- Poruka
- 6.981
Jao jel se secas:
na celo
hahahahaaha 
na celo 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na celo 
Hehehhee...ma ne brini,bices obavestena o svemuma znam sve .....ali sam jedva cekala ovu subotu
jos smo se ono vece zezali sa Petrom oko znaka raspoznavanja
e bas maler j....

joj boze nemate pojma koliko ste mi dragi
hahahahahaha![]()

E biki,mene hebe objektiv tj neko cudo na njemu,pa slike ostaju mutne,nosim 2 telefona sa prefektnim kamerama od 5MPix i 3,2mpix,ne brigaj . cmokic...gde nam je lili ?

,5 min. izadjem iz kuce 

E bezveze...nemoj samo da i tebe nema sutra...mora da prodje![]()
![]()
Ahahaha,nemam pojma ja najcesce pijem nanu.Mada,juce sam progutao Probiotic i dijareja i mucnina kao rukom odneseni!A sto se caja tice ,dobar je i onaj sa liscem dunje,mada je nekako otuznog ukusa...pihh...
![]()
tek u cetvrtak , mene ubi stopalo , koliko me boli , ima da sepam sutraBože, što ste komplikovani...
Lili kad su rezultati sa magnetne?

Ok,hvala doco ))Samo,ako ga sad poijes,popij ga sutra tek popodne ako bude trebalo,jer smo bar mi ucili da se pije jednom u toku 18h,a jos bolje 1/24hcmok
Zato cemo negde mi lepo da zasednemo,i ne mrdaj![]()

super ,
nista , uzaludni dan samo gubih vreme ,Gde si,malena? Sta se radi?

Naravno,samo da ne arcimo ovo salo setajuci
Joj kako vas volim,tebe posebno,isto razmisljamo
ma ko da si mi rod rodjeni![]()

hahahaAhahaah,sad mi mama cita postove i kaze mi ljubi te mama imas 3 stomaka,samo da ne smrsas 15 gr....hahaha mada ga sad malo pretera sa 3 stomaka ali ajjj![]()
![]()
![]()
![]()

Ahahaah,sad mi mama cita postove i kaze mi ljubi te mama imas 3 stomaka,samo da ne smrsas 15 gr....hahaha mada ga sad malo pretera sa 3 stomaka ali ajjj![]()
![]()
![]()
![]()