BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Dobro jutro,ja u guzvi celo jutro a sad odoh sa mojom Lili na kaficu....
Svi cete biti izogovarani
Svi cete biti izogovarani

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jutro drustvance
jedva nadjoh vremena da vas pozdravine
neka guzva ovih dana
ali neka moram sve da pozavrsavam do subote
a onda zurkaaaaaaaaa

Dobar dan svima
Snovak smajlici su ti prelepi odusevljena sam
Inace se grozno osecam pocelo mi je crvenilo od zracenja i bradavica mi se uvukla i bas boli nepomaze mi ni mazanje ni obloge a uz to od jutros stomacni virus bas sam![]()
sad sam super,malo be boli zeludac...ali prolazi. Kako je Vesna,jel joj malo bolje,steta sto je necu videti,divna osoba puna zivota
pozz Vesna,drzi nam se! Inace ,biki,obavezno da krenemo da se dogovaramo za subbotu sta i kako ?! ne mogu da docekam 
Kako ste ,drustvance moje???Sad stigoh iz skole,i mene pahuljice ubi stomak,nisi jedina,razmisljao sam da li da idem u skolu...ceo dan i muka i povracanje...pihhsad sam super,malo be boli zeludac...ali prolazi. Kako je Vesna,jel joj malo bolje,steta sto je necu videti,divna osoba puna zivota
pozz Vesna,drzi nam se! Inace ,biki,obavezno da krenemo da se dogovaramo za subbotu sta i kako ?! ne mogu da docekam
![]()
Kako ste ,drustvance moje???Sad stigoh iz skole,i mene pahuljice ubi stomak,nisi jedina,razmisljao sam da li da idem u skolu...ceo dan i muka i povracanje...pihhsad sam super,malo be boli zeludac...ali prolazi. Kako je Vesna,jel joj malo bolje,steta sto je necu videti,divna osoba puna zivota
![]()

Nocas nisam mogla da se namestim (dr. mi je juce rekao da je uvek to problem velikih dojki i samo obloge)
e bas sam danas nesto sva ko placi p....![]()
Vesna kaze da je danas malo bolje,pita za sve vas , a ovih dana je primala svasta nesto ... ali vazno da ide na bolje.
Bikilix, kako ti zamisljas posle kiretaze da mozes u skitnju? Jel to tako jednostavno. Ja nisam nikada tako da nemam pojam, a ti
ako to bude u petak pitaj dr., jel smes... nemoj da se zezas , lako je nama odloziti za sledecu subotu .
Zato te i razumem,isti problem imamo,uostalom videces i sama ako dolazis na adu u subotu,jel dolazis?
Ajde,oko koliko sati da budem na netu?
I ja jedva cekam,zao mi je zbog Vesna i Likite,al dobro,drugi put.....
Pi neki caj,nemoj da klopas mnogo danas,procice tiba
Ja sam sad sedela sa Lili i bas smo se dogovarale da se veceras svi nadjemo na prozivci
jedino za nas troje znam sigurno i za Mimu cetvrtu,ma videcemo veceras![]()

Ejjj Petre drago mi je da te cujem
uprovo i ja imam te simptome boli me zeludac, proliv i povracanje
pa jos i ovo sa zracenjem
Da, nadam se da ce mi biti bolje do subote

Moja majka imla proliv ceo dan bolovi u stomaku .Meni prijateljica rekla da je doar caj od lista dunje.Ona popila jednu solju i momentalno prestalo.Zena zivnila.I posle toga sve se normalizovalo.Tako da svi znaju .Provereno.
Moja majka imla proliv ceo dan bolovi u stomaku .Meni prijateljica rekla da je doar caj od lista dunje.Ona popila jednu solju i momentalno prestalo.Zena zivnila.I posle toga sve se normalizovalo.Tako da svi znaju .Provereno.
Jel mogu i one filter kesice ili samo svez list ?pozdrav !
![]()
Da, nadam se da ce mi biti bolje do subote
ja cuu bitzi oko 9,kad moje kokoskice odu na spavanje ,tj kad mi oslobode kompa Gaga jel dolazi,zar nije i ona rekla
![]()

Pa i Bikilix ima velike, ej , Bikilix, sto ne kazes sa cime si mazala pa da se zena ne maltretira:![]()
kako ti to odvalis,uvek mi smesno,ko da me znas ceo zivot 
ja cuu bitzi oko 9,kad moje kokoskice odu na spavanje ,tj kad mi oslobode kompa Gaga jel dolazi,zar nije i ona rekla
![]()