Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lili nam sigurnoo oddmaraa,jadna ceo dan po gradu... poljubac za nasu Gagu :* I? kako cemo u subotu ? :klap:

Lili i ja cemo biti vec oko 10 na zeleznickoj stanici,ti dolazis tamo a tu cekamo i likilee,ne znam kad ona ima voz i kad stize..pa nas cetvoro picimo na adu zajedno.Ne znam za ostale,zato sam htela da se okupimo svi i da vidimo.
Mima ce doci pravo na adu kolima,bicemo na Makiskoj strani u tajm autu ili red suzu,to je nekako najblize a pored ima i klopa za one koji ogladne,
Likita ne dolazi verovatno,Vesna takodje,znaci pahulja je iz BG pa ce doci ili do zeleznicke ili ce cekati na adi,Gaga ce nam uskoro reci jel dolazi,ona ce kolima i pravo na adu,ko jos?

Ljudi,mi koji smo bili disciplinovani i pojavili se ovde u 9 kako je receno
smo se dogovorili,ovi sto su dobili neopravdani ce videti i javiti u toku sutrasnjeg dana..
Ne bih vas vise zadrzavo....hehehhe,salim se,ajde odmarajte i vi i ja
pa sutra ovi ponavljaci kad se pojave reci ce kako ce oni doci i hoce li doci i to je to.
Cas zavrsen,ljubim vas )))

samo bi mi jos falilo da jurim periku po vodi ... :zcepanje: zamisli samo kako bi isprepadala one ljude tamo
bilo bi mesta za kupanje oko mene kolko hoces :zcepanje:

Na celu da napisemo ime s foruma ;)

Najjace,hehehehe....moze!!!
A ti nisi normalna,majke mi..hehehehhee...pa stavi onu kapicu za kupanje
ili vezi neku kesu na glavu,joooooooj grooooozna sam,izvini )))

Ljudi,mi koji smo bili disciplinovani i pojavili se ovde u 9 kako je receno
smo se dogovorili,ovi sto su dobili neopravdani ce videti i javiti u toku sutrasnjeg dana..
Ne bih vas vise zadrzavo....hehehhe,salim se,ajde odmarajte i vi i ja
pa sutra ovi ponavljaci kad se pojave reci ce kako ce oni doci i hoce li doci i to je to.
Cas zavrsen,ljubim vas )))

dovidjendja profesorka moja draga ;) hahahah ju ja sad videh stavih pahulji na repliku brus umesto maramice....bozee,ima zena da pomisli da sam pukao -.- hahaha :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back