pahulja69
Domaćin
- Poruka
- 3.383
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Lili nam sigurnoo oddmaraa,jadna ceo dan po gradu... poljubac za nasu Gagu :* I? kako cemo u subotu ?![]()
A sta je sa Pecom,jel on dolazi? Krivo mi za Vesnu i liki,nadam se da ce Gaga doci![]()

Ja dolazim pravo na Adu
jedva cekam ;DA sta je sa Pecom,jel on dolazi? Krivo mi za Vesnu i liki,nadam se da ce Gaga doci![]()

Lili nam sigurnoo oddmaraa,jadna ceo dan po gradu... poljubac za nasu Gagu :* I? kako cemo u subotu ?![]()
Bice velika guzva u subotu na Adi posto je pocela sezona kupanja a i bice jako toplo 33 stepena, valjda cemo se pronaci
![]()

Da nismo svi polovni pa i mi da se brcnemo,moze Petar za sve nas,dusa nasa malena![]()
zamisli samo kako bi isprepadala one ljude tamo
Bice velika guzva u subotu na Adi posto je pocela sezona kupanja a i bice jako toplo 33 stepena, valjda cemo se pronaci
![]()
samo bi mi jos falilo da jurim periku po vodi ...zamisli samo kako bi isprepadala one ljude tamo
bilo bi mesta za kupanje oko mene kolko hoces![]()

samo bi mi jos falilo da jurim periku po vodi ...zamisli samo kako bi isprepadala one ljude tamo
bilo bi mesta za kupanje oko mene kolko hoces![]()
Na celu da napisemo ime s foruma![]()
Ljudi,mi koji smo bili disciplinovani i pojavili se ovde u 9 kako je receno
smo se dogovorili,ovi sto su dobili neopravdani ce videti i javiti u toku sutrasnjeg dana..
Ne bih vas vise zadrzavo....hehehhe,salim se,ajde odmarajte i vi i ja
pa sutra ovi ponavljaci kad se pojave reci ce kako ce oni doci i hoce li doci i to je to.
Cas zavrsen,ljubim vas )))
dovidjendja profesorka moja dragahahahah ju ja sad videh stavih pahulji na repliku brus umesto maramice....bozee,ima zena da pomisli da sam pukao -.- hahaha
![]()
taman bi mi bio za glavu onda ladno mogu tamo gde su nudisti bitno da mi glava bude pokrivena
a ovo ostalo nema veze....... joj boze pomislice ovi ljudi svastadovidjendja profesorka moja dragahahahah ju ja sad videh stavih pahulji na repliku brus umesto maramice....bozee,ima zena da pomisli da sam pukao -.- hahaha
![]()

? hehehehe

Hehehehehe...pa dooooobro,desava se,kissic tebi,veeeeeeeliki od
PS jel ovaj? hehehehe
![]()