BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Jesi ovo slikala na svom stolu?
Dobra ti sustikla,za moj televizor))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi ovo slikala na svom stolu?
Dobra ti sustikla,za moj televizor))

E ovo bi leglo kao budali šamar![]()
Dace Lili i nama neku.nije ona stipsa ....

bratski , ima tri taman po 500, al kako cemo kafetin ima ga dvaMa taman da podijelimo........![]()

bratski , ima tri taman po 500, al kako cemo kafetin ima ga dva![]()

hehe daEto ti ga,njega bas ne moramo da ti uzmemo ))
Mi smo skromne cice![]()
Eto ti ga,njega bas ne moramo da ti uzmemo ))
Mi smo skromne cice![]()

Da,da skromnost nam je mana,ovaj vrlina.........![]()
![]()

Dobar dan!!! Vidim počele ste pare i kafetine da delite...nećete više kuce i mace![]()

Vidim da se Vesna nije više javljala od prekjuče...Dal je sve ok sa njom?![]()
Ne znam...bas bez veze to s njom,ne svidja mi se nikako...
Hoce sigurnoVala ni meni....Baš zato i brinem... Valjda je sve ok. Javiće nam se ona već...

pa sad miruje

E ovo je neverovatno! Šta ti je telepatija.... Stigla mi poruka od Vesne u trenutku kad sam ja pitala šta je sa njom...
U bolnici je, jako su loši rezultati za jetru i bubrege, uz to je i anemična. Internista je mišljenja da je zatrovanost, ali pošto je to još na početku, nada se da brzo nastupi poboljšanje. Kaže Vesna da je ipak ona doza Escozula bila prejaka za nju i otud problemi.
Šalje vam Vesna svima veliki CMOK!!!
![]()
e al su joj kubanci odredili bas , valjda sad bude boljeE ovo je neverovatno! Šta ti je telepatija.... Stigla mi poruka od Vesne u trenutku kad sam ja pitala šta je sa njom...
U bolnici je, jako su loši rezultati za jetru i bubrege, uz to je i anemična. Internista je mišljenja da je zatrovanost, ali pošto je to još na početku, nada se da brzo nastupi poboljšanje. Kaže Vesna da je ipak ona doza Escozula bila prejaka za nju i otud problemi.
![]()
E ovo je neverovatno! Šta ti je telepatija.... Stigla mi poruka od Vesne u trenutku kad sam ja pitala šta je sa njom...
![]()
Dace Bog, sve ce biti dobro!
je na svu muku dodatno smorilo). Naravno da sam to ocekivala, ali kad vidite crno na belo - kao da ste otpisani.Imam jedno pitanjce za Bikilix, danas sam dobila resenje od PIO, kojim se utvrdjuje potpuni gubitak radne sposobnosti (ovo meje na svu muku dodatno smorilo). Naravno da sam to ocekivala, ali kad vidite crno na belo - kao da ste otpisani.
Ali, ne zelim da mracim ovde, proci ce i ova minus faza...
Pitanje je sledece: "Po pravosnaznosti ovog resenja o pravu na inv.penz. odlucice se posebnim resenjem" - intereseje me za koliko vremena otprilike, mogu ocekivati to pravo resenje... pa i neku isplaticu?

Cao snovak,dobices za najkasnije mesec dana resenje o penziji a potom i sve isplate retroaktivno od datuma kad je podnet zahtev za invalidsku penziju,kad budu krenule penzije za taj mesec.Imam jedno pitanjce za Bikilix, danas sam dobila resenje od PIO, kojim se utvrdjuje potpuni gubitak radne sposobnosti (ovo meje na svu muku dodatno smorilo). Naravno da sam to ocekivala, ali kad vidite crno na belo - kao da ste otpisani.
Ali, ne zelim da mracim ovde, proci ce i ova minus faza...
Pitanje je sledece: "Po pravosnaznosti ovog resenja o pravu na inv.penz. odlucice se posebnim resenjem" - intereseje me za koliko vremena otprilike, mogu ocekivati to pravo resenje... pa i neku isplaticu?