Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E,kakvi smo-niko od nas nije ostavio cigare..a ovamo te cvekla,te ovo zdravo,ono zdravo...

ja sam bacila cigare ali tek posle druge op tj pre 6.5 god

578265_3501146653042_802746714_n.jpg

moja cerka na maturi:heart:

lepa na mamu

I meni matura bese lepa-bas sam ponosna,generacija se lepo drzi,puna energije,igralo se zestoko,a i ja malo igrah-ponelo me sve to pa nisam primecivala da mi nesto fali(a jedva udjoh u cipele).Tu je bila moja drugarica-kuma,povlacila mi kocnicu,inace ko zna-ja bih mozda preterala.
Danas sam davala reultate-ne ocekujem bas dobre jer imam znake da su i jetra i bubrezi malo"riknuli"Bas nekako simptomi trovanja.Mozda mi je prevelika doza Eskozula.Pisacu i njima da vidim.A sedimentacija mi je 135???!!!bas preterano.Trebalo bi uskoro i da se snimam,nisam od januara-ali ne plasim se previse da su neke metastaze isl.-pa pre 20ak dana biohemija je bila solidna.Da vidimo sta ne valja pa da prepravljamo:think:

I meni matura bese lepa-bas sam ponosna,generacija se lepo drzi,puna energije,igralo se zestoko,a i ja malo igrah-ponelo me sve to pa nisam primecivala da mi nesto fali(a jedva udjoh u cipele).Tu je bila moja drugarica-kuma,povlacila mi kocnicu,inace ko zna-ja bih mozda preterala.
Danas sam davala reultate-ne ocekujem bas dobre jer imam znake da su i jetra i bubrezi malo"riknuli"Bas nekako simptomi trovanja.Mozda mi je prevelika doza Eskozula.Pisacu i njima da vidim.A sedimentacija mi je 135???!!!bas preterano.Trebalo bi uskoro i da se snimam,nisam od januara-ali ne plasim se previse da su neke metastaze isl.-pa pre 20ak dana biohemija je bila solidna.Da vidimo sta ne valja pa da prepravljamo:think:
kako god guras dalje ali bas ve;lika sedimentacija , mozda i taj lek nesto pravi , pa se organizam buni , videces vec , ali vazno da si se lepo provela, pa nek ide zivot dalje ali sa lepim uspomenama

Ćao društvo!! Ja vikendom slabo dolazim do računara pa se zato i ne javljam.
Vesna čestitam na ćerinoj trudnoći!! Divna vest!!! Razlog više da se oslobodiš tog daveža!
Lili, prelepa ti je ćera... A i kakva joj je majka, ona i nije mogla drugačija da bude :)
Liki Lee, još ne vrcam med... Nadam se ovih dana.
Petre, mezimče naše :heart:
Peco , Peco...šta reći.. Nemoj mnogo da se zaigraš dok si sam kod kuće da te ne zaboli glava :zper:
Bikice, :heart:

Ćao društvo!! Ja vikendom slabo dolazim do računara pa se zato i ne javljam.
Vesna čestitam na ćerinoj trudnoći!! Divna vest!!! Razlog više da se oslobodiš tog daveža!
Lili, prelepa ti je ćera... A i kakva joj je majka, ona i nije mogla drugačija da bude :)
Liki Lee, još ne vrcam med... Nadam se ovih dana.
Petre, mezimče naše :heart:
Peco , Peco...šta reći.. Nemoj mnogo da se zaigraš dok si sam kod kuće da te ne zaboli glava :zper:
Bikice, :heart:
e likita upravo jedem pecivo iz pekare brankovic iz nisa , bio moj bivsi i moj mali kod svekra pa doneli , kazu tamo emercka pita 60 a ovde 150

Vesna, baš bezveze za rezultate... Verovatno je jetra u pitanju čim su ti beonjače žute... Koliko uzimaš Escozul? Neće valjda on da pravi neke probleme :think:

Pa jel nisu beonjace zute od zuci? Svetla stolica :think:

Pa sta cekas Likita? Imam neku knjigu od 1954., zaprqvo kalendar pcelarski , pa ti donesem ,
ako sve bude kako je planirano...

Poslednja izmena:
Pa jel nisu beonjace zute od zuci? Svetla stolica :think:

Pa sta cekas Likita? Imam neku knjigu od 1954., zaprqvo kalendar pcelarski , pa ti donesem ,
ako sve bude kako je planirano...

Čekamo da zatvore med u saću. To znači da je zreo i da može da se vrca. Neke su zatvorile, neke još nisu i tako. Ali nadam se za najviše 10 dana da bude vrcanje. Hvala za kalendar :) I mi imamo neke knjige još od mog oca, i stalno na internetu čitamo i učimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back