Vesna,zanima me sta je razlog odlaska na Kubu?..Kazu da Vidatox moze da se naruci .Ima li razlike?
Bobo Vidatox i Escozul koji je Vesna isla ponjeti sa Kube nisu ista stvar,Escozul nema u Albaniji niti igdje kod nas da se naruci,samo na Kubi
Vidatox je homeopatski lijek a Escozul nije
Oba su na bazi otrova plavog skorpiona,ali u Vidatoxu je jako mali procenat istog
Moj muz nije malaksao od terapije,kamo srece,on je ovakav bio jos prije nego sto je krenuo da je prima i konstantno je takav,nije samo 3-4 dana nakon terapije,a pravimo 3 nedelje izmedju svake razmaka,samo nekad malo laske bude prvi dan kad mu stavimo flaster,podigne ga vjerovatno malo droga
Hemoglobin mu je uvijek super,i za vrijeme i mimo terapija,sva krvna slika je super,samo malo leukociti opadnu,ali sad se opet podigli,tako da to nije
To gusenje je sto su pluca bolesna,tumor se siri,to se mora desavati prije ili kasnije,a ovo vrijeme je stvarno pretesko za sve bolesnike,pa i za njih
Mi zivimo sa svekrom,svekrvom i djeverom,mi u prizemlju,oni iznad,sad bukvalno osjeca razliku vazduha izmedju ta 2 sprata,gore kod njih mu vise odgovara,pa mijenjamo mjesta ko dje spava,sve mu smeta,osjeti svaki miris,ja sam jos prosle godine izbacila potpuno sve mirisljivo iz kuce,svjece,osvjezivace,omeksivace,cak sam i cvijece iznjela,samo da mu bude sto cisci vazduh
Ali sad mu smeta i miris mlijeka za tjelo,kupke,deterdzenta za sudje,svakog kuvanja,....ma nema sta ne smeta
Citala sam na Americkom forumu da se i kod njih zale na to,jednostavno toliko su osjetljivi,tesko nam je da to sve uskladimo,ali moramo sta da se radi,morace otici do svog onkologa da trazi nesto za to disanje,da mu bar malo olaksa
Lilihip srecno danas,drzimo palceve