BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
o peco , uzivo bolje nego slike![]()
E luda si majke mi,pa covek ce se uplasiti,ne zezaj vise!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o peco , uzivo bolje nego slike![]()
Dodjem..........
a bice mi tesko

sto tesko?mene neka drhtavica uhvatila , hladnocaJeeeeeeeeeee....!!!!! Znaci broj 10 je zauzet,dobro dosla Likilee![]()

mozes spavati kod mene pa ostanes i nedeljusto tesko?mene neka drhtavica uhvatila , hladnoca![]()
uzmi i njih ,Odo ja u komsiluk da vidim njihove kucice,lepsi su od mojih (((((((
Kuckam posle,pozz..
uzmi i njih ,
a ocu , samo u to i mogu da se zamotamMa vazi,da otvorim kuckarnik....
Mnogo mi se spava,napustam vas ubrzo,laku noc drustvo.
A ti se Lili zamotaj u neko cebence,nemoj da mi drhtis,kissic.

a ocu , samo u to i mogu da se zamotam![]()
u dormeo heheA u sta bi se ti,ljubavi,zamotala,a?

Ne znam kako da ti pomognem...
Kad nema dormea dobro je i cebence![]()

ne , moram naci neko musko da se umotam u njega hehePa sta da ti radim?! Da ti kupim dormeo?! Ajd kad kupim meni jastuk i tebi cu to cudo,jel moze?
E to je druga pesma,ce da nadjemo,kako ces da se umotas u njega bihne , moram naci neko musko da se umotam u njega hehe
laku nocE to je druga pesma,ce da nadjemo,kako ces da se umotas u njega bih
jako volela da znam,al kad ti tako kazes onda ok!!!
Lepo lalaj,odo ja u bazu,kiss

gde ste ostali? Lili, spavkaš još, jel? Jel sa ćebencetom?
moram da je poslušam šta ću.. 
evo ustala , pa opet u grad , puno nekih obaveza , kako si ti , bas lepo da dolazisDobro jutro!!! Vidim za danas se prva javljam ovde...gde ste ostali? Lili, spavkaš još, jel? Jel sa ćebencetom?
Bikice gde si ti? Rekla mi Lili da ponesem par pčela za tebemoram da je poslušam šta ću..
![]()
evo ustala , pa opet u grad , puno nekih obaveza , kako si ti , bas lepo da dolazis
kad mene vidite, odma će lakše da vam bude!!!!
Ja sam jedna ko vas tri zajedno!!! Pa nek se vidi raskoš!!
Ih kako da ne dodjem, a toliko toga smo prošli zajedno! A i malo da utešim vas debelekad mene vidite, odma će lakše da vam bude!!!!
Ja sam jedna ko vas tri zajedno!!! Pa nek se vidi raskoš!!

hehe jesi lusa , musko cebence pravis tako , polozis vece musko na krevet , pa legnes na njega ko oklagijom da razvlacis testo zarolas ga , omn se spljeska i razvuce i ti se pokrijesNije mi rodjendan,voli ona to tako,gotivi me,sta cu...
Zato me sad na stolu sacekao spisak za anotacije maticne evid.milion strana
Naplati ona sve,nema zezanja![]()