Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dolazim i ja,naravno!Ne znam vise do kog broja stigosmo.A jel se prijavila Likilee,nesto nisam lepo pratila.Volela bih i nju da vidim.

A zasto lili nije dobila rezultat,ne razumem?
Ti si broj 8,moj srecan broj,dobro dosla!!!!
Ne znam,to i nju brine,misli da nije dobro cim joj nisu dali nego odmah zakazali konzilijum...bas se smorila.
Pisace kad dodje kuci,ne znam ali njena reakcija je i mene ubila u pojam....

Ti si broj 8,moj srecan broj,dobro dosla!!!!
Ne znam,to i nju brine,misli da nije dobro cim joj nisu dali nego odmah zakazali konzilijum...bas se smorila.
Pisace kad dodje kuci,ne znam ali njena reakcija je i mene ubila u pojam....

Ma ne vjerujem da je odmah crno ako su je pozvali na konzilijum.......................možda je to neka prosedura,kontam.............da bi joj rekli šta je i kako bez obzira!

Pa valjda su joj samo rekli da je nalaz stigao ali joj nisu rekli
kakav je niti su joj dali izvestaj a zakazali joj konzilijum za 7 jun.
Ni meni nisu nista rekli posle ove operacije kakav je hp isto su mi tako zakazali odmah
konzilijum,zato me bas uznemirilo ovo sa njom....
Pisace ona kad dodje kuci,mozda nisam ni trebala ja da odmah trtljam,nece mi zameriti ona,dusa moja ))))

Kad sam se ja operisala isto nisu hteli da kazu rezultate bez obzira da li su losi ili dobri, svima su nam saopštili da ce nam reci na konzilijumu, i ako sam ja obigravala oko onih sestara medjutim nisu hteli to je sad neko novo pravilo, devojka sto je samnom ležala radi u KBC Dedinje isto nisu hteli da joj kažu zajedno smo bile na konzilijumu njoj su bili ok, jos je njihova koleginica, tako da se Lili nesekira to su poceli svi sada da praktikuju

To je mnogo glupo!Pacijent ima prava da zna svoje rezultate.Mi to radimo ovako-pacijent telefonom pita i sazna da je rezultat stigao,tu se ne govori kakav je.Kad dodje po rezultat sestra ga pronalazi i u prisustvu lekara(bilo kog,ne mora onaj sto je operisao)daje pacijentu,a lekar mu objasni sta je i kako je,sta treba dalje..Posle pacijent ide,ako hoce i kod svog operatora da pokaze rezultat.Dakle,niko osim lekara ne sme da govori o rezultatu,ali uvek je neko od lekara tu da da osnovno tumacenje.Ovo je mucenje-znas da je stigao tako vazan papir o tebi,a cekas danima da saznas sta je.

To je mnogo glupo!Pacijent ima prava da zna svoje rezultate.Mi to radimo ovako-pacijent telefonom pita i sazna da je rezultat stigao,tu se ne govori kakav je.Kad dodje po rezultat sestra ga pronalazi i u prisustvu lekara(bilo kog,ne mora onaj sto je operisao)daje pacijentu,a lekar mu objasni sta je i kako je,sta treba dalje..Posle pacijent ide,ako hoce i kod svog operatora da pokaze rezultat.Dakle,niko osim lekara ne sme da govori o rezultatu,ali uvek je neko od lekara tu da da osnovno tumacenje.Ovo je mucenje-znas da je stigao tako vazan papir o tebi,a cekas danima da saznas sta je.
znam da nije praksa , da se govori , ali od trenutka kad je glavna sestra rekla da je stigao nalaz , stalno je govorila zovite za pola sata pa opret pola sata pa 15 min , i onda rekla konzilijum 7 juna , ja zvala onu sto bila sa mnom u sobi sto znam da nije imala nista maligno , jer imala neku cistu , ona zvala u petak i rekli joj dodji u ponedeljak , kad dosla sestra rekla idi kod doktora a on nije bio tu pa ona pita jel dobro ili ne , ona kaze nisi na spisku za konzilijum znaci dobro je , po tome onda ko jeste na spisku nije dobro , sutra ujutru cu ici kod mog hirurga pa pitati , on ionako je glavni na konzilijumu pa ako je tu znacu tacno sve

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back