lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
oces li ti doci , morasHvala ti pahuljo,na pomoći u svakom sl., ali ja radim privatno u NS,samo čekam da se i doktorka vrati sa nekog puta!
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oces li ti doci , morasHvala ti pahuljo,na pomoći u svakom sl., ali ja radim privatno u NS,samo čekam da se i doktorka vrati sa nekog puta!
![]()

Hehehehehe,ej pazi kad sam tek sad skontala,jos ja mislimne znam sulejman oce li moci , nema ga na netu![]()
Hvala ti pahuljo,na pomoći u svakom sl., ali ja radim privatno u NS,samo čekam da se i doktorka vrati sa nekog puta!
![]()
samo da ti kazem dok si na un dijeti nema alkoholaHehehehehe,ej pazi kad sam tek sad skontala,jos ja mislim
ti gledas onog turcina pa se zabrinula zbog tebe ako pratis a nema ga na tv,joj curka!!!!
A Petra bih tako volela da upoznam,dete me je kupilo za ceo zivot,majke mi,srce malo,
dala bih mu sta god pozeli,ma pre nego mojima,kakvo dete,za pozeleti!
Ako ga nagovoris da dodje,kupicu ti istu ovakvu milku!!!!
pisala mu na fb da mora dociHehehehehe,ej pazi kad sam tek sad skontala,jos ja mislim
ti gledas onog turcina pa se zabrinula zbog tebe ako pratis a nema ga na tv,joj curka!!!!
A Petra bih tako volela da upoznam,dete me je kupilo za ceo zivot,majke mi,srce malo,
dala bih mu sta god pozeli,ma pre nego mojima,kakvo dete,za pozeleti!
Ako ga nagovoris da dodje,kupicu ti istu ovakvu milku!!!!
samo da ti kazem dok si na un dijeti nema alkohola
Pa eto i ja se prijavljujem svakako!
Bg. nam nekako dođe kao pola puta,meni i Vesna recimo,a većina ste tu...................a šta misliš biki da to ipak bude prije podne,jer dok mi dođemo,pa da ne žurimo navrat na nos što bi rekli!?Ili da dođete u Bn.u etno selo,ali to je za Vesnu malo dalje!
hmm....razmislicu,mozda postoji neki drugi nacin za skidanje kilograma...
Znam,pocecu da vezbam!!!! Nisam ja bas nesto za te dijete,nije mi to bas nesto zdravo...
prepodne nisam jela a dans uzas pojela sam 2 kg tresanja i detetu eurokrem i to kasikom 
oces li ti doci , moras![]()
Gago,jel odgovara datum,lokacija...?
Pa eto i ja se prijavljujem svakako!
Bg. nam nekako dođe kao pola puta,meni i Vesna recimo,a većina ste tu...................a šta misliš biki da to ipak bude prije podne,jer dok mi dođemo,pa da ne žurimo navrat na nos što bi rekli!?Ili da dođete u Bn.u etno selo,ali to je za Vesnu malo dalje!

Stanisici ...uhhhhhh najlepse mesto na svetu
I ja sam kao na dijetiprepodne nisam jela a dans uzas pojela sam 2 kg tresanja i detetu eurokrem i to kasikom
![]()
Jeeeeeeeeeeeeee....
Broj 4.
Kako hocete,ajd vidite kad je najbolje
a u etno selo mozemo i drugi put,ja bih ponovila posle 2,3 meseca opet
Pre podne,ma moze,mislila sam da ne mozete tako rano da krenete vi koji ste dalje
al u pravu si,duze cemo ostati ako dodjemo ranije.
Vazno je da datum odgovara,mesto takodje,za vreme cemo se lakop dogovoriti
Kiss...
Dobra ti ta dijeta,hocu i ja takvu a ne onu sto mi Lili dala,hoce da me upropasti!!!!
joj boze obozavamdanas me na poslu zezali na kojoj sam dijeti a sve deblja i deblja a stvarno prepodne nesto i nejedem ali zato kad dodjem s posla oci mi gladne
Ma od 10-11 pa na dalje,ebiga da prevalim toliki put a da se baš ne ispričamo,mi je bzv.........

ludo jednaDobra ti ta dijeta,hocu i ja takvu a ne onu sto mi Lili dala,hoce da me upropasti!!!!

Moze,moze![]()
Kupi dve pogacice,stavi ih na oci i nece biti gladne,oci....

E lako je vama,odoh ja da lalam,vi se lepo dogovorite,citam vas ujutro uz kafu.
Trenutno brojno stanje je 4,citam vas sutra,nemojte da me ogovarate sad kad odem
laku noc svima![]()

E lako je vama,odoh ja da lalam,vi se lepo dogovorite,citam vas ujutro uz kafu.
Trenutno brojno stanje je 4,citam vas sutra,nemojte da me ogovarate sad kad odem
laku noc svima![]()

Laku noooooooćććććć!
a nećemo,nećemo![]()
ma vaaaaazi sto necete