Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne znam sulejman oce li moci , nema ga na netu:think:
Hehehehehe,ej pazi kad sam tek sad skontala,jos ja mislim
ti gledas onog turcina pa se zabrinula zbog tebe ako pratis a nema ga na tv,joj curka!!!!
A Petra bih tako volela da upoznam,dete me je kupilo za ceo zivot,majke mi,srce malo,
dala bih mu sta god pozeli,ma pre nego mojima,kakvo dete,za pozeleti!
Ako ga nagovoris da dodje,kupicu ti istu ovakvu milku!!!!

ti gledas onog turcina pa se zabrinula zbog tebe ako pratis a nema ga na tv,joj curka!!!!
A Petra bih tako volela da upoznam,dete me je kupilo za ceo zivot,majke mi,srce malo,
samo da ti kazem dok si na un dijeti nema alkohola

pisala mu na fb da mora doci

Pa eto i ja se prijavljujem svakako!
Bg. nam nekako dođe kao pola puta,meni i Vesna recimo,a većina ste tu...................a šta misliš biki da to ipak bude prije podne,jer dok mi dođemo,pa da ne žurimo navrat na nos što bi rekli!?Ili da dođete u Bn.u etno selo,ali to je za Vesnu malo dalje!

Bg. nam nekako dođe kao pola puta,meni i Vesna recimo,a većina ste tu...................a šta misliš biki da to ipak bude prije podne,jer dok mi dođemo,pa da ne žurimo navrat na nos što bi rekli!?Ili da dođete u Bn.u etno selo,ali to je za Vesnu malo dalje!

Stanisici ...uhhhhhh najlepse mesto na svetu

Jeeeeeeeeeeeeee....:klap:
Broj 4.
Kako hocete,ajd vidite kad je najbolje
a u etno selo mozemo i drugi put,ja bih ponovila posle 2,3 meseca opet:super:
Pre podne,ma moze,mislila sam da ne mozete tako rano da krenete vi koji ste dalje
al u pravu si,duze cemo ostati ako dodjemo ranije.
Vazno je da datum odgovara,mesto takodje,za vreme cemo se lakop dogovoriti;)
Kiss...

Jeeeeeeeeeeeeee....:klap:
Broj 4.
Kako hocete,ajd vidite kad je najbolje
a u etno selo mozemo i drugi put,ja bih ponovila posle 2,3 meseca opet:super:
Pre podne,ma moze,mislila sam da ne mozete tako rano da krenete vi koji ste dalje
al u pravu si,duze cemo ostati ako dodjemo ranije.
Vazno je da datum odgovara,mesto takodje,za vreme cemo se lakop dogovoriti;)
Kiss...

Ma od 10-11 pa na dalje,ebiga da prevalim toliki put a da se baš ne ispričamo,mi je bzv.........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back