Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde,napisi mi na pp kako ide i da se bacimo na to:whistling:
A jel ti mozes vec sad tako?
Kako ti je sada,jel bolje?
Nikako da te pitam,vidim lupetas pa valjda je ok.
Sta bi sa firmom?
Aj malo ozbiljne teme:lol:
jos me boli rez a i unutra , valjda zarasta , pa pravim se da mogu sve , pa jescu ali da kombinujem bareno , samo to voce po malo , ma ja se brzo oporavim , ionako nema ko da me mazi pa sta cu ,

A mene bas ima ko,cuti,bar nema ko ni da te nervira,ma hebes njih,
samo da to zaraste kako treba,bice bolje,ja ne mogu da verujem ni da zamislim da ti
nece biti dobri rezultati,evo kunem ti se.
Pitala sam mamu da li bi neki drugi hirurg uradio
ono sto onaj tebi nije,i ona kaze verovatno bi,jer kako su i mom dedi,letos,slicnu stvar uradili.
Deda nam se vratio u zivot ponovo!
Mogle bi ti i ja jedan dan da odemo do nje da vidimo nesto kod njih u bolnici,a?
Kad se jos malo oporavis,da mi se opet ne mlatis po busevima,lujko!!!

A mene bas ima ko,cuti,bar nema ko ni da te nervira,ma hebes njih,
samo da to zaraste kako treba,bice bolje,ja ne mogu da verujem ni da zamislim da ti
nece biti dobri rezultati,evo kunem ti se.
Pitala sam mamu da li bi neki drugi hirurg uradio
ono sto onaj tebi nije,i ona kaze verovatno bi,jer kako su i mom dedi,letos,slicnu stvar uradili.
Deda nam se vratio u zivot ponovo!
Mogle bi ti i ja jedan dan da odemo do nje da vidimo nesto kod njih u bolnici,a?
Kad se jos malo oporavis,da mi se opet ne mlatis po busevima,lujko!!!
ma mozda kod mene stvarno nije moglo , e a u firmi danas pitaju ko me operisao a ono oni znaju mog hirurga od sefice on kucni prijatelj , zamisli , kaze pozdravi ga kad odes na kontrolu , kazu da on bas savestan , mozda i nije moglo , kad nisu smeli ni isecak , ako budu losi , pa nista , sve je to sudbina , necemo ocajavati , umiru onolika deca a ti zalis mene matoru kvocku , do 16 cu poziveti sigurno , bleso:zcepanje:

ma kad dodjes na mr na onkologiju moras cekati i sa vezom bar mesec dana , ja jednom i dva a imala interni uput , ma zato sto skener radi samo pola dana a ostalo prazno ..

i ja sam cekala 2 meseca odlagali mi par puta skener popizdela sam, doduse nisam nikakvu vezu imala, medjutim kad sam dosla da zakazem za drugaricu MR male karlice zakazali joj za 20 dana posto je iz Bosne to ima neke veze sa osiguranjem znam da oni dosta to placaju

ma mozda kod mene stvarno nije moglo , e a u firmi danas pitaju ko me operisao a ono oni znaju mog hirurga od sefice on kucni prijatelj , zamisli , kaze pozdravi ga kad odes na kontrolu , kazu da on bas savestan , mozda i nije moglo , kad nisu smeli ni isecak , ako budu losi , pa nista , sve je to sudbina , necemo ocajavati , umiru onolika deca a ti zalis mene matoru kvocku , do 16 cu poziveti sigurno , bleso:zcepanje:

Aj nemoj,mooooolim teeeeeeeeeeeeeee....!!!!
Naljuticu se na tebe,kvocko!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back