Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja zavrsila kod ginekologa,sad cekam mozda mi jos danas uradi papa i ostale briseve,mislim da ocita kako kaze,ako razjuri guzvu
a guzva je haos!Kolposkopija nije losa,a ostalo ne zna dok to ne odradi.
pozz svima...

dobro sam , bolje mi je bez konaca , jos uvek me boli pomalo ali nije strasno , najvise tamo gde je bio dren,jel ti se spava od zracenja>

Juce sam se komirala od spavanja i sva sam nesto usporena, neznam da li to ima veze sa zracenjem.
Inace kazi tvojima da ti vise ruzne vesti nejavljaju, meni su se mnogi iz familije naljutili kad sam im to rekla, kako se ko razboli ili nedaj boze umre tako me zovu da prvo meni jave i to kad krenu u detalje da prepricavaju , ma mislim se nesto idite svi u p.m. ja nemogu da dodjem sebi od svega sto mi se desilo jos me tako sve pogodi zao mi je svih i onda se opteretim sa takvim stvarima a nemogu nista da promenim
Zato sam rekla javite mi da li se ko zaljubio, imali neko udvaraca takve stvari volim da cujem

Juce sam se komirala od spavanja i sva sam nesto usporena, neznam da li to ima veze sa zracenjem.
Inace kazi tvojima da ti vise ruzne vesti nejavljaju, meni su se mnogi iz familije naljutili kad sam im to rekla, kako se ko razboli ili nedaj boze umre tako me zovu da prvo meni jave i to kad krenu u detalje da prepricavaju , ma mislim se nesto idite svi u p.m. ja nemogu da dodjem sebi od svega sto mi se desilo jos me tako sve pogodi zao mi je svih i onda se opteretim sa takvim stvarima a nemogu nista da promenim
Zato sam rekla javite mi da li se ko zaljubio, imali neko udvaraca takve stvari volim da cujem
Hehehe...tvoji ludaci ko i moji,isti slucaj!!!

zracenje umori i uspava , zato ti je , ali naviknuces se pa ti nece smetati

firma mi propada ,

samo da ti kazem nesto meni muz neradi vec par godina, i nema nameru da trazi posao-lencuga, ja od moje plate izdrzavam njega i dete koje je u gimnaziji,prosle godine me proglase tehnoloskim viskom jer mi firma pukne i tu odem u aut ali hvala bogu posle par meseci se sve stabilizovalo i opet pocnem da radim tako da uvek iskrsne neko resenje.

Gdje ste žene,al ste se raspisale,jedva stigoh da vas upratim!
I meni je ovo vrijeme grozno,sva sam nešto teška kao da imam 100 kg na sebi!
Nedaj se lili.............lako za reći,ali guraj sad zdravlje,a onda će biti i posla i svega........kako kaže moj potpis dole"Zdravlje nije sve,ali ..................
Ljubim vas sve

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back