lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
i mene su stalno crtali hahaNece,docrtavace ti non stop,super kad si samo krenula.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i mene su stalno crtali hahaNece,docrtavace ti non stop,super kad si samo krenula.
Nece,docrtavace ti non stop,super kad si samo krenula.

i mene su stalno crtali haha
dobro sam , bolje mi je bez konaca , jos uvek me boli pomalo ali nije strasno , najvise tamo gde je bio dren,jel ti se spava od zracenja>Lilihip kako si ti danas
Vidim da je Bikilix puna energije i dobrog raspolozenja
Ljubim vas punooooooo
ma ne boli , kisa pada svaki dan a basta puna trave , mislila za vikend da ce biti sunca a ni to , puno nekih losih stvari cula danas , pa sam se sva slomila , a rana malo boli samo , vise dusa...Gde si LILIIIIII!!!!! Kako si? Cupkas li basticu? Nadam se da te ne boli mnogo rana....

super,biceJa zavrsila kod ginekologa,sad cekam mozda mi jos danas uradi papa i ostale briseve,mislim da ocita kako kaze,ako razjuri guzvu
a guzva je haos!Kolposkopija nije losa,a ostalo ne zna dok to ne odradi.
pozz svima...

firma mi propada ,
dobro sam , bolje mi je bez konaca , jos uvek me boli pomalo ali nije strasno , najvise tamo gde je bio dren,jel ti se spava od zracenja>
A hebes ga,znam da je to strasno....ne nerviraj se molim te,smislicemo vec nesto.

firma mi propada ,
Hehehe...tvoji ludaci ko i moji,isti slucaj!!!Juce sam se komirala od spavanja i sva sam nesto usporena, neznam da li to ima veze sa zracenjem.
Inace kazi tvojima da ti vise ruzne vesti nejavljaju, meni su se mnogi iz familije naljutili kad sam im to rekla, kako se ko razboli ili nedaj boze umre tako me zovu da prvo meni jave i to kad krenu u detalje da prepricavaju , ma mislim se nesto idite svi u p.m. ja nemogu da dodjem sebi od svega sto mi se desilo jos me tako sve pogodi zao mi je svih i onda se opteretim sa takvim stvarima a nemogu nista da promenim
Zato sam rekla javite mi da li se ko zaljubio, imali neko udvaraca takve stvari volim da cujem
Ja zavrsila kod ginekologa,sad cekam mozda mi jos danas uradi papa i ostale briseve,mislim da ocita kako kaze,ako razjuri guzvu
a guzva je haos!Kolposkopija nije losa,a ostalo ne zna dok to ne odradi.
pozz svima...
zracenje umori i uspava , zato ti je , ali naviknuces se pa ti nece smetatiJuce sam se komirala od spavanja i sva sam nesto usporena, neznam da li to ima veze sa zracenjem.
Inace kazi tvojima da ti vise ruzne vesti nejavljaju, meni su se mnogi iz familije naljutili kad sam im to rekla, kako se ko razboli ili nedaj boze umre tako me zovu da prvo meni jave i to kad krenu u detalje da prepricavaju , ma mislim se nesto idite svi u p.m. ja nemogu da dodjem sebi od svega sto mi se desilo jos me tako sve pogodi zao mi je svih i onda se opteretim sa takvim stvarima a nemogu nista da promenim
Zato sam rekla javite mi da li se ko zaljubio, imali neko udvaraca takve stvari volim da cujem
da imamo euro sad bi se radovale sto skaceHehehe...tvoji ludaci ko i moji,isti slucaj!!!

ma ovo vreme me ubijaSmej se smej,uvek se smej...najvise volim osmeh tvoj.....
ti si zmaj zena bice tu sve ok
firma mi propada ,