Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
[SUP][/SUP]
Hvala,hvala...Pa ti Petre jos uvek imas temperaturu?!
Pijes li nesto bre?!
Pozdravlja vas Lili sve,sad cu da je zovem ponovo,pozz tebi.

Izbegavam da pijem ta cudesa od ferveksa,koldreksa ili upsarina,aspirina,popih danas jedan nimulid,i kao prodje mi temperatura... cak sam i celo popodne bio u gradu sa drustvom... lakse mi malo,ali tesko meni sutra na kontrolnom iz fizike... ;) pozz tebi i ostalima :*

Dobro jutro ;)
Lepo vreme mi jedino kvari pomisao na to ko ce nas od danas
predstavljati u svetu,koga cemo gledati iz dana u dan kako
nas blamira i uvlaci u sukobe sa svima zivima:dash:
Nije za ovu temu ali morala sam,bas sam razocarana,kao i vecina
mladih,porodicnih ljudi i omladine godista moje dece:sad2:
Lara me juce namucila,samo 3 su se rodila dok sam ja bila napolju,sinoc do 9 sati:(
Mukica kako je umorna i kako se uplasila,ma ide na sterilizaciju cim se oporavi:ok:
Ja danas,sem sto sam razocarana,nisam lose:whistling:
Ne boli me nista,za sad:mrgreen:,cekam Lili da mi javi jesu li joj vratili poziv za komisiju
iz poste u fond jer nije podigla na vreme,danas izlazi i odma ide u postu:dash:strasno....
Pozz svima,Vesna javi se,kako si sada,jel proslo mucenje sa prolivom:(?

Koje li se meni cudo desava...celu proslu noc sam bila na mom odeljenju,primala svasta(infuzije,krv,albumine,antibiotik),sad imam novu terapiju u dogovoru sa klinickim farmakologom,valjda se vise ovo zavrsi,da zivnem malo!

Hvala vam na cestitkama:hvala:
Ma bas se namucila,nemam pojma sta se sad desava dok mi dete ne ustane i javi mi
na poslu sam:sad2:
Vesna,pa sta ti se to toliko iskomplikovalo?!
Ajde,valjda ce prestati,bas te muci:(

Koje li se meni cudo desava...celu proslu noc sam bila na mom odeljenju,primala svasta(infuzije,krv,albumine,antibiotik),sad imam novu terapiju u dogovoru sa klinickim farmakologom,valjda se vise ovo zavrsi,da zivnem malo!

Srecom da jesi . Nama je pisalo obratiti paznju na albumine, nadoknada istih i svasta nesto, ali nije imao ko da cita i da reaguje.....
Mimo izabranog dr., uradili smo privatno laboratoriju, poslala dr. Radic na Forum za novi dan - odgovor sledio odmah, hitno u bolnicu
febrilna neutropenija - to je bio 8 dan proliva i pored probiotika, onog za zaustavljanje proliva, one tecnosti za nadoknadu elektrolita, neke
nase lokalne infuzije ... preporucena terapija koju ti primas....... bices ti dobro, samo se sada malo primiri i slusaj doktore, dobri su .....

rekoh pre nego sto narucis , da znas da necu sad , za nekih deset dana druga prica , za sad nes kafa sa puno mleka je ok , joj sto se radujem kuci a basta je uzas , puna ytave , :(ali nema veze
Hebes bastu,cuvaj zdravlje:whistling:
Pa da zviznemo to istorijsko pivo kad se oporavis:pivce:
U sredu te ceka nes sa puno mleka:zag:
IcedCoffee2.jpg
[/IMG]

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back