BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Ljudi,odoh ja,ostajte mi zdravo i ljubim vas sve!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi,odoh ja,ostajte mi zdravo i ljubim vas sve!!!!!
svima nama tako bude , ne samo za vreme hemio , ali i kad je tako napisi , svi mi prolazimo kroz to , pred kontrole i posle ako je lose , sve je to zivot
ja sam juce bila u takvoj fazi.... bas u bedaku skupilo mi se sve, muka mi je od telefona i pitanja da li mi je muka da li mogu da stojim na noge itd., e onda me sve stiglo pa sam posle i plakala i neki strah me uhvatio a celo vreme sam se drzala pozitivno i jako, zato vam se juce nisam ni javljala
hahaha...i na pelcere,naravno![]()
razigrani heheNismo ni mislili drukcije!Pitam se,kakvi li su pelceri na Kubi?![]()
parice uvek poprave svelilihip danas je vec bolje, doduse pocela sam da radim onda stigle parice taman da mi poprave raspolozenje, ma danas je ok.
parice uvek poprave sve![]()
ne brini provesce se onaGdje ste drugari!!!!!
Ja tek sad stigoh do kompa...........danas nisam nešto imala internet,nemam pojma šta se desilo,pa sam išla još nešto kupovati za slavu i tako da sam tek sad sjela,a ni bikici ne poželjeh sretan put,pa eto ako bude čitala LIJEP PROVOD bikice drugarice
![]()
pa gde ti skitas po celi dane, kada bi tako bilo, a opet, nista bez njih ....
pa gde ti skitas po celi dan
dan ko dan , ja cu slagati ormane , letnja odeca , prati jakne , pokositi travu , okopati bastu , sve srediti pa u bolnicu , gde da umrem pa da se brukamNemam pojma, ovih dana sam kao sumanuta.....
Hvata me valjda panika kako se priblizava i ovaj svetac l.maj. Svi se nesto
organizuju, a ja mrzim i vikende...
dan ko dan , ja cu slagati ormane , letnja odeca , prati jakne , pokositi travu , okopati bastu , sve srediti pa u bolnicu , gde da umrem pa da se brukam![]()
dan ko dan , ja cu slagati ormane , letnja odeca , prati jakne , pokositi travu , okopati bastu , sve srediti pa u bolnicu , gde da umrem pa da se brukam![]()
moz\es i to , ali bolje u drustvu , imas tu sto otisla od myza mozete zajedno , nije puno , nije velika basta , a ni travnjaci , a ni ormani , a i deca ce pomocida nije malo previse to sto si nabrojala. Ja nesto mislila da sutra kupim boju i da krecim sama ........
moz\es i to , ali bolje u drustvu , imas tu sto otisla od myza mozete zajedno , nije puno , nije velika basta , a ni travnjaci , a ni ormani , a i deca ce pomoci
strasno , valjda uspes jer ako ne , bice ti ko kamen oko vrataBolje je kreciti ....... mislim da cu se razboleti od njihovih nevolja ...... racunala na pomoc dve sestre, ova treca sedi u kolima kada dodje, ni majku nece da gleda, a pomazu tako sto kupuju
deci kojekakve gluposti . Pokusavam da ih udomim u Dom penzionera, traze domara, a imaju lep stan i grejanje koje nece placati, ali ce imati obavezu da kuvaju kafe, spremaju, loze....
valjda uspem.
Muz preti da ce ih pobiti, ako se zaposli .... on nista nece da radi, kockar, neko selo pored Bijeljine , nisam zapamtila koje ....
strasno , valjda uspes jer ako ne , bice ti ko kamen oko vrata
verujem , ali to su greske od pocetka , udaja za takvu osobu , pa deca , beda stalno , samo da nadje posao bice onda nesto , ali ako se pomire joj tugeJel vidis sta ja sebi natovarim . Mlada jeste, ali sa dvoje dece i mamom, bez ikakvih primanja, sve i da kod mene besplatno stanuju,
nije moguce ziveti . Vec sam ja sa njima razgovarala, potreslo me je to , i nisam spremna to gledati . Nije mi dobro od toga ...
ajde liki i ja cu , lepo spavaj , sve se resi nekako , ..Jeste, strasno, a sada mi briga sto ja preporucujem nekoga, koga uopste ne poznajem. Ja ih privi put vidoh dan posle Uskrsa . Jeste ona tu iz jednog sela, ali tesko garantovati i
za nekoga koga poznajes, a ne ovako.... ona ima 28 godina, a majka 52 . Sta su one mislile kada su se odlucile na tako nesto - nije mi jasno . Svi su laki na obecanjima kada je u pitanju
pomoc, ali kada dodje do toga e onda si za zaobilazenje...
Mene opet poceo boleti zeludac zbog njih ....
Idem se tusirati, ovo klimaktericno znojenje, pomesano sa nervozom me urnise.... popila sam ranije pilule pa mozda i
zaspim .
Lepo spavaj i ti