BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Ma najbolja grupa na planeti )))))Drugari cao, ja sam u nekoj guzvi ali da znate da mislim na vas, nadam se da su sve devojcice i decaci u ovoj grupi odlicno, kao i uvek naravno![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma najbolja grupa na planeti )))))Drugari cao, ja sam u nekoj guzvi ali da znate da mislim na vas, nadam se da su sve devojcice i decaci u ovoj grupi odlicno, kao i uvek naravno![]()
ja po lekarima..
u pola sedam danas uvece da mi da uput za inv komisiju , ispise sve ono , pa sutra da preddam i jos uzmem rezultate krvi i urinokulture i to je to , kupim elasticne zavoje i davaoce krvi na koje sam zaboravila , mimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaJesi li bar zavrsila sve sto si trebala po lekarima,mada
to je nemoguca misija,zavrsiti sve iz keca..
pitacu je , idem sad do lekara pa se cujemo uvece , ljubim vas svePa potseti Mimu,rekla ti je da moze da pomogne oko davaoca.
Ja bi ti dala al nece vise da uzmu od mene,tako mi rekli
Bila sam redovan davaoc krvi do operacije,
meni za operaciju mozda zbog toga i nisu trazili
davaoce,kad je prosle godine trebalo
mom dedi 2 davaoca mene su ladno odbili
i pitam ih ja kad cu moci opet da dam krv,
rekose mi opusteno NIKAD vise![]()
pitacu je , idem sad do lekara pa se cujemo uvece , ljubim vas sve
Idem kuci,pozzic tebi
Da,ja se pakujem veceras,jeeeeeeeeeeeeee![]()
Лекари стално говоре "стање стабилно". Он јако слабо једе, кад једе домаћу храну мање повраћа... Идемо сад за празнике да га видим...Kakvo je stanje danas? Nadam se da ide na bolje?
PECO NE TREBAJU NAM TVOJE SLIKE , DOVOLJNA JE TVOJA GLAVA NA PANJU , jel ovako bolje biki![]()
Devojke,naucite da iskljucite antene koje hvataju negativne signale.Naucite da hvatate samo ono sto vam godi,i da razumete ono sto ne godi(npr.ta baka se moze shvatiti kao neko ko je usamljen i ne ume drukcije da se"zabavi")tako manje negative ugradjujete u sebe,pozitivnije delujete na okolinu kad utihnu ljutiti,unutrasnji dijalozi.Vremenom vas zaista nista vise ne pogadja,sve razumete,a ljudi oko vas postaju bolji prema vama.Garantovano!
Meni juce stigli rezultati-hemoglobin pao na 99,sedimentacija i CRP u tacku visoki,a jetra po malo pokazuje da se buni na sve ovo sto pijem i primam..napravih sa kolegama ratni plan o udarnim antibioticima pred put,da sto manje sansi ima da me tamo drmaju infekcije i tempreature.
A ja i dalje ne mogu da se nacudim ljudskoj dobroti i paznji!Danas sam dobila kovertu sa 100E i zeljama za sto brze izlecenje od zena iz prodavnice u bolnici u kojoj kupujem dorucak.EJ!!!!!!!Toliko je njih krenulo da mi pomogne,zaista sam ganuta do srzi!![]()
bice dobro teca,ne brini.Ne znam da li nas ovakve stvari ranije nisu zanimale,ali ovo u poslednje vreme lici na epidemiju?Danas sam saznala da mi je teča operisao ca želuca.............užas,kažu da je bio poveći tumor i da su uradili kako je najbolje,čeka se patohist.nalaz da se vidi šta i kako!On je dobro,sve je super podnio...............a počelo je sa krvarenjem,kao pukao mu je čir i to je bilo prije mjesec-dva,išao je na CT i NMR i nema meta.........pa nadamo se dobrom!!!
haha , ali nema veze , to je sala vise za biki , nadam se da si dobrolepo,lepo
ima dobrih ljudi , zao mi je za sedimentaciju , ali jos malo izdrzi , drzacemo ti palceve i cekati da se vratisDevojke,naucite da iskljucite antene koje hvataju negativne signale.Naucite da hvatate samo ono sto vam godi,i da razumete ono sto ne godi(npr.ta baka se moze shvatiti kao neko ko je usamljen i ne ume drukcije da se"zabavi")tako manje negative ugradjujete u sebe,pozitivnije delujete na okolinu kad utihnu ljutiti,unutrasnji dijalozi.Vremenom vas zaista nista vise ne pogadja,sve razumete,a ljudi oko vas postaju bolji prema vama.Garantovano!
Meni juce stigli rezultati-hemoglobin pao na 99,sedimentacija i CRP u tacku visoki,a jetra po malo pokazuje da se buni na sve ovo sto pijem i primam..napravih sa kolegama ratni plan o udarnim antibioticima pred put,da sto manje sansi ima da me tamo drmaju infekcije i tempreature.
A ja i dalje ne mogu da se nacudim ljudskoj dobroti i paznji!Danas sam dobila kovertu sa 100E i zeljama za sto brze izlecenje od zena iz prodavnice u bolnici u kojoj kupujem dorucak.EJ!!!!!!!Toliko je njih krenulo da mi pomogne,zaista sam ganuta do srzi!![]()
ali peco ko ceka i doceka , hvala drugu bobanu hahalepo,lepo
bice dobro , verovacemo gagoDanas sam saznala da mi je teča operisao ca želuca.............užas,kažu da je bio poveći tumor i da su uradili kako je najbolje,čeka se patohist.nalaz da se vidi šta i kako!On je dobro,sve je super podnio...............a počelo je sa krvarenjem,kao pukao mu je čir i to je bilo prije mjesec-dva,išao je na CT i NMR i nema meta.........pa nadamo se dobrom!!!
mimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Devojke,naucite da iskljucite antene koje hvataju negativne signale.Naucite da hvatate samo ono sto vam godi,i da razumete ono sto ne godi(npr.ta baka se moze shvatiti kao neko ko je usamljen i ne ume drukcije da se"zabavi")tako manje negative ugradjujete u sebe,pozitivnije delujete na okolinu kad utihnu ljutiti,unutrasnji dijalozi.Vremenom vas zaista nista vise ne pogadja,sve razumete,a ljudi oko vas postaju bolji prema vama.Garantovano!
ali peco ko ceka i doceka , hvala drugu bobanu haha![]()