Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa potseti Mimu,rekla ti je da moze da pomogne oko davaoca.
Ja bi ti dala al nece vise da uzmu od mene,tako mi rekli:(
Bila sam redovan davaoc krvi do operacije,
meni za operaciju mozda zbog toga i nisu trazili
davaoce,kad je prosle godine trebalo
mom dedi 2 davaoca mene su ladno odbili:sad2:
i pitam ih ja kad cu moci opet da dam krv,
rekose mi opusteno NIKAD vise:sad2:

Pa potseti Mimu,rekla ti je da moze da pomogne oko davaoca.
Ja bi ti dala al nece vise da uzmu od mene,tako mi rekli:(
Bila sam redovan davaoc krvi do operacije,
meni za operaciju mozda zbog toga i nisu trazili
davaoce,kad je prosle godine trebalo
mom dedi 2 davaoca mene su ladno odbili:sad2:
i pitam ih ja kad cu moci opet da dam krv,
rekose mi opusteno NIKAD vise:sad2:
pitacu je , idem sad do lekara pa se cujemo uvece , ljubim vas sve

E to je moja zivotna prica,do duse
od kad sam saznala za bolest koju sam
fasovala nicim izazvanu,
promenila sam se (malo) na bolje
te koliko god mogu zaobilazim skotove i
trudim se da im sto manje paznje posvetim
izbegavam gomilu onih koje mogu da izbegnem
jer mi nisu ni rod ni pomoz bog
a seljobere iz ulice kuliram maksimalno,pa nek laju
pas laje,vetar nosi.....
Ma zabole me bre za sve te namazane i bezobrazne spodobe
koje mi u zivotu ne trebaju i veruj mi
vec mi je mnooooogp lepse)))))
Moj ti je savet da pokusas da izbegnes sve te umobolnike
i da nadalje gledas samo sebe i sebi najblize ljude
za ostale te zabole stikla!!!

Ma zaobilazim ja njih mila moja ali neće oni mene,jadovi uokvireni!!!!
Ne dam ni ja na sabe,pa im još gore,oni raspredaju o meni da li sam ja dobro,jesam li na umoru a vide me svaki dan da radim i hodam oko kuće........pa dokle ide taj idiotizam o sebi se zabavili,uuufffffffff
Ma džaltare matore,nisu moj nivo ni intelektualni a ni po godinama!!!!!

Znam,isti slucaj.
Kad sam izasla iz bolnice
samo sto nisam tukla jednu smrdljusu od babetine koja zivi
pored mene i koja nas vekovima maltretira,prvo moje
roditelje pa sad nas.
Prokljucala sam kad mi je dete jedno vece parkiralo
auto i auspuh mu se jako cuo jer je bio nesto s je ban
a matora mu ladno rekla,,dabogda poginuo,,!!!!!
Znaci,jos mi konce nisu skinuli,pojurila sam je,jedva,trci ko
kobila mamicu joj....
Rekla sam tad sebi da to nikada vise necu sebi prirediti,ona ce me nadziveti a vec ima 80 godina i nikad joj nista nije falilo
sem mozga,da se kidam zbog g ovneta,nikad vise!
Samo osmeh kad prolazim,dete takodje,i zabole me vise...
smiley-happy110.gif
[/IMG]

Devojke,naucite da iskljucite antene koje hvataju negativne signale.Naucite da hvatate samo ono sto vam godi,i da razumete ono sto ne godi(npr.ta baka se moze shvatiti kao neko ko je usamljen i ne ume drukcije da se"zabavi")tako manje negative ugradjujete u sebe,pozitivnije delujete na okolinu kad utihnu ljutiti,unutrasnji dijalozi.Vremenom vas zaista nista vise ne pogadja,sve razumete,a ljudi oko vas postaju bolji prema vama.Garantovano!
Meni juce stigli rezultati-hemoglobin pao na 99,sedimentacija i CRP u tacku visoki,a jetra po malo pokazuje da se buni na sve ovo sto pijem i primam..napravih sa kolegama ratni plan o udarnim antibioticima pred put,da sto manje sansi ima da me tamo drmaju infekcije i tempreature.
A ja i dalje ne mogu da se nacudim ljudskoj dobroti i paznji!Danas sam dobila kovertu sa 100E i zeljama za sto brze izlecenje od zena iz prodavnice u bolnici u kojoj kupujem dorucak.EJ!!!!!!!Toliko je njih krenulo da mi pomogne,zaista sam ganuta do srzi!:heart:

Kakvo je stanje danas? Nadam se da ide na bolje?
Лекари стално говоре "стање стабилно". Он јако слабо једе, кад једе домаћу храну мање повраћа... Идемо сад за празнике да га видим...
Хвала што питаш, пуно ми значи...

Devojke,naucite da iskljucite antene koje hvataju negativne signale.Naucite da hvatate samo ono sto vam godi,i da razumete ono sto ne godi(npr.ta baka se moze shvatiti kao neko ko je usamljen i ne ume drukcije da se"zabavi")tako manje negative ugradjujete u sebe,pozitivnije delujete na okolinu kad utihnu ljutiti,unutrasnji dijalozi.Vremenom vas zaista nista vise ne pogadja,sve razumete,a ljudi oko vas postaju bolji prema vama.Garantovano!
Meni juce stigli rezultati-hemoglobin pao na 99,sedimentacija i CRP u tacku visoki,a jetra po malo pokazuje da se buni na sve ovo sto pijem i primam..napravih sa kolegama ratni plan o udarnim antibioticima pred put,da sto manje sansi ima da me tamo drmaju infekcije i tempreature.
A ja i dalje ne mogu da se nacudim ljudskoj dobroti i paznji!Danas sam dobila kovertu sa 100E i zeljama za sto brze izlecenje od zena iz prodavnice u bolnici u kojoj kupujem dorucak.EJ!!!!!!!Toliko je njih krenulo da mi pomogne,zaista sam ganuta do srzi!:heart:

Hvala Bogu Vesna da ima tako dobrih ljudi!!!!Mada,ja sam kroz sve ovo svoje uvijek imala lijepu riječ od ljudi koji mi nisu ništa u životu,koje sam tek tada upoznala!!!Veliki poljubac za vas Vesna!

Danas sam saznala da mi je teča operisao ca želuca.............užas,kažu da je bio poveći tumor i da su uradili kako je najbolje,čeka se patohist.nalaz da se vidi šta i kako!On je dobro,sve je super podnio...............a počelo je sa krvarenjem,kao pukao mu je čir i to je bilo prije mjesec-dva,išao je na CT i NMR i nema meta.........pa nadamo se dobrom!!!

Danas sam saznala da mi je teča operisao ca želuca.............užas,kažu da je bio poveći tumor i da su uradili kako je najbolje,čeka se patohist.nalaz da se vidi šta i kako!On je dobro,sve je super podnio...............a počelo je sa krvarenjem,kao pukao mu je čir i to je bilo prije mjesec-dva,išao je na CT i NMR i nema meta.........pa nadamo se dobrom!!!
bice dobro teca,ne brini.Ne znam da li nas ovakve stvari ranije nisu zanimale,ali ovo u poslednje vreme lici na epidemiju?

ima dobrih ljudi , zao mi je za sedimentaciju , ali jos malo izdrzi , drzacemo ti palceve i cekati da se vratis:zag:

bice dobro , verovacemo gago

Svaka cast:klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back