Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E...dok neko rinta,drugi ispijaju kafe i skeniraju doktore uzduz i popreko...ccc!

Lepo ste mi raspolozeni,to mi je drago!Ja malo posao,malo planiram Kubu,a svi mi se nesto sekiraju sto idem sama,pa se mislim da ojacam malo finansije i uzmem tamo"poslovnu pratnju":zper:

Pa dobra ti je ideja za "poslovnu pratnju",ipak nam Kuba nije u blizini.Osim Kubanaca tamo ima i more;)

Nema na cemu Gagice drugarice.......nadam se da cemo drugom polovinom maja da je pijemo uzivo,ovako preko monitora nije to to..
Mislim da cemo tad svi da budemo mirni sto se tice kontrola i pregleda a Lilihip mislim pocetkom aprila ima tu operaciju,taman ce se oporaviti dotle...
Kissic tebi:cmok2:

Iskreno se nadam da će tako biti!!!!
Ja samo još čekam pregled kod profe i da on bude zadovoljan,ja ću biti presretna!!!

za ovih mesec dana pap mi hgb sa 121 na 115 , i er sa 4.2 na 3.8 , kako je to moguce:eek:

treba da do op pravis svako jutro kasu ili sok od rendane cvekle jabuke sargarepe sok od jednog limuna i kasika meda
meni je to pomoglo da podignem krvnu sliku
ili ako imas nekoga u Aleksandrovcu da ti posalje eliksir za krvnu sliku pravi se u njihovim privatnim vinarijama
nisam sigurna da imam br tel ali mogu da pokusam da pronadjem mada oni tamo znaju ko pravi i prodaje

treba da do op pravis svako jutro kasu ili sok od rendane cvekle jabuke sargarepe sok od jednog limuna i kasika meda
meni je to pomoglo da podignem krvnu sliku
ili ako imas nekoga u Aleksandrovcu da ti posalje eliksir za krvnu sliku pravi se u njihovim privatnim vinarijama
nisam sigurna da imam br tel ali mogu da pokusam da pronadjem mada oni tamo znaju ko pravi i prodaje
probacu to da miksam , :worth:

probacu to da miksam , :worth:

izmiksaj jednu manju cveklu, dodaj limuna i meda to ti je kolicinski manje. Zazmuri i popij. Jabuku i sargarepu dodaju valjda zbog ukusa, al onda ima puno za popiti , a svejedno je gadno. Sargarepa, ako nije pomesna sa uljem - nema bas neki ucinak . Nju mozes posebno rendisati, nauljiti pa jesti . Jabuka ... ona valjda nije problem , gadne su kao bundeve. Imas sada
svezeg spanaca - meni je lepsa salata od spanaca nego obicna salata, a pripremas isto. Ja pijem trecu revitu pa cu videti ... ako mozes jedi luka i slanine, al tebi jos malo do operacije....
dobices krv i srede oni to , nebrigaj .

Gde ste devojke,cim mene nema na forumu vi raspalite o zdravoj hrani,fiiiiiiiine....ko iz Finske:lol:
Zezam se,dobre ste mi sve ko dobar dan:p
Meni Lilihip krvna slika sve gora i gora,evo godinu i po dana,kao jedem sve sto mi savetuju,blablabla...nista:eek:
Ne brini,dobices ti dovoljno krvi za operaciju te ce ti ostati i za posle:super:
Joooooj...kako mi se ne raaaaadiiiii:dash::besna::mrgreen:

Gde ste devojke,cim mene nema na forumu vi raspalite o zdravoj hrani,fiiiiiiiine....ko iz Finske:lol:
Zezam se,dobre ste mi sve ko dobar dan:p
Meni Lilihip krvna slika sve gora i gora,evo godinu i po dana,kao jedem sve sto mi savetuju,blablabla...nista:eek:
Ne brini,dobices ti dovoljno krvi za operaciju te ce ti ostati i za posle:super:
Joooooj...kako mi se ne raaaaadiiiii:dash::besna::mrgreen:
ma ne sekiram se ja nego mi bilo cudno , bila i na moru jela bas vocxa a bas glupo , nego opet lep dan , danas nisam morala jutros nigde pa da se odmorim , popodne po neke nalaze i eto.u subotu firma pravi proslavu deset godina postojanja pa svecana vecera super, a kako da pijem ista kad sam na bolovanju ne ide bas

Ma treba puno,puno vremena da nam se ks dovede u normalu,zracenje ubija ks vise nego hemo,obe smo bile na oba s ranja pa znas i sama...
Na proslavi moras da popijes,valja se! Ja sam bila na petoj hemoterapiji i nisam htela da propustim proslavu nove godine sa firmom na adi,pa sve kao fiiiina,samo malo da okusim vina....
Ne vredi,celo vece sam igrala i praznila case,crnog vina,celu flasu sam ja stukla a mogla sam jos toliko i super mi je bilo.
Tako da....samo udri,lepo se provedi drugarice!

Ma treba puno,puno vremena da nam se ks dovede u normalu,zracenje ubija ks vise nego hemo,obe smo bile na oba s ranja pa znas i sama...
Na proslavi moras da popijes,valja se! Ja sam bila na petoj hemoterapiji i nisam htela da propustim proslavu nove godine sa firmom na adi,pa sve kao fiiiina,samo malo da okusim vina....
Ne vredi,celo vece sam igrala i praznila case,crnog vina,celu flasu sam ja stukla a mogla sam jos toliko i super mi je bilo.
Tako da....samo udri,lepo se provedi drugarice!
gledacu sto bolje hehe

Duško RAdović
Можда је ипак боље да будете дебели. Блажи је раствор сваке муке, невоље и киселине кад се сипа у тело од сто килограма него у тело од педесет килограма.

Duško RAdović
Можда је ипак боље да будете дебели. Блажи је раствор сваке муке, невоље и киселине кад се сипа у тело од сто килограма него у тело од педесет килограма.

Hehehehehhe.... E nek si nam rekla!!!!!! Hvala cika Dusku Radovicu do neba,sad mi je mnogo lakse:zcepanje:

Duško RAdović

tacno nema sta!! I ja se vodim tom racunicom pa nikako da spustim kilažu :mrgreen: Ma srećni i debeli, pa nek ide život!!

istambul.jpg
[/IMG]
Evo Istambula,imamo i mi slike,njanjanjanjanja....:whistling:

Jao stvarno bruka i sramota od mene za te slike..... I stidim se :rumenko: nego kad dodjem kuci sa posla uvatim se u nesto deseto da radim i setim se slika tek kad ujutru dodjem na posao... Postavicu ih, ocu sigurno! Ne se ljutite na mene :mrgreen: inace nema pelceri :zper:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back