Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rado bih se menjao,ovaj kod koga ja idem na kontrole je i mlad i zgodan...jedino sto sam na prosloj kontroli morao da podignem gard,ruke su mu kao klesta.Salim se,nek mu se ruke pozlate,odlican je u seckanju

Vidim ja da i tebi doca nije los,pozajmi ga Mimi i lilihip,one nemaju bas nesto srece sa docama ko ti i ja a ja mog ne dam!
Zezam se,nek on dobro radi svoj posao pa nek je i Hanibal Lektor,nije vazno! Pozz

Ma doca za docu, nego ti muza da obucis kako da pipka.... I odma spojis lepo i korisno :zper: a doca ce i dalje da pipka, al onako sezonski, na par meseci, cisto da razbije monotoniju :zcepanje:
Ma neka je i sezonski al je konkretno,zna znanje mali.....
De si bre ti? Aj na kafu! Kod mene )))))
coffee-art-06.jpg
[/IMG]
U bre,ovo neke kineske novine,nisam ja u Kini a ni u kineskom bloku,greska u izboru slike

Poslednja izmena:
nijeeeeeeeeee
ni zgodan ni mlad
tako da se ni ne radujem odlasku na pipkanje

E Mima,ako smo se složile da nam je isti profa-hirurg,onda se moramo složiti da ima i dobre asistente,bar oni što su kod mene na pregledima :zper: :rumenko:
Ma neka su oni nama stručni u svom poslu i naravno da nas cijene i poštuju kao pacijenta, a ostalo mi nije ni bitno!

Nema na cemu Gagice drugarice.......nadam se da cemo drugom polovinom maja da je pijemo uzivo,ovako preko monitora nije to to..
Mislim da cemo tad svi da budemo mirni sto se tice kontrola i pregleda a Lilihip mislim pocetkom aprila ima tu operaciju,taman ce se oporaviti dotle...
Kissic tebi:cmok2:

E...dok neko rinta,drugi ispijaju kafe i skeniraju doktore uzduz i popreko...ccc!

Lepo ste mi raspolozeni,to mi je drago!Ja malo posao,malo planiram Kubu,a svi mi se nesto sekiraju sto idem sama,pa se mislim da ojacam malo finansije i uzmem tamo"poslovnu pratnju":zper:

E...dok neko rinta,drugi ispijaju kafe i skeniraju doktore uzduz i popreko...ccc!

Lepo ste mi raspolozeni,to mi je drago!Ja malo posao,malo planiram Kubu,a svi mi se nesto sekiraju sto idem sama,pa se mislim da ojacam malo finansije i uzmem tamo"poslovnu pratnju":zper:
Skeniramo,meni je to profesionalna deformacija,radim u skener sali,sta cu...
Kad kazes to za poslovnu pratnju,pa misli mi citas!!!
Samo napred!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back