Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zdravo cure,iscitavala sam malo temu al ne nadjoh (ili mi je promaklo),da li je neko imao nekakva iskustva sa Vidatoxom.Da li se uopste cimati nabavljati ga?
Inace imam 35 godina,ca dojke,primila dve hemoterapije,ovih dana idem na trecu........

ja danas na pelvicnom konzilijumu skoro celi dan , kazu da se dodje u 7 poceli u 9 , pa ja na redu bila u 12 , na operaciju idem 5 aprila pa kad se dobije ph izvestaj da se vidi sta dalje , sto rece tamo glavi , nemate vise opcija haha

Zdravo cure,iscitavala sam malo temu al ne nadjoh (ili mi je promaklo),da li je neko imao nekakva iskustva sa Vidatoxom.Da li se uopste cimati nabavljati ga?
Inace imam 35 godina,ca dojke,primila dve hemoterapije,ovih dana idem na trecu........

Нисам цура ,ал пошто ти нико не одговара ......
На сајту :доктор.рс имаш опширне дискусије о искуству са овим леком и мишљења људи.
Желим ти све најбоље .....

to je konzilijum pa ima ih deset barem sa onkologoije , klinickog centra gaka i 1 hirurske , pa ako oni to kazu , tu je i patolog , anesteziolog , radiolog ,
ja se operisala u narodnom frontu bonici , posle na zracenje na onkologiju , tamo me dalje vodila doktorka sa zracenja i na hemio tamo ali me poslala na klinicki centar za taj poseban konzilijum zbog operacije , na njemu su profesor sa onkologije , hirurzi sa hirurske i klinickog centra srbije , tako da cu biti operisana na gaku u visegradskoj , i posle ph nalaza opet naci na tom konzilijumu da se vidi ako je maligno sta dalje ili ako je benigno , da se vratim raditi verovatno i moje lecenje bi tad bilo gotovo

Znas da je registrovan kao homeopatski preparat,nema antikancerogeno dejstvo,ali ojacava odbrambene snage i dobar je analgetik.Sad ulazi kao bum kod nas pa ce iskustava biti za koji mesec.Kako meni treba "zesci otrov"idem u maju na Kubu po eskozul(mnogo jaca varijanta vidotoxa koji i tamo ide "na crno"-tj.nije u zvanicnoj medicini).Posle dve operacije,45 zracenja i 5 vrsta hemioterapije u nasoj medicini vise nemam sta da trazim,ali se zestoko nadam da ce mi plave skorpijice doneti spas!
Neka tebi lepo pomogne to sto si zapocela i neka se zavrsi na tome,kao sto i biva kod velikog brozja zena!Srecno!

Doka sam kuckala predhodnu poruku ulazi otac sa kuijom Vidatoxa,u ove sitne sate,eh sta sve roditelj nece uciniti za "dete".Mislim imam toliko godina....a njima sam jos kao mala.
Sad nista picu i to,da skodi ne moze....

Znas da je registrovan kao homeopatski preparat,nema antikancerogeno dejstvo,ali ojacava odbrambene snage i dobar je analgetik.Sad ulazi kao bum kod nas pa ce iskustava biti za koji mesec.Kako meni treba "zesci otrov"idem u maju na Kubu po eskozul(mnogo jaca varijanta vidotoxa koji i tamo ide "na crno"-tj.nije u zvanicnoj medicini).Posle dve operacije,45 zracenja i 5 vrsta hemioterapije u nasoj medicini vise nemam sta da trazim,ali se zestoko nadam da ce mi plave skorpijice doneti spas!
Neka tebi lepo pomogne to sto si zapocela i neka se zavrsi na tome,kao sto i biva kod velikog brozja zena!Srecno!
Vesna da li ste u politici procitali clanak o vakcinama protiv raka pluca s Kube koje uskoro dolaze kod nas, a najavljuju i vakcine protiv kancera dojke http://www.politika.rs/rubrike/Drus...luca-uskoro-za-30-pacijenata-u-Srbiji.sr.html

kafa.gif
[/IMG]
Dobro jutro :whistling:

Vesna samo napred i srecno!
bombarduj zlocu cime god stignes,u ljubavi i ratu sve je dozvoljeno,a sa ovim smo u ratu

Zelim ti sve najbolje...Mnogi veruju u taj lek u Kubi pa sam sigurna da ce i tebi pomoci!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back