likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
E mog Djoleta ne treba da drzi vlaznim,eto joj tvog Kitica pa nek ga vlazi do mile volje,moj neka donese pa cu ga ja vratiti u zivot..
Auuuu al smo perverzne!!!!
Biki, moj naklon!!! Ušila si ga!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E mog Djoleta ne treba da drzi vlaznim,eto joj tvog Kitica pa nek ga vlazi do mile volje,moj neka donese pa cu ga ja vratiti u zivot..
hahahahahaE mog Djoleta ne treba da drzi vlaznim,eto joj tvog Kitica pa nek ga vlazi do mile volje,moj neka donese pa cu ga ja vratiti u zivot..
Biki, moj naklon!!! Ušila si ga!!!

jujujujujuju....cccccccccc.....sram te biloooooo...
Ma obozavam kad ste ovakve,moji ljudi,kissic za vas dve,perverznjakuse malene![]()
Hvala,hvala....more vas dve ste mi fiiiiinee,sad me sramotaBiki, moj naklon!!! Ušila si ga!!!

Uzivaj drugarice,lep provod(u sta ne sumnjam)Joooooojjjj!!!!! I ja to voleeeemmmm!!!Društvo od mene pozdrav do ponedeljka! Ljubim vas!!!
da , sramotaHvala,hvala....more vas dve ste mi fiiiiinee,sad me sramota![]()

uh
zesci narodnjak al reci refrena podizu adrenalin
Sta si nam pustila?Ja na poslu ne mogu ovo da otvaram,tek kad dodjem kuci,a interesuje me,koja pesma?
Tooooooooooooooooooooo.....idemoooooooooooooooooooooo Tarmi Ricmi..jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!ne moze nam niko nista
jaci smo od sudbine
mogu samo da nas mrze
oni sto nas ne voleeeeeeeee
Tooooooooooooooooooooo.....idemoooooooooooooooooooooo Tarmi Ricmi..jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!
Oboooooooooriiiiiiiiiiiiiii......

moja komsinica ima ves kuk i super joj , sve je u volji dase ne predasala vas je sve zdrmalo prolece
Odoh na kafu ,danas mi dan prosao u iscekivanju , bratova kci bila na operaciji kuka i
niko nista da javi, a cekanje bas tegobno, i ugradjen je neki titanijumski kuk te molim
Sofiju da nesto na tu temu napise. Ona inace ima 45 godina, i kazu da je sa nekim
felerom i rodjena, ali dok nije pocelo pre 10 godina boleti nismo imali pojma.
Koliko ce ona biti funkcionalna sa vestackim kukom? Vidim , ima i njih raznih fela.
Pozdrav
Немој да бринеш Лики, то је данас рутинска операција.ala vas je sve zdrmalo prolece
Odoh na kafu ,danas mi dan prosao u iscekivanju , bratova kci bila na operaciji kuka i
niko nista da javi, a cekanje bas tegobno, i ugradjen je neki titanijumski kuk te molim
Sofiju da nesto na tu temu napise. Ona inace ima 45 godina, i kazu da je sa nekim
felerom i rodjena, ali dok nije pocelo pre 10 godina boleti nismo imali pojma.
Koliko ce ona biti funkcionalna sa vestackim kukom? Vidim , ima i njih raznih fela.
Pozdrav

(kks,pluća,ginekolog,uz-sve što se može slikati sa uz sam radila,jetrene probe),ali kao što reče Mima,čekam da me i profa prepipa i sve potvrdi,možda i nešto i doda ko zna kakve ima planove sa mnom
!!!

Dobro vam veče drugari!Jesam li vam falila?Vidim vi se raspisali o baštama,pelcerima i turcima................
E samo da vam javnem da sam bila ovih dana na iskupljanju nalaza i svi su BOGU HVALA DOBRI(kks,pluća,ginekolog,uz-sve što se može slikati sa uz sam radila,jetrene probe),ali kao što reče Mima,čekam da me i profa prepipa i sve potvrdi,možda i nešto i doda ko zna kakve ima planove sa mnom
!!!
Ljubim vas sve i odmah odoh u krpe pošto sam danas stigla sa puta(gdje sam i radila nalaze)!!!!![]()
![]()

bravo , vazno da si dobro , a sad lalajDobro vam veče drugari!Jesam li vam falila?Vidim vi se raspisali o baštama,pelcerima i turcima................
E samo da vam javnem da sam bila ovih dana na iskupljanju nalaza i svi su BOGU HVALA DOBRI(kks,pluća,ginekolog,uz-sve što se može slikati sa uz sam radila,jetrene probe),ali kao što reče Mima,čekam da me i profa prepipa i sve potvrdi,možda i nešto i doda ko zna kakve ima planove sa mnom
!!!
Ljubim vas sve i odmah odoh u krpe pošto sam danas stigla sa puta(gdje sam i radila nalaze)!!!!![]()
![]()