Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja trebalo 27.aprila da idem u Prag ali nista od toga,Cesi nisu nikakvi frajeri.
Zezam se,zahebala me kuma,zakazala krstenje 29.aprila,ja krstim bebu,al cu zato da se napijem joooooj....osveticu joj se!

zenske slatko sam se nasmejala dok sam citala predhodne dve stranice
samo napred takve vas volim

a sto se tice pominjanog kitica htela sam da vam pustim jednu pesmu al sam se zahebala ne peva je doticni
ali nema veze

ala vas je sve zdrmalo prolece :hahaha:
Odoh na kafu ,danas mi dan prosao u iscekivanju , bratova kci bila na operaciji kuka i
niko nista da javi, a cekanje bas tegobno, i ugradjen je neki titanijumski kuk te molim
Sofiju da nesto na tu temu napise. Ona inace ima 45 godina, i kazu da je sa nekim
felerom i rodjena, ali dok nije pocelo pre 10 godina boleti nismo imali pojma.
Koliko ce ona biti funkcionalna sa vestackim kukom? Vidim , ima i njih raznih fela.
Pozdrav

Odoh na kafu ,danas mi dan prosao u iscekivanju , bratova kci bila na operaciji kuka i
niko nista da javi, a cekanje bas tegobno, i ugradjen je neki titanijumski kuk te molim
Sofiju da nesto na tu temu napise. Ona inace ima 45 godina, i kazu da je sa nekim
Koliko ce ona biti funkcionalna sa vestackim kukom? Vidim , ima i njih raznih fela.
Pozdrav
moja komsinica ima ves kuk i super joj , sve je u volji dase ne predas
jesi li ti bolje

Pozdrav
Немој да бринеш Лики, то је данас рутинска операција. ;) Биће неко време на антикоагулансима и то је то. :)
Биће функционална али не као раније. Неће моћи да трчи, да хода брзо али ће моћи да хода нормално и неће имати болове, а то је најважније.

Dobro vam veče drugari!Jesam li vam falila?Vidim vi se raspisali o baštama,pelcerima i turcima................
E samo da vam javnem da sam bila ovih dana na iskupljanju nalaza i svi su BOGU HVALA DOBRI :klap:(kks,pluća,ginekolog,uz-sve što se može slikati sa uz sam radila,jetrene probe),ali kao što reče Mima,čekam da me i profa prepipa i sve potvrdi,možda i nešto i doda ko zna kakve ima planove sa mnom :whistling:!!!
Ljubim vas sve i odmah odoh u krpe pošto sam danas stigla sa puta(gdje sam i radila nalaze)!!!! :bye: :heart:

Dobro vam veče drugari!Jesam li vam falila?Vidim vi se raspisali o baštama,pelcerima i turcima................
E samo da vam javnem da sam bila ovih dana na iskupljanju nalaza i svi su BOGU HVALA DOBRI :klap:(kks,pluća,ginekolog,uz-sve što se može slikati sa uz sam radila,jetrene probe),ali kao što reče Mima,čekam da me i profa prepipa i sve potvrdi,možda i nešto i doda ko zna kakve ima planove sa mnom :whistling:!!!
Ljubim vas sve i odmah odoh u krpe pošto sam danas stigla sa puta(gdje sam i radila nalaze)!!!! :bye: :heart:

Bravo drugarice:klap:
Sad uzivaj,lalaj pa se kuckamo sutra:cmok2:

bravo , vazno da si dobro , a sad lalaj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back