Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala,hvala druze)))) Ja tek za min.krecem s posla,12 sati covece......
Uci,uci,sutra ces da nas lecis!
I moj mladji sin ide subotom a nedeljom ima praksu,ugostitelj moj))))
Pozz

kojih 12 sati
celo pre podne sam peglala
pa rintala na poslu 7h
i sad nastavljam kod kuce rasklanjanje vecera rucak za sutra...

e i moj sin ce najverovatnije da upise turisticko-ugostiteljsku

Moj je kuvar,sad su bili u Budimpesti na sajmu turizma,druga je godina,na zelenom vencu,a gde je tvoja cera?
Mima koju ce tvoj mali da upise,na zelenom vencu ili na novom beogradu?
Lilihip,kad bi znala kakav mi je doca,ne bi se ni ti bunila za bocu:zper:
Joj koliko mene cepa glava vec treci dan,ubi se od brufena,nista ne pomaze...
Radim u direkciji fonda,radimo prekovremeni zato ostajem dva dana nedeljno po 12 sati:dash:
Mislim da sam na sva pitanja odgovorila,kissic za sve prisutne:cmok2:

Lilihip,drzim ti fige do cetvrtka i necu da pustam dok ne javis sta je i kako je,al bice dobro,ovde svi samo lepe vesti javljamo pa i ti ces,da kucnem u drvo...
Nemoj da se nerviras,pokusaj barem da se ne nerviras koliko je to moguce,ljubim te:cmok2:

Moj je kuvar,sad su bili u Budimpesti na sajmu turizma,druga je godina,na zelenom vencu,a gde je tvoja cera?
Radim u direkciji fonda,radimo prekovremeni zato ostajem dva dana nedeljno po 12 sati:dash:
i moja je na zel vencu , voli da pravi kolace , to je htela , voli i racunare i jezike , zna extra engleski , nemacki i ruski , pomalo uci c programiranje , decko joj je programer , sad ce mu praviti za rodjendan ferrero tortu , onu sa nutelom lesnikom i slatkom pavlakom , to ce mu biti poklon , koliko kosta nek bude zadovoljan , a biki , doca znaci super , to na bez kosi , mozda da i ja tamo predjem kad me vec ni na onkologiji nece pa i meni da boc boc:zcepanje:

ma ja se oko bolesti najmanje nerviram , nikad bolje ne izgledam , ovo salo pegla sve bore , jedem puno voca i povrca , ma sve za pet , :zper:

i moja je na zel vencu , voli da pravi kolace , to je htela , voli i racunare i jezike , zna extra engleski , nemacki i ruski , pomalo uci c programiranje , decko joj je programer , sad ce mu praviti za rodjendan ferrero tortu , onu sa nutelom lesnikom i slatkom pavlakom , to ce mu biti poklon , koliko kosta nek bude zadovoljan , a biki , doca znaci super , to na bez kosi , mozda da i ja tamo predjem kad me vec ni na onkologiji nece pa i meni da boc boc:zcepanje:
Dodji,ima ga za obe:zper:
Hocu ja takvu snajku,da mi pravi torte....
Ovom starijem devojka cesto pravi,za dan zaljubljenih mi donela parce yorte u krevet,udara po slihtanju,opasna je:whistling:
Pozz,odo ja kod doce:zper:

CherryBlossoms-2.jpg
[/IMG]
SRECAN VAM PRVI DAN PROLECA :vatromet:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back