lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
da i ja to volimja tako mami pravim frape od razne vrste voca sa mleko,ukusno i zdravo u isto vreme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da i ja to volimja tako mami pravim frape od razne vrste voca sa mleko,ukusno i zdravo u isto vreme.

ja celi dan sredjujem dvoriste ,bas se umorihVesna setala po Vrnjackoj banji!Dan lep pa izaziva il da cistis il da skitas...tesku dilemu razresih u korist setnje!![]()

Treba takodje znati sta ide sa cim. Ne ide svako voce i povrce zajedno. Nacicu informaciju sto mi je dao prijatelj koji studira nutriciju (studira zato sto voli ne zato sto misli da se zaposljava s tim, covek je u godinama i radi sasvim drugi posao, ali voli da se bavi zdravom ishranom i nacinom zivota). Jos jedna stvar sto mi svi gresimo, po pravilu voce se jede pre jela a ne posle. I treba da bude razmak, jer drugacije vrste kiseline se luce u zeludcu da bi rastvorile to. Doduse kada se sve izmiksa u kasu skoro da i nema varenja, to nam je da zamenimo zvakanje koje niko od nas ne uradi koliko treba.sad sam izmiksala zel salatu sa sokom pd p[omorandje i lepo je , ko bi rekao onolika salata koliko malo kase , nije lose jesti tako i ja sam od juce pocela samo povrce i voce da jedem , pa da probam
Fenomenalna odluka. Udisanje cistog vazduha u parku ne moze ni da pridje ciscenju!!!Vesna setala po Vrnjackoj banji!Dan lep pa izaziva il da cistis il da skitas...tesku dilemu razresih u korist setnje!![]()
Nasla sam uputstvo mog prijatelja o ishrani:sad sam izmiksala zel salatu sa sokom pd p[omorandje i lepo je , ko bi rekao onolika salata koliko malo kase , nije lose jesti tako i ja sam od juce pocela samo povrce i voce da jedem , pa da probam
Odlicno! Sta jos imas?stigli rezultati jednog dela hormona stitne : bo
Upravo sam gledala po meni sjajnu reportazu. Ne znam da li ste culi za Oncotype DX Test, na osnovu koga se moze utvrditi da li ce hemo terapija uopste da radi, i kakve su prognoze ako i radi za povratak kancera. Ovo je laicki i u kratkim crtama, ali ima na netu na medicinskim sajtovima. Pogotovo ima efekta kod raka dojke u ranom stadijumu jer ako test pokaze da hemo ne bi ucinila nista onda se pacijent spasava bez potrebnog trovoanja.
Ne znam da li uopste postoji kod nas. Uspela sam da nadjem da se radi u 60 zemalja sveta. Kosta oko 4000$, ali u nekim zemljama su priznate od strane zdravstvenog osiguranja jer je ipak manji trosak (sve je samo u parama!!!) nego troskovi bespotrebnih terapija.lepo,ali to se rutinski ne primenjuje!
Citala sam o tome....ma nemam bas neko misljenje o tim cudesima.Vesna, u Hrvatskom nekom casopisu se pojavio clanak u vezi leka , ili je to neka supstanca DIKLORACETAT ( DCA) kazu novi leka za CA, ali , uvek ali ..., pa procitaj .....
Pozdrav i Bikilix , sparaj malo ruku . Ti zapovedaj, a ostali neka rade i koristi drugu ruku. Sveze je to jos, a i vreme je neobicno .... i bolje da vezbas one preporucene vezbe![]()

Odlicno! Sta jos imas?
Citala sam o tome....ma nemam bas neko misljenje o tim cudesima.
Stedim ja ruku kolko mogu i naredjujem i po malo me slusaju,ali...dosadno mi i moram nesto da radim.
Moram da se pohvalim,sejala sam luk,3 brazde,Lara mi je ,,pomagala,,ja ubodem ona iscupa,zubima,pa ponovo,tako 20 puta...
Sledece nedelje malo blitve,persun,sargarepu...pa paradajz i krastavac,malo krompira kolko da imamo mlade krompirice i to je to,svega po malo.
Postadoh i ja domacica
Pozdrav![]()
Bice to sve ok,drzim palceve!!!do petka stize drugi deo hormona
pa onda eho1, 2, 3, 4,
ali to mi radi drugarica tako da to ne zakazujem
i onda je sve spremno da profa izcita
Dobro jutro,ajd na kafu....dobro jutro narode
ja somod jutros vredna
peglaaaaaam
sta cu kad sam za vikend radila pa skitala

ja cerku po doktorima , ima 18 god i prosirene vene , i bekerovu cistu , znaci samo nerviranja i nerviranjaAl ste se svi dali u skitnju,nikog nema....samo ja,mucenica,radim![]()
Al ste se svi dali u skitnju,nikog nema....samo ja,mucenica,radim![]()