Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lilihip,zelim Vam dobre rezultate,poznat mi je taj osecaj kada ih ocekujemo.
Inace,zelim da sa malim zakasnjenjem kazem da ovo sa uzimanjem cvekle i nije bas tako strasno.Makar ne u onoj meri u kojoj nam koristi u borbi protiv ovog zla.Imao sam u pocetku problem sa njenim mirisom i ukusom,pa sam poceo da je uzimam pomesanu sa sokom od sargarepe.Mozda treba poceti sa vecim delom sargarepe,lakse se covek navikne.Mislim da bi slican problem imala osoba koja se citav zivot zdravo hranila,a onda odjednom morala da uzima konzerve i salame?Bas se raspisah..
Pozdrav svima

Lilihip,zelim Vam dobre rezultate,poznat mi je taj osecaj kada ih ocekujemo.
Inace,zelim da sa malim zakasnjenjem kazem da ovo sa uzimanjem cvekle i nije bas tako strasno.Makar ne u onoj meri u kojoj nam koristi u borbi protiv ovog zla.Imao sam u pocetku problem sa njenim mirisom i ukusom,pa sam poceo da je uzimam pomesanu sa sokom od sargarepe.Mozda treba poceti sa vecim delom sargarepe,lakse se covek navikne.Mislim da bi slican problem imala osoba koja se citav zivot zdravo hranila,a onda odjednom morala da uzima konzerve i salame?Bas se raspisah..
Pozdrav svima
hehe , da , pa jeste zdravo , volim ja kad bi neko spremi , tad lakse jedem z:mrgreen:

Primetila sam da se nesto zazelenilio na kratko.
Sigurno bilo slavlje i u Fondu :znamiguje:
Bikilix pozdrav

Bilo juce,kolegi rodjendan,28.lepo popismo,djuskasmo i klopasmo,radilo se prekovremeni i bilo vremena za sve to))
Pozdrav tebi Liki a Lilihip samo napred,svi smo uz tebe kao sto ste svi bili uz mene kad sam isla na magnetnu i hvala Bogu bese sve okz;)
Pozdrav svima :zpozdrav:i udrite po cvekli,sargarepi,limunu....sve se moze kad se hoce,ni meni se bas nije dopadalo al kad znas da ti je od koristi
potrudis se i naviknes na svez:mrgreen:
Kissic svimaz:p

ultrazvuk vrata za sad isti ko prosli put , na skeneru bila od 8-11,guzva uzas ali rezultati tek u utorak , mozda i pre , nije hteo da mi kaze a ja ga tako lepo molila , sutra idem po nalaze krvi pa cekanje do utorka , sta bude bice , danas mi bilo jako tesko dok cekala skener , toliko dece bilo bolesno , pa ja ipak svoj zivot proziveh a oni tek na pocetku.

Ajd sad, prosla si i to. Ovo u stitnoj - jel bilo i ranije ? Kod mene, iz davnog proslog vremena u stitnoj - svasta nesto, ali ja sebi dozirala na 1/4 pilulice posto sam zaboravila
koliko toga treba piti, a na snimanje necu... a ovo za decu , horor, ma zamisli koji zivot njih ceka.

Lilihip, osim sto ti je danas lose od svega , kako se ti osecas? Jel ti uopste imas nekih tegoba?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back