lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
o biki , prosla slava , ja danas vadila krv , bila 161 na redu , a sutra skenmer i uz vrata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o biki , prosla slava , ja danas vadila krv , bila 161 na redu , a sutra skenmer i uz vrata
sutra analize , ako stignem po njih , skener u osam , opet moram u 6 vec na busKakva ti je krvna slika? A do sutra drzimo palceve da sve bude u najboljem redu,javi odmah kako je proslo....kissic tebi.
Cim stignes javljaj,uz tebe smo!!!!![]()
![]()
<3
samo za tebelilihip držim palčeve da sve bude super,a biće,biće nego šta!!!
Veliki![]()
![]()
samo za tebe
hehe , da , pa jeste zdravo , volim ja kad bi neko spremi , tad lakse jedemLilihip,zelim Vam dobre rezultate,poznat mi je taj osecaj kada ih ocekujemo.
Inace,zelim da sa malim zakasnjenjem kazem da ovo sa uzimanjem cvekle i nije bas tako strasno.Makar ne u onoj meri u kojoj nam koristi u borbi protiv ovog zla.Imao sam u pocetku problem sa njenim mirisom i ukusom,pa sam poceo da je uzimam pomesanu sa sokom od sargarepe.Mozda treba poceti sa vecim delom sargarepe,lakse se covek navikne.Mislim da bi slican problem imala osoba koja se citav zivot zdravo hranila,a onda odjednom morala da uzima konzerve i salame?Bas se raspisah..
Pozdrav svima

hvala vesna , bice valjda samo da ne budu opet isti , onda sam nagrabusila jer ce reci da mi hemio bila slaba

u pravu si,ali ja pronalazim recepte,malo li je?hehe , da , pa jeste zdravo , volim ja kad bi neko spremi , tad lakse jedem![]()
svaka cast , evo koliko sutra pojescu i ja cveklu sve po propisu ali ako mi pozli od toliko zdravlja ti si krivu pravu si,ali ja pronalazim recepte,malo li je?

ne boj se,cime nas sve kljukaju cvekla je boza limunada.Inace imam jos puno recepata,jedino ne umem nista da spremimsvaka cast , evo koliko sutra pojescu i ja cveklu sve po propisu ali ako mi pozli od toliko zdravlja ti si kriv![]()
hvala ti gago , izgleda m,e hvata neka temperatura , ali proci ce valjda
pa neka kazuju odmah rezultat, ako nece da te
Primetila sam da se nesto zazelenilio na kratko.
Sigurno bilo slavlje i u Fondu![]()
Bikilix pozdrav

i udrite po cvekli,sargarepi,limunu....sve se moze kad se hoce,ni meni se bas nije dopadalo al kad znas da ti je od koristi