Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko o cemu,vi o cvekli ;) Au strasno peco sa tim koncem!!! ;) Lili,znaci sad cekamo izvestaj sa skenera?! Mora da bude dobar !!! Znaci preksinoc,sinoc i veceras sam sve vreme ucio,svi zivi nasli da pitaju ... -.- Padose prve ocene:patologija,farmakologija,matematika,... :)

Ja sam te predmete imala na faksu i najbolja mi je za polagati bila farmakologija a i profesorica je bila super,mada kad se sve zbroji to je i najbitniji ispit :whistling:!

Petre, svaka cast, samo napred! Peco, evo da ti cisto posluzim za utehu... Ja sam jos novembra 2009. operisala aterom na vratu, i od tad do danas JOS UVEK imam konac unutrasnji koji mi nekad smeta nekad ne, ali kad sam otisla do hirurga da mi to izvadi, rekao mi je da ce sam ispasti i da ga ne treba dirati. Sad .... ako mu je za verovati. Ali da znas da ima i gorih od tebe :)

Dobro jutro drugari,kako ste mi danas?
Citam ovo sto je Peca napisao,znam kako se istraumirao,kao sto sam i ja kad su mi pre par meseci posumljali na recidiv,pa dok ne uradih magnetnu ziva nisam bila,a ono samo unutrasnji oziljak koji nikako da sraste... a imala sam i slucaj sa koncicem,verovali ili ne meni je konac izasao 8 godina nakon carskog reza,odvratan,crn,tvrd,ma horor!
Gago,kad prezivimo mart(meni je zakazano za 20.mart) poradicemo iz sve snage na tome da se vidimo,obecanje je obecanje...
Pozdravcic svima:zpozdrav:

Petre, svaka cast, samo napred! Peco, evo da ti cisto posluzim za utehu... Ja sam jos novembra 2009. operisala aterom na vratu, i od tad do danas JOS UVEK imam konac unutrasnji koji mi nekad smeta nekad ne, ali kad sam otisla do hirurga da mi to izvadi, rekao mi je da ce sam ispasti i da ga ne treba dirati. Sad .... ako mu je za verovati. Ali da znas da ima i gorih od tebe :)

ne znam da li sam ja baksuz ili je sve splet nesrecnih okolnosti
elem 1,5 god od prve op *melanom* napipam ja nesto ispod levog pazuha, istraumiram se naravno ali kako sam veoma prisebna odmah odem kod dr,
uvecane zlezde, zakazemo vadjenje za par dana, odradimo i kao to je to, ph 1 od 20 meta ali kao sve je izvadjeno i nemam razloga za dodatnu paniku
ali 10 dana posle tusiram se ja, rana ispod pazuha jos uvek sveza pa sve polako pirkam kad ono SOK zlezda i dalje stoji
covek ja ladno ZABORAVIO da izvadi jednu od zlezda i to bas onu zbog koje sam i digla frku
izvadimo u lokalu i tu zaboravljenu kad i ona meta
e to ti je Peco gore od gorih hihihi
ali sta da se radi
IDEMO DALJE

elem 1,5 god od prve op *melanom* napipam ja nesto ispod levog pazuha, istraumiram se naravno ali kako sam veoma prisebna odmah odem kod dr,
uvecane zlezde, zakazemo vadjenje za par dana, odradimo i kao to je to, ph 1 od 20 meta ali kao sve je izvadjeno i nemam razloga za dodatnu paniku
ali 10 dana posle tusiram se ja, rana ispod pazuha jos uvek sveza pa sve polako pirkam kad ono SOK zlezda i dalje stoji
covek ja ladno ZABORAVIO da izvadi jednu od zlezda i to bas onu zbog koje sam i digla frku
ali sta da se radi
IDEMO DALJE

to je bas maler, ali eto ispalo dobro

da , covek sve zaboravi vremenom ali taj stres ostane u coveku i zauvek ga promeni .

naucila sam vremenom da budem opreznija ali u isto vreme i ,,hladnija,, za neke stvari
i ne dozvoljavam da me iznervira nesto sto JA ne mogu da promenim,
prihvatam stvari onakve kakve jesu i idem dalje uzdignute glave

jedino zbog cega mozda ,,zalim,, je sto sam u neku ruku propustila deo mazenja u decijem odrastanju, prosto nisam zelela da ih naviknem na varijantu ,,neka mama ce,, jer nisam bila sigurna koliko ce ta ista mama jos biti prisutna u njihovim zivotima pa sam ih veoma rano ,,osamostalila,, i naucila da se ne oslanjaju ni na koga nego da sami grabe kroz zivot

naucila sam vremenom da budem opreznija ali u isto vreme i ,,hladnija,, za neke stvari
i ne dozvoljavam da me iznervira nesto sto JA ne mogu da promenim,
prihvatam stvari onakve kakve jesu i idem dalje uzdignute glave

jedino zbog cega mozda ,,zalim,, je sto sam u neku ruku propustila deo mazenja u decijem odrastanju, prosto nisam zelela da ih naviknem na varijantu ,,neka mama ce,, jer nisam bila sigurna koliko ce ta ista mama jos biti prisutna u njihovim zivotima pa sam ih veoma rano ,,osamostalila,, i naucila da se ne oslanjaju ni na koga nego da sami grabe kroz zivot
a posto su sad mnoga deca razmazena sto im je plus

Slazem se sa Mimom sto se tice toga da ne dozvoljavam vise da me iznervira nesto na sta ne mogu da uticem,sto umem sa vise strpljenja da cekam u redovima,guzvama....kad se setim hemoterapije i ono nikad kraja sedenja sa igletinom u nikakvoj,sto puta busenoj veni,sa onim smradom citostatika od koga mi se i sad na samu pomisao zeludac prevrcez:cry:
Deca su velika,nisam ih mnogo smarala,nisu ni jednog momenta zbog mene bili nesto jako zabrinuti(bar je tako delovalo)
Stariji me vozio na sve hemoterapije,strpljivo cekao u autu satima,vracao kuci trudeci se da me nasmeje vicevima....prvi put su svi,bukvalno svi,odreagovali burno kad sam prosli mesec imala tu magnetnu zbog sumnje ne recidiv i srce mi se cepalo zbog decez:cry:
Zato sam promenila mnoge navike,tolerantnija sam prema deci,muzu,ali samo prema njima,otkacila sam mnoge ne bitne ljude iz svog zivota,mnogo mi je lepse bez tog laznog prijateljstva i resila sam da zivim punim plucima jer imala sam dobru lekciju i jos sam potrebna svojoj deci,normalnaz;)
Drzite se i samo hrabro napredz:)zivot je pred nama a zivot je lep...reko Dzoni Dep z:p

Slazem se sa Mimom sto se tice toga da ne dozvoljavam vise da me iznervira nesto na sta ne mogu da uticem,sto umem sa vise strpljenja da cekam u redovima,guzvama....kad se setim hemoterapije i ono nikad kraja sedenja sa igletinom u nikakvoj,sto puta busenoj veni,sa onim smradom citostatika od koga mi se i sad na samu pomisao zeludac prevrcez:cry:
Deca su velika,nisam ih mnogo smarala,nisu ni jednog momenta zbog mene bili nesto jako zabrinuti(bar je tako delovalo)
Stariji me vozio na sve hemoterapije,strpljivo cekao u autu satima,vracao kuci trudeci se da me nasmeje vicevima....prvi put su svi,bukvalno svi,odreagovali burno kad sam prosli mesec imala tu magnetnu zbog sumnje ne recidiv i srce mi se cepalo zbog decez:cry:
Zato sam promenila mnoge navike,tolerantnija sam prema deci,muzu,ali samo prema njima,otkacila sam mnoge ne bitne ljude iz svog zivota,mnogo mi je lepse bez tog laznog prijateljstva i resila sam da zivim punim plucima jer imala sam dobru lekciju i jos sam potrebna svojoj deci,normalnaz;)
Drzite se i samo hrabro napredz:)zivot je pred nama a zivot je lep...reko Dzoni Dep z:p
bas tako , ne treba se smarati sa nebitnim ljudima , laznim stvarima , ova bolest promeni odnos prema zivotu , vidis ga drukcije.a deca oni to znaju sve vide ali vecinu ne pokazuju.

moji su bili mali sin 6g a cerka beba tj 1g tako da ...
uh ne zelim ni da se prisecam

a to da deca nisu zabrinuta za nas to stvarno samo tako deluje,
oni ma koliki bili ne znaju to da pokazu na pravi nacin i u pravo vreme
ali su i te kako zabrinuti

Ma i ne treba da se prisecamo,zato treba samo hrabro i samo napred,nista vracanje nazadz:lol:
Pozdravljam vas devojke,moram da zaradim ovu platuz:((videla me nacelnica vec 2 puta od jutros kako se ovde sa vama kuckam,a posao ceka na stoluz:mrgreen:

Ma i ne treba da se prisecamo,zato treba samo hrabro i samo napred,nista vracanje nazadz:lol:
Pozdravljam vas devojke,moram da zaradim ovu platuz:((videla me nacelnica vec 2 puta od jutros kako se ovde sa vama kuckam,a posao ceka na stoluz:mrgreen:

brisi draga da ne nastradas uf te nacelnice

odoh i ja da se spremim pa na posao
pacijenata koliko hoces pa nema zabusavanja i kuckanja
sem za pauzu hihihi
ljubim vas sve caosssssss

Potpisujem svaku riječ (kao da sam ja pisala)!!!!
Ma jedva čekam da se okupimo, svi sa ove teme su naravno pozvani :zurka:
A ja još ne znam tačno kad mi je kontrola,dok iskupim sve nalaze,pa profa dođe,nekad u martu...............ma samo da prođe :whistling: :sad2: :evil: :rida:

ali sta da se radi
IDEMO DALJE

Uf strašno..............svaka čast na hrabrosti...............:hvala:
Ma tačna je ona narodna "što te ne ubije to te ojača" al stvarno........to sam par puta na sebi osjetila i sad sve ovo i ebiga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back