Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa,na ovom PH nalazu je bilo nešto između,doktori nisu sigurni da li je bilo kakva terapija potrebna ili ne.Uputili su nas na Onkološki,pa da tamo doktori procene,e pa ja sad ne znam kako to ide.

Pa jel to ima nesto izmedju? Napisi sve sa otpusne liste , ako nema Ca ... pa ime i prezime doticnog, ima ih sto fela. Ovako napisala si samo G2 , a to je stepen histoloskog maligniteta sad
sam pogledala i bolje da nisam.
Sta ne znas? Zakazes na Onkologiji pa kad docekas oni ti objasne i naruce te. U Sremskoj Mitrovici jos nema svih citostatika .... srecom po pacijente.

Joj sad pogledah tvoj post i pise Ca, ali kada prepises ot.listu neko ti odgovori nesto konkretno.
Pozdrav tebi i srecno tvom tati.

Poslednja izmena:
ako-moze-pitanje,za-one-koje-su-vec-operirane-ili-nekog-od-lekara-ovde..Mojoj-mami-jako-smeta-promena-vremena-ne-oseca-se-dobro-nedelju-dana--ranije(bolja-je-od-satelite-za-vremensku-prognozu:zstidljivko:)Dali-stvarno-vreme-moze-toliko-da-deluje?:zpozdrav:

ako-moze-pitanje,za-one-koje-su-vec-operirane-ili-nekog-od-lekara-ovde..Mojoj-mami-jako-smeta-promena-vremena-ne-oseca-se-dobro-nedelju-dana--ranije(bolja-je-od-satelite-za-vremensku-prognozu:zstidljivko:)Dali-stvarno-vreme-moze-toliko-da-deluje?:zpozdrav:

Može i te kako RENI.......mene je od preksinoć pa do juče negdje na veče ruka baš boljela i zatezalo me jako,a sve zbog ove promjene vremena (počeo je da pada snijeg ,jako je hladno i još sunce sija,zamisli tu kombinaciju,pa dobro sam pametna u opšte)! Tako da se ne sekiraš,zna to i kad je mijena da se dešava,mogu unprijed par dana da skontam kad je!
Jel' ono mama biješe isto dojku operisala?Ako, jeste samo neka masira ruku u rez,meni to baš pomaže,baš popusti!
Pozdravčić :zpozdrav2::zzima:

Može i te kako RENI.......mene je od preksinoć pa do juče negdje na veče ruka baš boljela i zatezalo me jako,a sve zbog ove promjene vremena (počeo je da pada snijeg ,jako je hladno i još sunce sija,zamisli tu kombinaciju,pa dobro sam pametna u opšte)! Tako da se ne sekiraš,zna to i kad je mijena da se dešava,mogu unprijed par dana da skontam kad je!
Jel' ono mama biješe isto dojku operisala?Ako, jeste samo neka masira ruku u rez,meni to baš pomaže,baš popusti!
Pozdravčić :zpozdrav2::zzima:

Hvala-GAGA-zao-mi-je-da--i-tebi-smeta.mama-je-operirala-ca-debelog-creva,a-godinu-pre-toga-srce-i-karotidnu-arteriju-tako-da-ima-velike-rezove-od-vrata-do-stopala-i-ruku.Njoj-ovakvo-vreme-tera-na-spavanje-i-kaze-da-je-boli-sve.:zpozdrav:

Ma samo još da mi se vrati i onaj elan koji sam imala prije za fax biće dobro...............ali učim ja,skupljam snagu pa biće nešto i od mene:aha: :ceka:!
E da ,a kad već pominješ klince..........šta mislite ima li nade za mene s obzirom da sam triple neg.,znete li nekog ko je to uspio,neki slučaj?!Profa kaže da moramo čekati 5 god.kritičnih,pa naravno ako bude do tada sve kako treba,navadno da ću moći tada.........
Pozdravčić i od mene :zpozdrav2:

Kod-nas-poznata-licnost-operirala-je-obe-dojke-od-ca-i-to-tekom-trudnocom.Rodila-je-zdravo-bebe.pisalo-je-u-novinama.Sada-je-dobro-i-ona-i-dete.:zpozdrav:

Pa jel to ima nesto izmedju? Napisi sve sa otpusne liste , ako nema Ca ... pa ime i prezime doticnog, ima ih sto fela. Ovako napisala si samo G2 , a to je stepen histoloskog maligniteta sad
sam pogledala i bolje da nisam.
Sta ne znas? Zakazes na Onkologiji pa kad docekas oni ti objasne i naruce te. U Sremskoj Mitrovici jos nema svih citostatika .... srecom po pacijente.

Joj sad pogledah tvoj post i pise Ca, ali kada prepises ot.listu neko ti odgovori nesto konkretno.
Pozdrav tebi i srecno tvom tati.

Hvala puno.Videću sutra šta će mu reći na Onkologiji.Pozdrav i Vama.Javiću šta je bilo.

Jedva dodjoh do firme:cistisneg:
Volim i ja sneg ali ovako da gledam kroz prozor:zzima:
Imam posla,bas-basz:((pa ne stizem na forum,pozz svima koji uzivaju
u svojim kucama a i onim drugima koji rmbaju ko jaz:mrgreen:
:sneskoz:

Iznenadio sneg sve.... mi u varosicama imamo naviku i obavezu da sveko ispred svoje kuce ocisti.
Vidim , ovi iz zgrade se probijaju , kao da je to moje, a ne njihovo.
Bikilix, nadaj se mozda i pored skola , zatvore i tvoju firmu - sparunga radi. Pogledala sam
prognozu za 10 dana, kod nas u Sremu zestoko hladno i snezno.... nesto me nije obzuela
radost zbog snega, a i klinci se slabo zadrzavaju napolju. Ma bilo je ovako i pre 45 godina,
secam se mokrih krinki, tunela od snega, sankanja i nisu nas mogli uterati u kucu i koja crna zima .
Ala smo svi okilavili.... i nije da nije lepo kada ovako pada, samo, mene obuzme strah sto iscekujem
neku nepriliku , a nisam vicna nikakvim majstorijama.
Ovde -11 . Bikilix, samo rmbaj .z;)

Dodjoh iz naselja. Grudvali smo se ,obarali ,klizali kao da imamo sedam-8godina,smrzao sam se...Zaboravio sam totalno na skolu,obaveze...ali isplatilo se... kuku sav sam mokar bio. Znaci ,iznenadi nas sneg u sred zime ,nista nisu ocistili,polomi mi se komsika malopre(zena iima 70 godina, mozda koju vise).... kucni savet neorganizovan,nista nismo ocistili ispred zgrade.ostacemo zatrpani :D ,hahahaah ... :zima2::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::grudvanje3::sanke::sanke::sanke::sanke::sanke::sanke::zimag::cistisneg::cistisneg::cistisneg::cistisneg::cistisneg:

Petre, pa sto nisi ti organizovao ciscenje. Na mladjima svet ostaje .
To sada kazem, a ni ja nisam na tkav nacin mislila u 20 i nekoj ,
ali su tada drugi cistili pa nismo imali brigu da ostanemo zatrpani.
I gde u tim godinama da se uputi po ovom snegu.... i sigurna sam
da je niko nije mogao ubediti da je opasno.... Pozz

Ја сам се вечерас санкала са мојим сестрићем. :D А после смо правили отиске у снегу. Иње нам се нахватало на трепавице.На жалост, снег је пресув за Снешка Белића. Тако да смо остали кратки за једног. z:lol:

Ma volim ja sve!Samo ovaj sneg malo komplikuje zivot-dal pale kola,gde se parkirati,dal da student krene za Beograd...da je malo mirnije i malo manje hladno bas bi mi prijao pogled na belinu,deca bi se igrala ispred zgrade..ovako,ni njih nesto nema!I mene ove beline podsecaju na detinjstvo,igru i kasniju kuknjavu kad shvatim,u kuci, da me noge strasno bole od hladnoce.
Opet imam one temperaturice,verovatno opet infekcija mada sa ovim ranama radim sve-razne dezinfekcije,mazanja.Tesko mogu da nosim bilo sta,pa moja kamuflaza defekta nije moguca...dakle,ima zezalica,ali nadam se da ce se sanirati za koji dan!
A more....mmmm...ipak je to najlepse!

Ma volim ja sve!Samo ovaj sneg malo komplikuje zivot-dal pale kola,gde se parkirati,dal da student krene za Beograd...da je malo mirnije i malo manje hladno bas bi mi prijao pogled na belinu,deca bi se igrala ispred zgrade..ovako,ni njih nesto nema!I mene ove beline podsecaju na detinjstvo,igru i kasniju kuknjavu kad shvatim,u kuci, da me noge strasno bole od hladnoce.
Opet imam one temperaturice,verovatno opet infekcija mada sa ovim ranama radim sve-razne dezinfekcije,mazanja.Tesko mogu da nosim bilo sta,pa moja kamuflaza defekta nije moguca...dakle,ima zezalica,ali nadam se da ce se sanirati za koji dan!
A more....mmmm...ipak je to najlepse!
jel rane od zracenja?bice bolje :mazi:

Iznenadio sneg sve.... mi u varosicama imamo naviku i obavezu da sveko ispred svoje kuce ocisti.
Vidim , ovi iz zgrade se probijaju , kao da je to moje, a ne njihovo.
Bikilix, nadaj se mozda i pored skola , zatvore i tvoju firmu - sparunga radi. Pogledala sam
prognozu za 10 dana, kod nas u Sremu zestoko hladno i snezno.... nesto me nije obzuela
radost zbog snega, a i klinci se slabo zadrzavaju napolju. Ma bilo je ovako i pre 45 godina,
secam se mokrih krinki, tunela od snega, sankanja i nisu nas mogli uterati u kucu i koja crna zima .
Ala smo svi okilavili.... i nije da nije lepo kada ovako pada, samo, mene obuzme strah sto iscekujem
neku nepriliku , a nisam vicna nikakvim majstorijama.
Ovde -11 . Bikilix, samo rmbaj .z;)
sneg pada ja cistim , ko zacarani krug , umorih se:zima:

Ja zato nemam snage ni do WC-a da odem... Gorim imam temperaturu 38,2...sav sam osamucen,a ne volim one lekove za obaranje temp.da pijem...sreca pa ne idemo sl.nedelje i skolu,tako da cu se bar oporaviti.. :) Vesna,drz' se !!! ;)
Lili,jutros sam i ja cistio sam tatom sneg ispred zgrade,bio sam kao nov,a sad boze me sacuvaj...gorim -.-
Pozdrav svima !!! :grudvanje3:

Ja zato nemam snage ni do WC-a da odem... Gorim imam temperaturu 38,2...sav sam osamucen,a ne volim one lekove za obaranje temp.da pijem...sreca pa ne idemo sl.nedelje i skolu,tako da cu se bar oporaviti.. :) Vesna,drz' se !!! ;)
Lili,jutros sam i ja cistio sam tatom sneg ispred zgrade,bio sam kao nov,a sad boze me sacuvaj...gorim -.-
Pozdrav svima !!! :grudvanje3:
o , zao mi je sto si se razboleo , to ti od juce i danas , drzi se , bice bolje , limuna i caja

limun.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back