Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
p a jel kod vas ozbiljno pada sneg? Ovde nesto malo.

Kod mene nesto malo, ali sad zvirnuh napolje i hladno brrr...
al idem prvo nesto pojesti ... opet sarma iz zamrzivaca...pretvorcu se
u sarmu

Poslednja izmena:
E,tu sam ja,nije mi nista,samo se nagomilale obaveze!Odem na posao,pa zracenje,dodjem kuci tek oko 17.30,pa tek obaveze...Imali smo i goste,deci saljem hranu...nemam ja vremena da mi nesto fali!Vidim da ste i mi vi dobro i neka vam najveca muka bude kako skinuti koji kg!

Bogami ja sam pesaka od zeleznicke stanice do dusanovca,radila sam 12 sati,sad na spavanje pa u pola 6 jovo nanovo...
E Vesna,nije mi kilaza jedini problem,daleko od toga,ali to me sve vise muci,nisam navikla na toliki teretz:cry:
Ti samo nastavi tako aktivno da zivis,pobedjujes sve probleme,veruj mi da nismo takve ne bi se sad kuckale ovde,daleko biloz:mrgreen:
Petre,nisi se valjda ozbiljno povredio? Jel si ok? Kako je bilo na VMA?
Lilklee,sto ja volem saaaaarmuuuu....mmmmmmmmm....zavidim ti do nebaz:((
Pozz svima,odo u krpe:zpozdrav:

Dobro da si se javila da ne brinemo. Navikli se na tebe i manjkas.
Nemoj da te prozivamo - nego poveremno se oglasi

Petre, mora da su ti ruke bile u dzepovima..........bas nezgodno.
A sad odoh da pratim Bikilix na vegetarijanstvu.......

Bogami ja sam pesaka od zeleznicke stanice do dusanovca,radila sam 12 sati,sad na spavanje pa u pola 6 jovo nanovo...
E Vesna,nije mi kilaza jedini problem,daleko od toga,ali to me sve vise muci,nisam navikla na toliki teretz:cry:
Ti samo nastavi tako aktivno da zivis,pobedjujes sve probleme,veruj mi da nismo takve ne bi se sad kuckale ovde,daleko biloz:mrgreen:
Petre,nisi se valjda ozbiljno povredio? Jel si ok? Kako je bilo na VMA?
Lilklee,sto ja volem saaaaarmuuuu....mmmmmmmmm....zavidim ti do nebaz:((
Pozz svima,odo u krpe:zpozdrav:

MA nisam se uopste povredio ;) Ali sam delovao u najmanju ruku smesno sa mojih tonu ipo ( 77kg) da se pridignem po onom ledu -.- :D z:lol:

A sad krecem opet na VMA. NIje lose poceli smo sami da dajemo injekcije,sredjujemo temp.liste,vozimo pacijente do operacione sale u onim kolicima...snalazim se ok,cak sam juce sa jednom drugaricom uradio EKG bez pomoci profesorke(lekar mislio da mi radimo tu,pa nas uposlio) :D ... Krivo mi je sto samo 2 nedelje u toku godine idemo na blok...

Svi ste se nesto uhvatili za kilazu... :O

E moj Petre,ti si klinac pa to i ne deluje tako strasno,a ja sam ti na onoj mojoj zurci sa skolskim drugarima pala na sred kafica sa stepenika,cim sam usla,pred svima,jos me bole kolena,bruka:zstidljivko:
A to za blok,pa bas bez veze,trebalo bi vise prakse da imate ipak je to specifican poziv,radi se sa zivim ljudimaz:cry:
Ti si nas buduci dr.House te se ne brinemz;)
Kilaza....z:hm:mucim se vec duze,evo radim i trbusnjake,setam,ne jedem hleb,slatkise...ne mogu da budem debelaz:((
Pozzic tebi:zpozdrav:

E moj Petre,ti si klinac pa to i ne deluje tako strasno,a ja sam ti na onoj mojoj zurci sa skolskim drugarima pala na sred kafica sa stepenika,cim sam usla,pred svima,jos me bole kolena,bruka:zstidljivko:
A to za blok,pa bas bez veze,trebalo bi vise prakse da imate ipak je to specifican poziv,radi se sa zivim ljudimaz:cry:
Ti si nas buduci dr.House te se ne brinemz;)
Kilaza....z:hm:mucim se vec duze,evo radim i trbusnjake,setam,ne jedem hleb,slatkise...ne mogu da budem debelaz:((
Pozzic tebi:zpozdrav:

Stigoh,ubise me noge... Jao tammo na odeljenju lezi jedan covek koji ima rak ne znam koje kosti...mnogo je mrsav,a jadan jos ne zna,majka mu nece ni reci...sad prima infuzije,na njima zivi,tako kaze profesorka... ide svake nedelje na transfuziju... jadan covek z:(( ...u zgradi mi se pokvario lift na pa 11 sprat peske -.- ... ubise me noge... :D

Poslednja izmena:
Gde si Likilee?Cini mi se da smo opet samo nas dve zaludne pa smo ovde:zstidljivko:
Meni se konacno rasturila guzva po kuci,ja spremila pasulj za sutra,prosetala,deca uhvatila svako na svoju stranu,muz vec hrcez:((pa sta drugo da radim dok mi se ne prispava nego malo sas vas da cavrljam:zblesav:

Stigoh,ubise me noge... Jao tammo na odeljenju lezi jedan covek koji ima rak ne znam koje kosti...mnogo je mrsav,a jadan jos ne zna,majka mu nece ni reci...sad prima infuzije,na njima zivi,tako kaze profesorka... ide svake nedelje na transfuziju... jadan covek z:(( ...u zgradi mi se pokvario lift na pa 11 sprat peske -.- ... ubise me noge... :D

Moja ti je preporuka da sto manje kristis lift. Znas, meni je neverovatno da tvoju generaciji , a i mladje - nesto sve boli. Jeli to od neaktivnosti - sedenje za kompjuterom? Pa valjda imas sklonosti prema nekom sportu. I nadji vremena . Imaces malo upalu misica, neki andolcic, topla kupka i prodje.

Bikilix , pa kod tebe izgleda preteza prednja strana :babamrazica: ako si zveknula na kolena.

Hehehehehehe....da znas da je tako,to mi je zastitni znak od srednje skole,samo sto sad balansiram i nazad,ko lopta,hahahahaha..
More,kad ponovo oslabim,a bas radi na tome,ima sve da vas castim,vodim na pice,klopu,muziku....
z:dm::zurka::pivce::butkice::butkice::butkice::butkice::butkice::zjede::zurka::orkestar:

Jedva cekam pa i ako ne oslabis... samo nemoj vise da se gojisz;)
Ovo sedenje u Fondu tebe goji, a ne klopa.... 12 h sedenja, pa ono drndanje po kuci
se i ne racuna u neku aktivnost, pa spavanje i nije cudo da kile slabo padaju. I opet
to je najmanja briga .......sredices ti to.

Moja ti je preporuka da sto manje kristis lift. Znas, meni je neverovatno da tvoju generaciji , a i mladje - nesto sve boli. Jeli to od neaktivnosti - sedenje za kompjuterom? Pa valjda imas sklonosti prema nekom sportu. I nadji vremena . Imaces malo upalu misica, neki andolcic, topla kupka i prodje.

Bikilix , pa kod tebe izgleda preteza prednja strana :babamrazica: ako si zveknula na kolena.

Liki,bolele su me noge od treninga ,ponedeljkom i utorkom imam treninge i trcanje,a u zadnje vreme me bole kolena strasno,andole ne pijem,vrlo retko se kljukam bilo kakvim analgeticima-prezirem ih...NA tenisu cesto padam ,ili iskrenem skocni zglob..pa sam stalno rovit nesto... A na kompu sam sat do sat ipo na dan,duze je fizickki neizvodljivo... :d z:Dz:Dz:D

Liki,bolele su me noge od treninga ,ponedeljkom i utorkom imam treninge i trcanje,a u zadnje vreme me bole kolena strasno,andole ne pijem,vrlo retko se kljukam bilo kakvim analgeticima-prezirem ih...NA tenisu cesto padam ,ili iskrenem skocni zglob..pa sam stalno rovit nesto... A na kompu sam sat do sat ipo na dan,duze je fizickki neizvodljivo... :d z:Dz:Dz:D
Pa nece tii tenis biti profesija te moras svaki dan trenirati. Rasporedi na tri puta nedeljno i ko te to trenira kada toliko forsira-ponedeljak i utorak i trcanje. Nije valjda neko ko je na brzaka
zavrsio skolu. Biraj Petre, ako placas . Nije za sve tolika kolicina napora .Znas moj suprug iza sebe ostavio , pored redovne profesije, 30 godina" drustveno-korisnog" rada- trenirao i decu i starije. Pa to su ti ozbiljne stvari. Najpre svi na lekarske preglede, pa po grupama, pa kartoni , pa pripreme treninga.. ...ma sto cudesa. Dodjose ovi novi - udarise trcanje - i deca i odrasli izgibose .I slikaj koske - za svaki slucaj - pa prilagodi treninge sebi . Ovako, veca steta nego korist. Posle treninga treba da pevas, a ne da te slomi. Moj komsija dr., od svih lekica, a i otac
mu bio dr., samo piio Analgin. Kaze, najmanje skodi.

Evo imam jedno ozbiljno pitanje,da li zna neko koliko stvarno dugo treba da se pije nolvadex? Meni ni na jednoj otpusnoj listi ne pise sama sam iz prica drugih ljudi zakljucila da bi trebalo 5 godina,ponavljam,ni jedan dr. mi to nije rekao a ni ja vecito zbunjena kad treba da razgovaram sa njima nikako nisam ni pitala:zroll:
I jos jedno pitanje,da li je neko od vas bio u nekom kontaku sa dr.od milion dolara,mozda bi mogla njoj da posaljem pp,ne secam se jel tako rekla,da joj pisemo na pp? Hvala:zpozdrav:

Dobro jutro svima!!! Kako ste, vidim da se uveliko prica o nagomilanim kilogramima.... moja vecita borba... Sto kaze Vesna, nek ostane sve na toj prici, da ne mesamo bolesti. Sta ima novo? Vesna, dokle si stigla sa zracenjem? Jel svo ok? I da!!! Cestitam ti na veridbi!!! Bas bas lepa vest za ovaj pocetak godine!! Neka im je sa srecom!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back