Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Te minus faze batali vise. Ti si svoje odradila, pa sad uzivaj! A bogami uz takvog muza... :zper: mislim da ti uopste nece biti tesko! A za faks nadji vezu. Neces biti ni prva ni poslednja, al ces bar sebe da postedis dodatnih stresova.

Ma tako si upravu za sve likita........! A da sam bogdom veze tražila prije da se poštedim ,ali kad neko nije rođen i vaspitan tako onda tu nema spasa,a mama moja kaže :"od sad kad pođeš na ispite, nosi sa sobom sve nalaze :rtfm:,pa neka gnjave ako imaju srca"!Ma sad laganice,pa kad bude biće,koliko sam prije svega ovoga izgarala da završim fax,toliko mi je sad sve jedno :whistling:............možda ni to nije dobro ali sam bar posle svega naučila da sam ja najbitnija sebi i svojima pa posle sve ostalo!

Likita, evo cuh se sa Lilihip - prosla je terapiju, to je kod nje 1 dana, pa 21 slobodna.
Iste tegobe imala kao i inace, 17. ponovo ide i kaze da joj je vise muka od njih.
Boli je nesto, ali dr., nesto nisu zainteresovani . Nisam je pitala kada ce se ponovo
nakaciti , verovatno, kad bude mogla. Isla je na invalidsku, verovatno je to neka
procedura, i drzace je jos 6 meseci na bolovanju.Izgleda da je to isplativije za
drzavu... 65% ..... bezobrazluk. Kada bi makar uspeli izdejstvovati da bolesni
dobijaju ceo LD, cemu jos i kazna ? Ne znam kako je to reseno u okruzenju?
Ovo sa globalnom krizom nema veze . Nisam primetila da vrh drzava oseca tu
krizu. Evo i novi Ministar zdravlja, sljasti u novom odelu.... i ne samo on - nego svi.
Ocigledno oni "dobro rade" i zarade, i zaista u Srbiji svako ima svoju cenu, ali mi ,
nesto, nikako da osetimo na svojoj kozi rezultate "dobrog rada ".

Lilihip vas sve puno pozdravlja
ja se pridruzujem.

Ej Likita i Gaga - zaboravite veze. To nas i dovelo gde jesmo. Necu da poznajem
nikoga. Ulozila si veliki trud da zavrsis faks :dontunderstand: iako izgleda nemoguca
misija , ako se uzdamo samo u veze, tada nismo bolje ni zasluzili. Preporuka da vredis - da , ali veza.... uzas!!! Imam prijateljicu u vrhu vladajuce koalicije cije je sin magistrirao, ali slaze u Tempu , radi svakojake poslove, mogla bi sa vezom, ali bas nece. Bori se protiv veza, deta konkurise na sve , nece iz zemlje, pa valjda se negde
pronadje sam. Nije na drzavnom platnom spisku, radi kod privatnika i bori se nekako.
Moze biti da smo ludi kad tako mislimo, ali ne moze drugacije. Ala tupim.... ali ja
tako mislim . Kad udjes sa vezom - tome nikada kraja - zacaran krug.

Pozdrav , morala sam komentarisati jer ne mogu svi imati vezu, nama se ,sticajem
okolnosti, otvarala sva vrata. Nije to nista, samo brze dodjes na red .... a zavrsi
rdjavo , zapravo zbog nereda, nemara, povrsnosti , nezainteresovanosti, ljudi imaju
debelu zaledjinu i moze im se. Cena svega toga je visoka.

Ej Likita i Gaga - zaboravite veze. To nas i dovelo gde jesmo. Necu da poznajem
nikoga. Ulozila si veliki trud da zavrsis faks :dontunderstand: iako izgleda nemoguca
misija , ako se uzdamo samo u veze, tada nismo bolje ni zasluzili. Preporuka da vredis - da , ali veza.... uzas!!! Imam prijateljicu u vrhu vladajuce koalicije cije je sin magistrirao, ali slaze u Tempu , radi svakojake poslove, mogla bi sa vezom, ali bas nece. Bori se protiv veza, deta konkurise na sve , nece iz zemlje, pa valjda se negde
pronadje sam. Nije na drzavnom platnom spisku, radi kod privatnika i bori se nekako.
Moze biti da smo ludi kad tako mislimo, ali ne moze drugacije. Ala tupim.... ali ja
tako mislim . Kad udjes sa vezom - tome nikada kraja - zacaran krug.

Pozdrav , morala sam komentarisati jer ne mogu svi imati vezu, nama se ,sticajem
okolnosti, otvarala sva vrata. Nije to nista, samo brze dodjes na red .... a zavrsi
rdjavo , zapravo zbog nereda, nemara, povrsnosti , nezainteresovanosti, ljudi imaju
debelu zaledjinu i moze im se. Cena svega toga je visoka.

Slažem se vama Liki u potpunosti,ali da sam znala koliko će moja cijena za sve biti visoka,laktala bih se to ja sigurno!No ,šta je tu je,idemo naprijed!

Dobih zracenje pa hemio(ovog puta Vinerelbin).I hirurg i onk.potvrdjuju da su ove promene koje se javljaju zadnjih 10ak dana recidivi.Ovaj agresivac se bas ne da.A ne dam se ni ja!Doktorka radiolog rece da je komplikovano za plan zracenja-velika povrsina,zakrivljeno...ali pokusace nesto.Dakle,kad dodjem sa puta prvo cu obaviti zracenje.
Muka mi je vise da saopstavam deci i roditeljima takve stvari(a sve uvijeno u optimizam,da se ne traumiraju previse).Ovo ispade igranka bez prestanka.Sad treba nekako sve to izgurati u stranu da mi ne uzme previse radosti i uzitka po Americi.
Jos me banka zeza..ne stize mi kartica,a trebalo je pre nedelju dana:think:

Rekoh ti ja da ce oni vec nesto smisliti. Vidis i sta kazu Ameri....toliko pametnih
glava nesto vec naprave. Ma znam da ti je vec preko glave ali .... uvek to ali , izborices
se ti . Vise brines za njih - nego za sebe. Jeste muka i nevolja, ali i to prodje.
Meni lako reci, ali stvarno igranka bez prestanka. Valjda bude energije posle
putovanja - pa odradis i ova cudesa.
Puno te pozdravljam i

Dobih zracenje pa hemio(ovog puta Vinerelbin).I hirurg i onk.potvrdjuju da su ove promene koje se javljaju zadnjih 10ak dana recidivi.Ovaj agresivac se bas ne da.A ne dam se ni ja!Doktorka radiolog rece da je komplikovano za plan zracenja-velika povrsina,zakrivljeno...ali pokusace nesto.Dakle,kad dodjem sa puta prvo cu obaviti zracenje.
Muka mi je vise da saopstavam deci i roditeljima takve stvari(a sve uvijeno u optimizam,da se ne traumiraju previse).Ovo ispade igranka bez prestanka.Sad treba nekako sve to izgurati u stranu da mi ne uzme previse radosti i uzitka po Americi.
Jos me banka zeza..ne stize mi kartica,a trebalo je pre nedelju dana:think:

Весна, тај твој карцином да је нешто могао већ би направио. ;)
Јес' да те малтретира, али ће све то бити ок. Некако ми се чини да су му ово последњи трзаји. :)

i to tripl negativan ,marker i sve to .Pusti ti to.Mojoj mami je to bilo kao fino,al vraga,sta se desilo.
a za ovo gvozdje.I moja mama je uspela da ima super krvnu sliku ,i gvozdje i zrnca sva ziva uz Sibirsku aroniju.Ja to sad pijem ,jer mi je krvna slika bila uzas.Al osecam poboljsanje.
More kad dodjes ti iz Amerike,ima da te boli uvo za neki tamo karcinom.
A ova cura,sto brine za faks....
E...tako sam i ja nekad,zdrala se,kukala ,vristala i pistala za faks,i sekirala moje time.Pa sad posle svega ,pomislim Boze.
Sad Gaga budi pametna ,pa ko ...faks.Da si ti ziva i zdrava.
Sad da mi je ova pamet,osla bih na neki privatni giga ,mega fakultet, i bila bi neki master menadzmenta markentinga u masmedijima ko pevaljke.
Oko skole i faksa se ne treba sekirati nikad.....

Vesna, nadam se da će ta doktorica u SAD-u(ako sam dobro razumjela ide te i kod kumine dok. na konsultacije) imati nešto bolje za reći,bar što se tiče tih navodnih "recidiva",mada sumnjam da su oni!!!
jelena u pravu si to oko faksa,da sam malo prije sebe cijenila više ili bar upisala neki od "pištoljskih" fak.-kako bi rekao moj brat od ujaka,sad ne bih još mislila i oko toga,ali Bože zdravlja pa biće i diploma :worth:!

Vesna bas mi je zao sto su ti takvi nalazi... Ali u pravu je Sofija, ovo su mu zadnji trzaji pred unistenje.. Ne daj se! Lepo ti putuj i trudi se da ne razmisljas o onome sto te ceka na povratku. Bice vremena za razmisljanje kad se vratis. Bar napuni lepo baterije da kad se vratis svom snagom krenes da udaras po gadu! A mozda ti i tamo doktorka predlozi nesto drugacije. Budi pozitivna i vedra!! A bez obzira na sve, tvoja porodica ce biti uz tebe uvek. Jeste tesko po ko zna koji put saopstavati lose vesti, ali svesni su i oni da je to dugacka borba puna uspona i padova. Ako si ti jaka i pozitivna bice i oni takvi.

Da li je moguce da se rezultati patologije (posle operacije) cekaju DVA meseca?!?
Moj tata je ponovo kuci, nekoliko dana, pa ako ne uspe da se snadje za taj lek protiv tromba (inace, lek je na crnoj listi, pa ga je jako tesko nabaviti!), morace ponovo u bolnicu da ispitaju neki drugi lek...
Samo sekiracija i nista vise...
Ne zamerite sto ne stizem sve vase poruke da iscitam, ali svima vama zelim brz oporavak i potpuno izlecenje!

Au..koja jurnjava.nabavke,spremanja,pakovanja..ne stigoh danas ni da pomislim na jucerasnji dan,ali ako,i bolje je tako!:D
Pile-sluzbe patologije su u glavnom zatrpane poslom,kod nas se rezultati cekaju 3-4 nedelje,u Nisu mi je rezultat stigao za 2 nedelje.Dva meseca je bas mnogo!
Hvala vam svima na podrsci,idem ja malo u provod,pa posle-videcemo...:heart:

Au..koja jurnjava.nabavke,spremanja,pakovanja..ne stigoh danas ni da pomislim na jucerasnji dan,ali ako,i bolje je tako!:D
Pile-sluzbe patologije su u glavnom zatrpane poslom,kod nas se rezultati cekaju 3-4 nedelje,u Nisu mi je rezultat stigao za 2 nedelje.Dva meseca je bas mnogo!
Hvala vam svima na podrsci,idem ja malo u provod,pa posle-videcemo...:heart:
Pozdrav tebi,lepo ti je Sofija rekla,ovo su mu poslednji trzaji:ok:zato uzivaj i to ce proci,ti si pravi borac i verujem iz sve snage da ces uskoro zaboraviti kroz sta si sve prosla:super:Uzivaj u zivotu:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back