Vesna, rekao bi mi da se prestanem prenemagati. Znas , dodjem u fazu kad sve pljujem po sebi i svasta sebi kazem.
Znam, da nebi hteo samnom ni na ulicu izaci. Danas sam bila kod njega , da sredim malo, pred Svetog Luku smo uvek isli da sredjujemo,
nabasa na mene, nemam pojma ko je ta zena, verovatno se i ona promenila, ali ispricasmo se, a ona sva u cudu, ala si ti nesto omatorila.
Bila i ona kod muza. Onako, doterana, njoj kao da laknulo sto ga nema. Znas, nekome izgleda svane, kao npr., mojoj mami .Njoj bas nesto nije
nedostajao moj otac. Zena procvetala, zivela 36 g., posle njega. Nije ga ni pominjala. A IZVUCICU SE JA KAOI VI. Ti pocela, ostale ce da te slede. A parice, pa isto bi potrosila i da nema toga putesestvija. Ako nemas ti ima kuma .
Ja kad imam imaju svi , a inace, ne odbijam da primim . Malo neka se svi stisnu, isplati se, a prezivece .... a korist od putesestvija veeelika.
Zato nebrigaj . Zna kuma odakle ti dolazis , valjda zna? A ti nemoj da se pravis da imamo kad nemamo. Pa tako je . Ja kada imam potrosim, a kada nemam, prezivim. A imalo se..... Ej, sto ne cuva beli novci za crni dani . Meni to nikada nije bila jaca strana. Sad bi samo brojala novci i nedaj Boze poludela od njih.
Pozdrav