Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lilihip, nije tvoje da se dogovaras, imas broj Ministarstva, idi kod direktora doma zdravlja.
Imas dovoljno brige i bez njihovog zezanja i nemoj pardonirati. To je tvoje pravo. Nece ti biti nista losije,
ako budes malo "neprijatna". Nazalost, nesto sto se podrazumeva , a to treba da je po automatizmu , moras moliti.
Pa iskopiraj, pise koji lekar i po kojoj preporuci . I lekar Opste i Ginekolog, sasvim je svejedno. I mi smo malo imali
problema, ali obavestila sam se , i naravno da su morali dati.
dobila danas jednu kutiju , i to jedva ali dobra vest , revita deluje , gvodje se vratilo unazad kao da sam bila samo na jednoj hemio , jest ispod crte jos uvek ali samo malo ispod , jupiiiiiiiiiiii

Држим палчеве Весни и исто као и ви, мислим јуче цео дан на њу.
Ал' реко' нећу ништа да пишем, видех да сте се издоговарали око комуникације па сам чекала да неко напише информацију.
Биће она добро 1000% !! :ok:
Једноставно, има енергију особе која неће клонути. То се види.

Лилкита, ЛикиЛи, Лилихип....ал' сте све ''лили'' :lol:
Сва се погубим кад кренем да вас читам. :D
:zcepanje::zcepanje::zcepanje::hahaha:

Meni je duga noc, a samo ne mogu spavati.
Nadam se da je Vesni malo bolje pa ce mozda i spavati.
Kod nje je izgleda sve ili najbolje ili najgore .Nista sredina.Ko zna zasto je to dobro.
Sofija, silom je tako ispalo. Sve napisano, zauzeto, a inace prezime mi pocinje sa Li,
i tuzna sam zbog L , moj suprug koga vise nema, ti samo citaj i nema veze ko pise. Vazno je sta pise.
Lepo spavajte i pisemo sutra opet dobre vesti .

DakleM
videla sam Vesnu
ona kao da nije operisana
vedra, nasmejana pоzitivna
okruzena dragim ljudima, bili su tamo njen muz i kuma

trenutno ih nema mnogo u sobi tako da svi mi posetioci nismo pravili veliku gužvu

Vesna se oseća dobro, najviše je boli noga sa koje je skidana koža, ali ni slučajno toliko da joj ubije vedar duh i smanji priču jer ona stvarno je neumorna i ne prestaje sa pričom i planovima

sutra joj dolaye ćerke u posetu, obilayili su je još neki ljudi tako da joj nije dosadno

posetiću je opet narednih dana

inače prenosim vam njene poydrave, ya sve se raspitivala, a ja sam joj rekla da svi mislimo na nju i držimo joj palčeve

DakleM
videla sam Vesnu
ona kao da nije operisana
vedra, nasmejana pоzitivna
okruzena dragim ljudima, bili su tamo njen muz i kuma

trenutno ih nema mnogo u sobi tako da svi mi posetioci nismo pravili veliku gužvu

Vesna se oseća dobro, najviše je boli noga sa koje je skidana koža, ali ni slučajno toliko da joj ubije vedar duh i smanji priču jer ona stvarno je neumorna i ne prestaje sa pričom i planovima

sutra joj dolaye ćerke u posetu, obilayili su je još neki ljudi tako da joj nije dosadno

posetiću je opet narednih dana

inače prenosim vam njene poydrave, ya sve se raspitivala, a ja sam joj rekla da svi mislimo na nju i držimo joj palčeve

Super,super da se sve pomalo vraća u normalu i da je vedra kao i uvijek!!!Samo neka je op prošla,a nadamo se i uspješno, pa polako u novi život kao što napisa lilihip! Hvala Dona na info.;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back