SOFIJAMARKO
Početnik
- Poruka
- 41
Draga Vesna, da li ti je danas bolje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tesko i danas...bas tesko.Razni bolovi po telu,osecaj ukusa nepostojeci,sve mi bljutavo,zvale krenule.Grc u zelucu,povracanje bez mucnine....Ali,sve se nadam vec sutra ce mi laknuti.Sve razmisljam da izmem neke sedative i malo se nadrogiram i prespavam ovo sto vise![]()
za kokice: Meni su perike bile nevidjeni davez...A marame,kapice..svasta sam nosila,ne znam za specijalne.Vidjala sam neke sa "ugradjenim"siskama na stranim sajtovima,ali ovde ih nisam nasla.
Vesna baš mi je drago da vam je lakše,a vjerujem da je danas mnogo bolje nego juče!Samo se otimajte,kad god možete prošetajte... a to sa šminkom ste me podsjetili na moje terapije ljetos,kad se našminkam i dotjeram posle muke od par dana niko sretniji od mene
!Pozdravčić!
svako zlo ima lepu stranu!Vesna, da li si procitala moju prethodnu poruku gde sam te pitala da li se kod tebe radi o tumoru HER-2 pozitivnom? I ako je tako zasto ti nisu dali HERCEPTIN?

I dalje gusto...primila Neupogenu,antibiotike u venu,razbila me temperatura nocas.Trenutno sam bolja,u svojoj izolaciji...za par dana ocekujem bolje!![]()

Ove inekcije na 12h mi super dodju kao izlazak,a primam ih na mom odeljenu pa bar vidim ljude(maskirana non stop,naravno)