Софија
Legenda
- Poruka
- 54.816
Cao narode!Evo mene,spadoh s'nogu,danas sam skitala bas..Juce idosmo kod dr.moja kuma dobro,hvala bogu,a ja...ova dr.predlaze sto hitnije i zesce terapije,smatra da su zahvacene i zlezde sa desne strane i da moze buknuti i desna dojka..brrr!Pokusavam da to stavim na stranu,hocu da uzivam sada!Sutra idem u Diznilend-ostvaricu nesto sto sam pozelela sa 10 godina!![]()
Веснаааа!
Нисам хтела ништа да ти кажем о твојој жељи да те погледа неко у Америци али написала сам ти недавно како је мој ујак прошао у Немачкој лечећи се од рака.
Знала сам да ће ти рећи да је старубално-ужасно и да треба да примиш још тону лекова.
Нек' их прими она.
Запад- медицина- бизнис !
То је нераскидив трио!
Схвати, мој ујак је био у агонији , букавлно предсмртној борби (сећаш се тог појма из судске медицине? ) кад су му нудили цитостатике.
Тамо су лекари баждарени да их само кеш занима.
Можда та др није толико лоша, можда она заиста мисли то што прича али не може да одскаче од система. Једноставно, тамо живи, ради и лечи по њиховим законима.
Ти знаш и сама да је наш однос према болести бр. 1 у излечењу.
Ево и Андреа је навела доста примера људи који су имали добар став и излечичи су се.
Ја сам имала две пацијенткиње са микроцелуларним карциномом плућа.
Једна је жива већ 7 година од дијагноза. Њу сам упознала много након њене борбе с болешћу. И другу која чим је добила дијагнозу поздравила се са животом- умрла је за три месеца.
Да ти не солим ја више памет, овако као што си до сад, тако и у будуће!
И сигурно ће бити све ок.
Javila mi se i njena prijateljica Vera, tako da smo se ja i Lilihip vec cule i lepo smo popricale. Ona od sutra pocinje novi ciklus i posle njega ima jos dva, ali se nada da sve zavrsi do Nove godine, a kaze da na kontrolu ide tek februara. Puno vas je sve pozdravila i rekla da stalno misli na sve nas ovde. Vera joj prenese po nesto jer i ona nema bas mnogo vremena. Ja cu je pozvati povremeno da vidim kako je, a i da imamo ovde neke informacije o njoj.
sve najbolje zelim.

Sta reci, osim da mi se više svidja tvoja slika, nego avatar. Što bi moj sin rekao EKSTRA SI!!