likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
samo ce racun za mob da bude ko pantljicara odavde do tasosa![]()
To da je podseća na vrele letnje dane

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo ce racun za mob da bude ko pantljicara odavde do tasosa![]()

To da je podseća na vrele letnje dane![]()

a videcemo , trebala je blokirati pozive , kad si u romingu ne javljati se i ne zvatiza uspomenu i dugo sećanje,dok radi prekovremeno
meni žao bre,zezamo je,al ako bude tako,juuu valjda neće![]()
Ne bi trebalo. Mada je telenor drugačiji od mts-a, i ako su joj isključili odlazne pozive ne može mnogo da ispadne.za uspomenu i dugo sećanje,dok radi prekovremeno
meni žao bre,zezamo je,al ako bude tako,juuu valjda neće![]()
a videcemo , trebala je blokirati pozive , kad si u romingu ne javljati se i ne zvati
mala je neumerenaNe bi trebalo. Mada je telenor drugačiji od mts-a, i ako su joj isključili odlazne pozive ne može mnogo da ispadne.

pa kupi karticu za telma jes, dal bi izdržala da ne čuje decu i muža.
sad bas muza al vidis on je zove za ajvar , pa sta mislis koliko ona poziva imalama jes, dal bi izdržala da ne čuje decu i muža.

a videcemo , trebala je blokirati pozive , kad si u romingu ne javljati se i ne zvati
mala je neumerena![]()
ja cu saloništa onda,moraćemo da navatavamo bubrege i prodajemo,da joj ispomognemo![]()

net , net , treba bananose cutinisu pozivi problem,već net,to ubija i treba to blokirati pre odlaska,inače
čak i ka d se ne kačiš obračunava potrošnju kao da jesi,zeznuto je to malo

net , net , treba bananose cuti![]()
pa kad vole milica naša...

Krajnje je vreme da malo ranije legnem..Laku noćKrajnje je vreme da malo ranije legnem..

laku noc i lepo lalajLaku noćKrajnje je vreme da malo ranije legnem..
laku noć,imaš pravo,odo i ja,sutra treba poraniti,odmorite se dobro![]()
laku noc i tebi
nedovoljno imas 1855 reputacija , toliko udaraca sibompa kad vole milica naša...
(herem,jel sam se dosta čepila,ša misliš?)![]()

dobro vece
vidim da ste vesela druzina,pa k'o velim mozda bih mogla sa vama o temi koja me boli,nista konkretno dok ne budem vidljiva,pozz i svu srecu ovog sveta vamk zelim
Aurora52 се тек учланила па су јој поруке невидљиве док их ја не одобрим.Pa ja nisam primetila da se Aurora oglasila ! Dgde je ti pronadje ?
Da, Aurora , pisi ...... ja sam to prosla sa svojim suprugom . Mi smo tu da te slusamo, a Sofija ce da daje savete , jel tako Sofija?

Aurora52 се тек учланила па су јој поруке невидљиве док их ја не одобрим.
И да, тако је![]()
pa ti sad Sofija gledaj sta ti je ciniti.