Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
Jeste.Tu su estrogen i progesteron rec.negativni,kao i HER.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Joj,nije ti lako...Znas sta,tih dana jedi i pij ono sto osecas da telo moze-ne obracaj paznju na ono-ovo treba,ovo ne...Nista te nece ubiti tih par dana,samo sto vise tecnosti pi-bilo koje(ja sam ljustila sveps,voda mi je bila bljak,cajeve nikad ne pijem).kad ti lakne-udri u zdrave principe ishrane itd...
Sta znam,istrazivanja su tako pokazala,nije ni mnogo jasno sta "pokrece"taj rak.A kad je Er+ kazu da je estrogen najzesci pokretac,pa kad ga ugusis kastracijom,lekovima-on manje sansi ima za napredovanje...Mo-ko bi ga znao![]()
Vesna me slatko nasmeja kad je rekla da ce morati sad i vislje da se brija kad brija noge
koja kraljica
Htela sam da ti kazem da pijes i poneki klometol i ranisan,ja sam tako miksovala kad nije ondosan bas nesto delovao
i jela sve sto mi padne na pamet i samo dok sam jela nije mi bilo muka.
Pozdravljam vas sve i samo napred
Ako mogu nekako da pomognem bilo kome od vas slobodno me pitajte sta god vezano za moj slucaj,ja sam ovde vec DZOMBA
Mislim,prosla sam sve jos pre godinu dana,pozz...***...ja mislila prosla sam,ali eto,ponavljala sam-sad cu valjda,uz pojacan trud "poloziti"ovu skolu jednom za svagda!
Inace,moja odrana noga koja je jako bolela odjednom je presla u drugu fazu-jezivi svrab,a sve uvijeno,nedostupno...muvam prste,pokusavam da se pocesem,lupkam odozgo...nocu je najgore!Ovo gore,malo pecka,zicka,tu je i moj strah za tu kozu pa sam se iskrivila ko 12.paragraf,sve me ledja bole...Sve ovo da se smiri-sleduje mi bazen i pilates u velikim kolicinama da se ispravim,zategnem i vratim u formu.Jedva cekam!
ispravices se..prosla muka , juce se puno setala po sumi , tako mi prijao hladan vazduh , ali ne mogu nista da jedem kad mi muka , jer sve dobije puno jaci miris i povraca mi se od bilo kog mirisa , klometopl nisam pila , probacu to sledeci put , drugi dan od hemio pocne muka i tu u krevet i samo u komu da me stave , jer toliko mi bude muka i svaki put sve gore , ali jos 4 valjda izdrzim nekako i nema sanse da mi daju jos , da ja znam da mi je maligno pa ok ali ovako sve mislim mucim se bezveze , juce ja lepo uzeh liker od borovnica domaci , ne zbog alkohola vec radi zdravljaLilihip,jel su prosle mucnine? Nisam mogla preko vikenda da pisem a pratila sam vas sveVesna me slatko nasmeja kad je rekla da ce morati sad i vislje da se brija kad brija noge
koja kraljica
Htela sam da ti kazem da pijes i poneki klometol i ranisan,ja sam tako miksovala kad nije ondosan bas nesto delovao
i jela sve sto mi padne na pamet i samo dok sam jela nije mi bilo muka.
Ja sutra ponavljam nalaze ALT i ACT,nadam se da su vrednosti opale i da je bilo nesto trenutnoPozdravljam vas sve i samo napred
Ako mogu nekako da pomognem bilo kome od vas slobodno me pitajte sta god vezano za moj slucaj,ja sam ovde vec DZOMBA
Mislim,prosla sam sve jos pre godinu dana,pozz...

, ono za krvnu sliku i tako to , pa rekoh sto je zivot lep
, sad ove dve nedelje uzivam do sledeceg ciklusa , nadam se da ti nalazi budu ok , a i bice , 
bices ti dobro , moja cerka ispekla nogu pa je bolela pa svrbela , sad si ti ta faza nove koze , ali kad zaraste macka i po budes , pa samo udri na sve strane ko nova , puno si se napatila sa tim silnim hemio a eto covek te operisao i napravio pravu stvar.***...ja mislila prosla sam,ali eto,ponavljala sam-sad cu valjda,uz pojacan trud "poloziti"ovu skolu jednom za svagda!
Inace,moja odrana noga koja je jako bolela odjednom je presla u drugu fazu-jezivi svrab,a sve uvijeno,nedostupno...muvam prste,pokusavam da se pocesem,lupkam odozgo...nocu je najgore!Ovo gore,malo pecka,zicka,tu je i moj strah za tu kozu pa sam se iskrivila ko 12.paragraf,sve me ledja bole...Sve ovo da se smiri-sleduje mi bazen i pilates u velikim kolicinama da se ispravim,zategnem i vratim u formu.Jedva cekam!
o boze , pa ako ona bolesna tako ko onda moze biti zdrav , narod sve bolesniji ...valjda prodje sve u redu , ali mlado bascim svrbucka, znaci da lepo zarasta..
a to sto se krivisispravices se..
meni je drugarica jutros primljena na onkologiju..34 god..nikad radjala, ni jedan abortus, potpuno fit, sportski zivot..
na pregledu su joj pronasli cvorice...uradjena biopsija pokazala atipicna kiva..mamograf nista nije prepoznao..kazu joj da u njenim godinama ceto ne moze da prepozna..
malopre sam je cula - prepadnuta sva..
sutra je na programu..
kaze da ni ne zna sta treba da joj rade..(grudi su joj velicine A) 48kg..da li joj otkanjaju samo cvorove ili citavu dojku..'
da li analize koje rade mogu odmah da daju rezultat ili moraju da prvo otklone cvorove, da ceka 3 nedelje pa da joj ponovo rade intervenciju?
nista joj niko nije rekao..
zbog krvne slike naravno
Evo citam i Vesni prolazi noga,svrbucka,sjajno
zivot je leeeeeep,bre!!!!! PozzDiva, pa lepo te molim da napises, kakve tegobe je imala tvoja drugarica, kada je otisla kod dr. Pa svi imamo neke kvrzice, i izgleda da sve imamo CA. Ej, 34 godine.
Pa necu da se pipkam , proveravam i brigam . Neka bude sta bude. Ovo je vec van svake pameti.
Mene boli desna dojka 30 godina, sada imam 57. Kako sam u Ljubljani radila dva puta epruvetu, primala neke hormone, nije uspelo,odustala od daljih pokusaja da ne odlepim, i kako rekoh, malo me nesto bolela desna dojka pa nije zgorega otici, mislim na termoviziju u Novi Sad .Nekakvi kolektivni pregledi .Davno proslo vreme.
Uradili, nije nista, ali dodji za 6 meseci. Nikada nisam otisla, boli uvek isto, samo
o tome nisam mislila, dok nisam pricitala za tvoju drugaricu. Zaista, zaboravila sam.
Sazivi se covek sa takvom nelagodom.
Da odem sada kod dr. garant bi nesto nasao.
Necu reci da nije potrebno ici kod dr., ali ovo je previse.....
Pozdrav svima i svako dobro tvojoj drugarici , mozda da joj preporucis ovaj Forum ,kako bi izdrzala sve sto je ceka .
pa cu sutra morati ponovo da busim jadnu venu
nadam se da ce krenuti.Zezaju me kolege,radila sam kod mene u firmi u nasoj laboratoriji(pio fond) da ne mogu ljudski ni da se samoubijem ako resim da secem vene
Dive, nadam se najboljem u vezi tvoje drugarice. Bice sve ok!
Vesna! Cudo jedno! Dobro je da svrbi, znaci da raste mlada, sveza koza! Ceskaj ti pomalo, al ne preteruj! Jos malo i skidaju ti zavoj.
Mi bili na skeneru juce. Lose je.... Tumori porasli duplo, al se sada sire na suprotnu stranu od vene porte i pritiskaju zucne vodove, pa je za ocekivati da u skorije vreme tata pocne da zuti... Danas je konzilijum, i verujem da vec od naredne nedelje pocinje sa novom terapijom, pa videcemo... Za sad... Ne valja... I tako...
cim svrbucka, znaci da lepo zarasta..
a to sto se krivisispravices se..
meni je drugarica jutros primljena na onkologiju..34 god..nikad radjala, ni jedan abortus, potpuno fit, sportski zivot..
na pregledu su joj pronasli cvorice...uradjena biopsija pokazala atipicna kiva..mamograf nista nije prepoznao..kazu joj da u njenim godinama ceto ne moze da prepozna..
malopre sam je cula - prepadnuta sva..
sutra je na programu..
kaze da ni ne zna sta treba da joj rade..(grudi su joj velicine A) 48kg..da li joj otkanjaju samo cvorove ili citavu dojku..'
da li analize koje rade mogu odmah da daju rezultat ili moraju da prvo otklone cvorove, da ceka 3 nedelje pa da joj ponovo rade intervenciju?
nista joj niko nije rekao..