Sofija , imas pravo. Pa nisu nikome rekli nemoj jesti nesto odredjeno, vec jedi sve. Moj suprug jedino nije smeo mleko jer mu je izvadjen zeludac, a ostalo sve moze i treba u manjim obrocima sa vise zvakanja. Tu je valjda laktoza bila problem. Obozavao mleko,puter i kolace.
Vesna izgleda da je caka biti kao ti, al to treba moci.Rodis se takav. Mislim da treba konsultovati one od 90 g., sta su jeli i kako su jeli. Moja majka umrla u 91.godini, rdjav zivot imala, ali vedra, hvata sa u kostac sa svim, a kada jede, to je posebna prica. Prvo pojede priloge , a uvek je bilo svasta nesto sareno, cuspajzi od svega , a na kraju, zasladi mesom. Vocku nikada nije pojela posle jela nego ujutro, vecerala vocke, i mislim da je to neki nacin zdrvog zivota, Pre nego sto ce umreti , dve godine nije bila u funkciji, 72 dana trazila da pije samo pivo i to je odrzavalo u zivotu.Nikada nije bila bolesna i izgleda da mi nesto ne cinimo kako valja pa smo svi nesto bolesni.
Sad sam oduzila, a zelela bi nesto da mi napisu Vesna i Sofija o Ca dojke Tripl negativan.
Lilihip, izdrzi jos ovo sutra pa ti saljem ponovo . Cujemo se.
Pozzz
Vesna izgleda da je caka biti kao ti, al to treba moci.Rodis se takav. Mislim da treba konsultovati one od 90 g., sta su jeli i kako su jeli. Moja majka umrla u 91.godini, rdjav zivot imala, ali vedra, hvata sa u kostac sa svim, a kada jede, to je posebna prica. Prvo pojede priloge , a uvek je bilo svasta nesto sareno, cuspajzi od svega , a na kraju, zasladi mesom. Vocku nikada nije pojela posle jela nego ujutro, vecerala vocke, i mislim da je to neki nacin zdrvog zivota, Pre nego sto ce umreti , dve godine nije bila u funkciji, 72 dana trazila da pije samo pivo i to je odrzavalo u zivotu.Nikada nije bila bolesna i izgleda da mi nesto ne cinimo kako valja pa smo svi nesto bolesni.
Sad sam oduzila, a zelela bi nesto da mi napisu Vesna i Sofija o Ca dojke Tripl negativan.
Lilihip, izdrzi jos ovo sutra pa ti saljem ponovo . Cujemo se.
Pozzz
prosle i iskusile sve cari
hemo i radioterapije.
I meni nisu dali ondosan prvi put ali ja sam cim sam cula od drugih koji su ga dobijali trazila od sestre da mi umesto klometola da ondosan,samo je precrtala jedno,dopisala drugo i svaka sledeca terapija je isla uz ondosan,a u domu zdravlja sam lekaru o.prakse lepo trazila da mi prepise na recept i ladno mi je pisao svakog meseca pa nisam imala tih problema sa nabavkom leka
Najvise mi je prijalo kad zaledim neki vocni sok pa ga grickam,bila je zima nije bilo sladoleda
pozz svima od mene

)