BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Dobro nam dosao Petre 
Lili ti nasla drugu mamu,estradnu

Lili ti nasla drugu mamu,estradnu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jao ima evo uveliko , zahladnelo pa da se sredi pre bbolnice , kako si ti , kako mamaDobar dan svima.Vidim to se prave kolaci,sredjuju se utisci posle puta ,gleda se olimpijada,drva sredjena ali verovatno ima nesto po dvoristu da se radi,nigde nikoga.![]()

jao ima evo uveliko , zahladnelo pa da se sredi pre bbolnice , kako si ti , kako mama
Redovno vas citam ali nemam nista lepo da vam kazem pa se zato i ne javljam. Budite mi dobro![]()

jao ima evo uveliko , zahladnelo pa da se sredi pre bbolnice , kako si ti , kako mama
ne bas , danas ,me celi dan boli stomak , idem u utorak pa se nadam osam dana tamoOpet ides u bolnicu? Nadam se opet samo na nekoliko dana?
Da li ti je makar malkice bolje posle prve terapije?
Redovno vas citam ali nemam nista lepo da vam kazem pa se zato i ne javljam. Budite mi dobro![]()

Sretno lilihip,ova terapija ce pomoci da bude bolje.mozda te stomak boli zato sto previse forsiras.Juce mama bila na kontrolu.Rezultate tumor markera 19-9 umesto 10,73 ona procitala 1073ne bas , danas ,me celi dan boli stomak , idem u utorak pa se nadam osam dana tamo
.Ostala sam bez vazduha dok nismo videli gresku. Snovak,imas puno ljudi koji te vole
,nadam se da ce se bolovi smanjiti.Petar slike su prelepe.Pozdrav za sve ovde.ne bas , danas ,me celi dan boli stomak , idem u utorak pa se nadam osam dana tamo
Taj je deo Srbije zaista prelep, samo sto ljudska noga tamo nikada ne kroci,. Izuzev , eto Petar, ja
Pjer, jel ovo Crni Vrrr?
Petre, slike su ti FANTASTIČNE!!!!! Kakva priroda...

prelepo petre , bas divnoHvala Liki,bice jos ...![]()
Ovo je Istocna Srbija,Majdanpek,tu sam rodjen i ziveo do svoje 7 godine! Svake godine idem tamo kod bake!![]()
Petre, pa ja znam gde je Majdanpek. Ja sam rodjena u Zajecaru, a i zivela tamo malio duze, a i dan danas idem cesto.
Pitala sam te da li su slike sa planine Crni Vrh.