Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
poz devojčice,prođe ovaj šugavi dan najzad,sve mi otvoreno,a jara ulazi,
moram vetriti zbog cigareta,al jedva čekam da zatvorim i upalim klimentija,
is

Надам се да ће многима бити oд користи да се упознају са радом српског академика Николе Трифуновића који већ 15 година успешно указује људима како да се излече од рака. Такође његова научна метода је једно мало савршенство превентиве против малигних обољења.

http://nikolatrifunovic.org/videos_serbian.asp

Само да кажем да је други филм по реду тај који говори о раку. :)

moja kuca je iznad podvodnih voda , citava mreze koje zrace , kako sam dosla ovde posle godinu dana pocela sam da imamprobleme , razbolela se ja , umrla moja mama

Moja kolegenica sa posla je dovodila nekog da pregleda ceo stan, i ispostavilo se da je baš mesto na kome je njena ćerka spavala najgore u celom stanu, jer je tu bila neka račva, ako se dobro sećam. Devojka je inače umrla od leukemije u 26. godini, a taj što je proveravao te podzemne vode nije znao da u tom stanu postoji bolesnik.
Znači Lili, prodaj tu kuću i beži odatle!

Moja kolegenica sa posla je dovodila nekog da pregleda ceo stan, i ispostavilo se da je baš mesto na kome je njena ćerka spavala najgore u celom stanu, jer je tu bila neka račva, ako se dobro sećam. Devojka je inače umrla od leukemije u 26. godini, a taj što je proveravao te podzemne vode nije znao da u tom stanu postoji bolesnik.
Znači Lili, prodaj tu kuću i beži odatle!
bi ja ali nece brat:roll:

Само да кажем да је други филм по реду тај који говори о раку. :)

И један и други видео говоре о раку. Други видео је можда више концентрисан на један део терапију коју препоручује Никола, док је у Променади једно широ представљање.

За све који су видели материјал, надам се да ће проследити даље како по виртуелној социјалној мрежи тако и по њиховим круговима дружења и битисања.

mislim da ovo nije situacija za altruizam Lili,gledaj svoju korist,a njegov život je njegov,nisi ti odgovorna za njega
već si daleko od grada,a sigurno se može naći nešto povoljno,pa čak i bliže

izvini,mešam se u lične stvari,nije moje da sudim,ali meni je stalo do tebe dosado jedna :heart:

И један и други видео говоре о раку. Други видео је можда више концентрисан на један део терапију коју препоручује Никола, док је у Променади једно широ представљање.

За све који су видели материјал, надам се да ће проследити даље како по виртуелној социјалној мрежи тако и по њиховим круговима дружења и битисања.

Hvala,ovo treba puštati na tv-u tri puta dnevno,umesto šugavih golih pevaljki,
no očito nekome ne ide u prilog da se zna za naše pametne i sposobne ljude sa znanjem,samo šarlatani prolaze.

mislim da ovo nije situacija za altruizam Lili,gledaj svoju korist,a njegov život je njegov,nisi ti odgovorna za njega
već si daleko od grada,a sigurno se može naći nešto povoljno,pa čak i bliže

izvini,mešam se u lične stvari,nije moje da sudim,ali meni je stalo do tebe dosado jedna :heart:
probacu ako uspem , ma nije problem i dalje otici samo da nema zracenja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back