Bravo za tatu!A koliki je bio njegov tumor?On dobro podnosi terapije?Ja ne pijem tablete petroleja,nabavila sam tri kutije,one stoje...mozda i krenem,ne znam...Drzim palceve da nadalje sve ide samo na dobro!
Kad mu je otkriven tumor februara prosle godine, bio je 6x5,5cm na spletu svih krvnih sudova jetre, i drugi manji 4.5x4.5cm. Poceo je marta da prima po FOLFOX+Avastin 9 ciklusa, i u pocetku je tumor poceo da se smanjuje, a onda posle 9. ciklusa, decembra uoceno je da raste. Promenili su mu protokol na FOLFIRI i trazili K-RAS genotipizaciju, da bi ukoliko se pokaze da je wild tip, uveli Erbitux. Ovo poboljsanje je nastalo posle 4 FOLFIRI ciklusa, a rezultate treba danas da dobijem i iskreno se nadam da nece morati da prima Erbitux, jer sam videla sta on cini ljudima. Sada mu je tumor 2.8cm.
Terapije dosta tesko podnosi, mucnine, povracanja, opsta slabost, i na kraju kad izadje iz bolnice dobije i zatvor i veoma jake bolove, zbog nemogucnosti praznjenja creva. Opet, sve to jako dobro i junacki podnosi, i cim malo stane na noge, odmah ide na posao. Jak je i uglavnom je pozitivan, mada vec cesce ima promene raspolozenja i pomalo je depresivan. Ali drzimo se.
Hvala ti na lepim zeljama i zelim ti brzo ozdravljenje!!! Uzmi i te kapsule kad si ih vec nabavila. Mom ocu ocu ne prave nikakve probleme, ali zaista nikakve, a pije ih 3 puta dnevno po jednu. Doduse on ima samo 60kg, pa zato samo 3x1. Pozdrav svima!