EuReKa44
Primećen član
- Poruka
- 706
Pa,nece skoditi malo zalihe
. Malo vezbice i sve ce posle doci na svoje
. Da li nastavljas posle sa Nolvadexom?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh, evo i mene...
Bila na konzilijumu u S. Kamenici. Predala svoju medicinsku dokumentaciju, posle nekog vremena su me prozvali i vrlo ljubazna doktorka (mislim da je radiolog) mi je saopstila da je njihova odluka da mi je potrebna brahiterapija, kako mi je rekla-to je zbog toga jer je zahvacena ta fokalno endocerviklna zlezda, iako nije nadjena limfovaskularna invazija a i zbog vasih godina (sta god to znacilo, mislim na godine).
Dobila sam 5 terapija, jednom nedeljno a pocinjem negde u drugoj nedelji februara, bicu obavestena o danu prvog zracenja. Na brzinu mi je objasnila da u toku terapije, pre svakog zracenja moram doci sa analizom krvne slike-leukociti (diferencijalno) i kreatinin. Predpostavljam da je to zbog pada imuniteta koji nastaje zbog zracenja. Otprilike to je to.
Sad malo istrazujem kako da te leukocite odrzim u normali. Volela bih da mi marinac da neki savet.
Malo sam uplasena, sta cu uvek sam bila panicar. Moram se i raspitati kako ce to uticati na moje jajnike, predpostavljam da od njih nece ostati nista, da li cu u toku terapije moci da radim ili opet bolovanje, kakve posledice zracenja mogu da ocekujem, ma imam milion pitanja.
Bila bih zahvalna kad bi se javio neko ko je prosao takvu terapiju.
Veliki pozdrav svima! Pisemo se.