One vole frajere....

gost 349237

Iskusan
Poruka
6.633
One vole frajere koji nose bradice,
Koji nikad ne prave belaja, koji nikad ne psuju Alaha....

Koliko je ovaj pristup životu zapravo istinit?
Ono što sam ja video jeste da fantastične žene često, zapanjujuće izuzetne, često vole likove koji nisu frajeri.
Pa sad pišem ovo jer mnogi momci misle da će im novac, status doprineti uspjehu kod žena, ali mi se čini da nije baš tako.

Ne znam da li sam u pravu.Možda griješim.

Ono što sam ja video jeste da fantastične žene često, zapanjujuće izuzetne, često vole likove koji nisu frajeri.
Pa sad pišem ovo jer mnogi momci misle da će im novac, status doprineti uspjehu kod žena, ali mi se čini da nije baš tako.

E druže ima svakojakih žena,ne privlače iste stvari sve žene..

Nekima je bitno da im je dečko imućan,ili makar frajer popularan u društvu,nekima je ženama bitno da im dečko ima lep fizicki izgled ali pre svega da je dobar i nežan prema njima.
Dok ima i onih trećih što vole nasilnike pa žele da ih promene da budu fini samo prema njima a ostale sve da gazi...

Hiljadu žena hiljadu različitih ukusa...

Mada u današnje vreme curice se trude da pronadju malo imućnije momke čisto zbog svoje budućnosti jer druže ako ćemo realno gledano.
Od ljubavi se nažalost ne živi već od hleba.

Tako da retko koja žena če da održava dugoročnu vezu sa nekim siromaškom,ne kažem možda par meseci iz zajebancije ali na duži period a kamoli da se uda za njega.

Nisam nesto video da se lepe na moju bradu, tako da ne znam. :dontunderstand:

Koliko sam ja primetio na mene su se uvek lozile prosecne devojke, sto se izgleda tice obicne, ili cak ispod proseka, jer nisam ni ja nesto posebno, jednostavno moja liga.
S druge strane, uvek su imale kefalo i intelektualno i psihicki su mi parirale, i na tom polju su bili iznad proseka u odnosu na ove "ribe".
Sad ce na mene cupavog, bradatog bez smeka da se lozi neka riba nalickana iz solarijuma, nije nego.

Mozda ako nije tog mentaliteta i ispranog mozga, vec je sto se kazu "normalna devojka" koja samo izgleda fantasticno i koja ce ceniti moje neke kvalitete, mada mislim da su to bajke za decu.
Jednostavno, devojka koja ima izgled, ima izbor, nevidjeno veliki, ok, i solidan broj smaraca, i od svih njih, ja da budem najbolji koga ona hoce? Sumnjam.
Mozda jedino da imam neku pricu, da je zaintrigiram i sta ti ja znam, mada nista od toga.

U mnogome zavisi ko su ONE i sta zele od Zivota.

sad bih trebala da ti se zahvalim na komplimentima posto nikada nisam volela frajere :lol:

One vole kada ih jako zelis, a dobar si covjek, i to je to. Ovo dobar vazi za one normalne, a nenormalne je dovoljno i da samo jako zelis. Ali stvarno stvarno jako. Kada ona vidi snagu zelje, to je opije, raznese joj dosadu ako joj je dosadno... Pa makar ne znao ni da pricas lijepo, ona ce onda slusati tvoj glas a ne pricu...
Dok ako je ne zelis jako, nego jako ali ne toliko jako, mozes da joj pricas i najvece perverzije uz njeno odobravanje - ne postizes mnogo... a i taj seks bude povrsan.
A bradice mrze, obicno, pa i kape, osim ako se radi o Bali begu iz Sulejman velicanstveni... on im se svidja i sa turbanom... I nema im veze i ako je turcin
malkocoglu-bali-bey-emlak-yatirimina-basladi.jpg

Prilozi

• malkocoglu-bali-bey-emlak-yatirimina-basladi.jpg
    malkocoglu-bali-bey-emlak-yatirimina-basladi.jpg
    27,3 KB · Pregleda: 2
Poslednja izmena:

Nisi skroz u pravu jer to zavisi od zene sta ona hoce i zamislja
Lepota je u oku posmatraca i koliko nas toliko i poimanja lepote
a dusa i karakter su ono sto nas cini da budemo nekome privlacni

Nisi skroz u pravu jer to zavisi od zene sta ona hoce i zamislja
Lepota je u oku posmatraca i koliko nas toliko i poimanja lepote
a dusa i karakter su ono sto nas cini da budemo nekome privlacni

Pa to i ja mislim.Temu sam postavio jer sam primetio da je nemali broj žena koje zaista ne mare za stereotip "frajera" ili lovu.Sad ili se ja krećem u društvu malo razumnijih ljudi, ili žene nisu tolike sponzuruše kao što se protežira, ne bih znao kasti, zato sam i postavio pitanje.

Što se tiče bradica, Nele Karajlić je mislio na foliranta, kvazintelektualca iz doba kad je to bilo u modi, sada je nešto drugo u modi.Zanemarite bradice.:lol:

- - - - - - - - - -

Оне воле оштећене, оне који ће трчати за њом и оне са скупим аутом :D Част изузетцима којих је јако мало.

Mislim da je ovo malo preterano.

sve je to moj ti u hemiji i mirisima, karakter, fizicki izgled, materijalno, zdravstveno, moralno i intelektualno stanje, zatim poreklo, interesovanja, obrazovanje, iskustvo, ljudi koji te okruzuju, istorija, titule, zvanja, porodicno stablo... sve to pada na kolena kad dodje pred miris. evo bas veceras mi jedna intelektualka, iz vrlo jedne da kazem stare beogradske porodice s pedigreom, a s druge strane i vrlo visoko kotirana u drustvu kaze ovako : ''volim njegov miris, on ima miris i to penis mu mirise jako. ja mogu da sedim preko puta njega, u kafani punoj pijanih gostiju, gde se jede jako zacinjena hrana, pusi se, pije a ventilacija u toaletu nije bas najbolja pa prozima i ostar miris mokrace i ustajale vode i da osetim miris njegovog penisa. mogu da spavam i da ga osetim kad prodje ispod prozora. ako bi mi prisao sa ledja sa jos dva muskarca ja bih mogla da odredim njihov medjusobni polozaj.'' kaze da da to svaka zena oseca, ali samo finije sebi daju pravo na izbor bez kompromisa.

Jedino istinito je da ne postoje kruta pravila i par obrazaca u koje možemo da stavimo sve žene sveta.
Diskutabilno je i šta je zapravo frajer: ono šta je za mene izuzetan muškarac za neku drugu može da bude obični šmokljan.
Ono šta je za mene debilčina za neku je muškarčina.

Da, postoje žene koje zabole za nečiji keš ili stil i pojavnost koja je u trendu.
Sto ljudi, sto ćudi i isto važi i za muškarce.

Šta je izuzetna žena? Ako se nekoj izuzetnoj svidja neki muškarac onda imamo par odgovora:
- on je takodje izuzetan. (svestan toga ili misli da nije pa se čudi što ga je neko izabrao)
- nije izuzetan ali se žena istripovala da jeste pa će je proći
- nije ona izuzetna nego se on istripovao da jeste
- oboje su izuzetni
- oboje su budaletine

Zaključak je da je biti frajer relativna stvar.
Nekom si frajerčina nekom si tupan, ******.
Biraj one koje te vole i smatraju frajerom. One vide frajerski deo tebe koji nekad ne vidiš sam.

Ljubav. :heart:

Samo je ona važna.

:rotf:

Poslednja izmena:

To ti se samo cini.Muskarci vole tako da razmisljaju jer se tako samo tese.Kao "ma ne treba meni ni lova ni status,ja imam pricu".Dakle,burazeri,davno je proslo vreme pricica i "zvaka".Devojke odavno ne padaju na price,padaju na dela.Mozda ove sto jednostavno nisu u situaciji da biraju i padnu na neku bajkicu ali ove koje svi mi svrstavamo u kategoriju dobre ribe,to jest,one koje biraju,nikako nece padati na pricice.One su prva liga i biraju takve frajere.

To ti se samo cini.Muskarci vole tako da razmisljaju jer se tako samo tese.Kao "ma ne treba meni ni lova ni status,ja imam pricu".Dakle,burazeri,davno je proslo vreme pricica i "zvaka".Devojke odavno ne padaju na price,padaju na dela.Mozda ove sto jednostavno nisu u situaciji da biraju i padnu na neku bajkicu ali ove koje svi mi svrstavamo u kategoriju dobre ribe,to jest,one koje biraju,nikako nece padati na pricice.One su prva liga i biraju takve frajere.

Mislim da grešiš, priča je od odlučujućeg značaja pored ostalih stvari, jer ne treba negirati da je važno i da nas neko fizički privuče.
I molim definiciju dobre ribe - da li se tvoja odnosi na izgled, sise i dupe ili i nešto na mentalnom i svakom drugom planu osim tela?
Tek onda možemo da udjemo u polemiku oko toga da li se muškarci teše ili zaista neka žena može u njima videti izuzetnost i kad umesto besnog dzipa lagano voze bajs ili trotinet svejedno.

Poslednja izmena:
Mislim da grešiš, priča je od odlučujućeg značaja pored ostalih stvari, jer ne treba negirati da je važno i da nas neko fizički privuče.
I molim definiciju dobre ribe - da li se tvoja odnosi na izgled, sise i dupe ili i nešto na mentalnom i svakom drugom planu osim tela?
Tek onda možemo da udjemo u polemiku oko toga da li se muškarci teše ili zaista neka žena može u njima videti izuzetnost i kad umesto besnog dzipa lagano voze bajs ili trotinet svejedno.

Postoje devojke koje ce svaki muskarac svrstati u kategoriju dobre ribe.Mozda nije njegov tip,mozda on voli drugacije,ali ce svakako priznati da je dobra riba.Nije to kao kod vas zena.Kod muskaraca je to drugacije.Dakle lepa devojka.Da ima lepe crte lica,da je negovana,da ima obline (nemora prevelike ali bar malo naglasene) da ima lep osmeh,lepe oci,kosu i eto ti dobre ribe.

Postoje devojke koje ce svaki muskarac svrstati u kategoriju dobre ribe.Mozda nije njegov tip,mozda on voli drugacije,ali ce svakako priznati da je dobra riba.Nije to kao kod vas zena.Kod muskaraca je to drugacije.Dakle lepa devojka.Da ima lepe crte lica,da je negovana,da ima obline (nemora prevelike ali bar malo naglasene) da ima lep osmeh,lepe oci,kosu i eto ti dobre ribe.
Nije dovoljno objašnjenje, svodiš na izgled, ali bitan je i menalni sklop te žene, ako nije površna i glupa priča muškarca i njegov mentalni sklop će i te kako biti od odlučujućeg značaja u njenom izboru.
Naaravno dobroj ribi sponzoruši neće, ali postoje i dobre ribe koje imaju i mozak i zdrav emocionalni svet.

Nije dovoljno objašnjenje, svodiš na izgled, ali bitan je i menalni sklop te žene, ako nije površna i glupa priča muškarca i njegov mentalni sklop će i te kako biti od odlučujućeg značaja u njenom izboru.
Naaravno dobroj ribi sponzoruši neće, ali postoje i dobre ribe koje imaju i mozak i zdrav emocionalni svet.

Znas kako,taj mentalni sklop je u glavnom tu negde.Zene se ne razlikuju mnogo.Lako se citaju.Lako mozes da prepoznas sta hoce i koja su joj interesovanja.I to ne kazem kao nesto sto je lose ili ponizavajuce prema zenama vec kao cinjenicno stanje.Muskarci su toga,generalno,svesni.I "dobra riba" je epitet koji se 99% veze za fizicki izgled i tu mentalni sklop ne igra ulogu.
Sad bih dodao i nesto za te koje imaju zdrav emocionalni svet ali ne bih jer bi opet ispalo kako mrzim zene i bla,bla,bla...tako da mislim da je dovoljno ovo objasnjenje iznad.

Jedno pitanje je sta neko voli a drugo sta moze da izabere. Postoje devojke kojima niko nikada nije ni prisao, postoje one kojima neko pridje svake druge godine bez obzira koliko one izlazile , kretale se u raznom drustvu a ima i onih koji izadju jednom i pridje im dvadesetak tipova za jedno vece.
Sta zene vole se ipak moze jedino sagledati kroz prizmu ovih koje mogu da biraju a te redovno biraju bogate, vrlo je redak slucaj da neka lepotica izlazi sa nekim ko nije bogat i obrnuto da neki bogatas izlazi sa obicnom, prosecnom.
To je neki reper, nesto signifikantno jer sa kakvim izlaze devojke koje nemaju mnogo izbora je nebitno niti nesto govori. Tu se onda ispredaju price kako zene vole one koji imaju vokabular, sarm, obrazovanje, vestine Kazanove ovo ono ali zapravo je sve to prosto i jednostavno.
To su za muskarce sve sporedne osobine i one dobijaju na znacaju kod onih devojaka koje ne mogu da izdrze konkurenciju i nadmecu se za ove bogate sa devojkama koje su neuporedivo lepse i zgodnije.

Jedno pitanje je sta neko voli a drugo sta moze da izabere. Postoje devojke kojima niko nikada nije ni prisao, postoje one kojima neko pridje svake druge godine bez obzira koliko one izlazile , kretale se u raznom drustvu a ima i onih koji izadju jednom i pridje im dvadesetak tipova za jedno vece.
Sta zene vole se ipak moze jedino sagledati kroz prizmu ovih koje mogu da biraju a te redovno biraju bogate, vrlo je redak slucaj da neka lepotica izlazi sa nekim ko nije bogat i obrnuto da neki bogatas izlazi sa obicnom, prosecnom.
To je neki reper, nesto signifikantno jer sa kakvim izlaze devojke koje nemaju mnogo izbora je nebitno niti nesto govori. Tu se onda ispredaju price kako zene vole one koji imaju vokabular, sarm, obrazovanje, vestine Kazanove ovo ono ali zapravo je sve to prosto i jednostavno.
To su za muskarce sve sporedne osobine i one dobijaju na znacaju kod onih devojaka koje ne mogu da izdrze konkurenciju i nadmecu se za ove bogate sa devojkama koje su neuporedivo lepse i zgodnije.
Zaista čitajući neke od vas ne mogu da se otmem utisku da svuda iz postova izbija neka utučenost i površnost, sopstvena.
Lakše je patiti što nemaš keš nego promisliti da poradiš na sebi, svom šarmu svojoj harizmi.

Ovako ništa ne mora da se radi, samo da se kuka ili biva oprhvan bespomoćnošću, šta ću jadan.
Tako vam i treba, površni ste i bolje ne zaslužujete, neki od vas.
Bez obzira na vaše stavove, postoje žene kojima je zaista bitno ono šta ima u glavi neki muškarac i odlučujuće je, one bi rado poručile onima sa besnim kolima, nabijte sebi svoj mercedes u ....
Zašto je teško shvatiti da nisu sve žene iste?
Ako je i teško, onda morate smatrati i sve muškarce istim.

Poslednja izmena:

Back