oNe TrEe HiLL

Lucas & Peyton.jpg

Joj ljudi poceo sam da gledam seriju iz pocetka i dosao sam do ove scene...Ovaj trenutak je jedan od najlepsih po mene u celoj seriji.

Zavisi kako gledas na to. :)
Za Leyton fanove - jeste.
Za Brucas fanove - nije.

Pogoto zato sto je kasnije jedno 10 puta ponove kroz secanja: "It's you Peyton. It's you." :)

Sto se mene tice ja sam Naley fan, tako da je meni svaki sekund lep. :)

btw,... Meden ti je avatar. :)

Pazi ja nisam niciji fan konkretno ali fan sam serije.Meni je sve jedno ko je sa kime samo da serija ne postane dosadna za gledanje i da se ne pretvori u tipicnu spansku seriju mada ova serija i nije bas daleko od toga.Evo jednog crteza koji je Peyton nacrtala.Joj sto nemam talenat za crtanje kao peyton sto ima.
jakejennykq5.jpg

Posto se sezona 5 zavrsila i ostalo je puno vremena do sezona 6. Ja lepo uzeo pa gledao celu seriju ispocetka. E sad stvar je u tome ako se secate da je svaka epizoda pocevsi od prve sezone pa sve do zadnje epizode u 4 sezoni, pocinjala sa nekom misao poznatog pisca ili nesto slicno tome, a zavrsavala sa nekim objasnjenjem ili poukom.Mislim da je serija mnogo izgubila na tome sto toga vise u njoj nema.Ova poslednja 5 sezona je po meni bila najmanje zanimljiva od svih predhodnih. Ono sto jos fali seriji su dobro osmisljeni crtezi koje je Peyton crtala.I kroz te crteze se u seriji dolazilo do nekih pouka i zakljucaka koje svi mi mozemo da koristimo u nasem zivotu.Dosta je serija nazadovala i zbog nekih banalnih stavri.Mislim sad koja bi cura ostavila verenika za oltarom zbog onog razloga.Kao Lucas-e pisao si knigu o kometi a Peyton vozi kometu...Strasno!!! Pa to je ****** knjiga. Nije pisao ljubavna pisma direktno Peyton.Ali veliki plus su dobili kad su angazovali ovog klinca da glumi sina Haley i Nathan-a cija slika se nalazi na mom avatoru. Mali je toliko sladak, bas bih voleo da imam ovako malog brata.E rado bih sa nekim poppricao o svemu ovome sto sam ovde rekao.Ako neko ima zelju da to i ucini moze da mi posaljete poruku na profilu, ili posalje e-mail na jelkeaco88@gmail.com

Poozzz

Meni se najvise svidja ono:

"At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes -- all you need is one."

Volim i ovu:

"Does this darkness have a name? This cruelty, this hatred.How did it find us? Did it steal into our lives or did we seek it out and embrace it? What happened to us? That we now send our children out into the world like we send young men to war, hoping for their safe return but knowing that some will be lost along the way. When did we lose our way? Consumed by the shadows, swallowed whole by the darkness. Does this darkness have a name? Is it your name?"

Meni se najvise svidja ono:

"At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes -- all you need is one."

Volim i ovu:

"Does this darkness have a name? This cruelty, this hatred.How did it find us? Did it steal into our lives or did we seek it out and embrace it? What happened to us? That we now send our children out into the world like we send young men to war, hoping for their safe return but knowing that some will be lost along the way. When did we lose our way? Consumed by the shadows, swallowed whole by the darkness. Does this darkness have a name? Is it your name?"

E pa to je sam vrhunac... Pogledaj ovaj snimak na youTube-u:

Ja ih obozavam,konacno nesto suvislo od Americke televizije(pored Prijatelja :D).
I slazem se,velik minus je sto nedostaju citati u 5.sezoni,postoji tek par voiceover-a.
Mada mislim da Peytonini crtezi ne nedostaju,oni su bili odlicni,njen licni pecat seriji,ali se potpuno uklapaju u njen lik u srednjoj skoli,sad ima sasvim drugaciji probleme i bavi se muzikom ;)

Uuh,i Jamie je presladak :D

Mogli bi smo da započnemo diskusiju o muzici iz serije. Mogu reci da od kad pratim seriju a pratim je već četri godine, pojedine pesme iz serije i pesme koje su tog tipa su mi usle u glavu i svakodnevno ih slušam i pevušim. Evo nekih naprimer :
The Wreckers - The Good Kind, Rock 'n Roll Soldiers - Funny Little Feeling, Tyler Hilton - Glad (Acoustic Version), Story Of The Year - Sidewalks, Tyler Hilton and Bethany Joy L - When The Stars Go Blue, Feeder - Feeling a moment, Jacks Mannequin - The mixed tape, Nada Surf - Always love, Gavin Degraw - Jealous guy, Tyler Hilton - Missing you, Mozella - Light years away, Fall out boy - Ive got a dark alley, Michelle Featherstone - Coffee and cigarettes, Strays dont sleep - For blue skies, The Kooks - Naive, Band of horses - The funeral, Tyler Hilton - Youll ask for me, The Constatines - Soon enough, The Weepies - World spins madly on, La Rocca - Non believer, Augustana - Boston, Jacks Mannequin - Im Ready, Jeff Buckley - Hallelujah, Michelle Featherstone - God Bless the Child, Snow Patro l- Chasing Cars, Augustana - Twenty Years, Bethany Joy Lenz- Let Me Fall, Grace Potter & The Nocturnals - Apologies, Live - Lightning Crashes, Kate Voegele - Hallelujah, Peter Murray - So Beautiful, Regina Spektor - Samson, Ross Copperman - Theyll Never Know..........

Ima ih još samo me mrzi da ih sad jurim po kompu.

Back