one question for you, who live with yankees!!

68Charger440+6:
Ja sam njega dobro poznavao. Nije bio genije, ali sam ocekivao da ce zavrsiti high school. Nije ni to uradio, vec se uvaljivao u kredite za aute a na skolu nije mnogo paznje obracao

E moj Samire ... da nam se ziv vratis.

Pa kazem ti ja..Imam utisak da ljudi ne umeju da se orijentisu i da se nose sa svojim obavezama.Upoznala sam neke amere(okruzena sam au pairovima tako da je to neke premija)i vecina od njih je poprilicno nezrela u 25-oj..mada cast izuzetcima..Mada,mozda je to moje iskustvo?
Definitivno kulturne razlike imaju ogromni uticaj...ko odraste na Balkanu ti u 12oj nije zelen... ;)

nina_lion:
Svidja mi se ,ali je ovo meni licno nedostupno.Zivim u oblasti u kojoj se zivi american dream,ima dosta jevreja-citaj dosta ljudi sa dosta love,milionske kuce,mame koje nerade i tate koji su truli bogatasi,razmazena deca koja se bacaju po podu,policija dolazi bukvalno za 5 min(sto nije slucaj u NYC recimo,osim ako ne zivis u west side-u)ali to nije ono sto mi se dopada ovde....
Volim sto je sve super sredjeno,dosta parkova,okean mi je na 10min voznje,ima dosta razlicitih aktivnosti od 7do 107,u cityju sam za pola sata vozom,.svi se drze kao prava komuna,svidja mi se kako se ljudi odnose jedni prema drugima,i najvaznije sto su neiskomlpeksirani sto imaju love,npr.malo pre sam pricala sa covekom koji zivi u kuci od 4 miliona dolara,a nosio je izlizanu teksas jaknu.Svidja mi se sto su prizemni sto se toga tice..(ali deca su iskompleksirana!"moj tata godisnje pravi par milijardi..")Ma sve je diskutabilno..

brate, bas mi ih je zao! :D
nego, napustam vas sada. idem napolje sa drustvom jedan sat ujutro je u evropi. poz

68Charger440+6:
Koliko sam ja upoznat sa situacijom, on je dosao u Ameriku sredinom 1990ih iz Bosne. Tad je imao 10-11 godina.

Poznajem mu takodje brata, on izgleda ima malo pameti u glavi.

Crnjak..****** sta ces,svako nosi svoj krst.
Gde si ti bio moderatore,nije te bilo dugo vremena?Stisli te ispiti?
Hey sienna,lepo se provedi,odoh da se spremam da budem napolju kada u USA bude 1 ujutru.. ;)

Back