one question for you, who live with yankees!!

Garwor:
Nazalost, ovde. Al bi' voleo da sam tamo. :)

ma, ajd ljudi, sto biste voleli tamo da idete?? sta cete tamo ? amerika je zemlja debelih...hahaha :p
vise volim evropu, amerika mi je nekako fake...misle da su bolji i pametniji, a ne shvacaju da su njihovi preci bezali iz evrope... a plus puno su mi plavi... :-D
nego, jedna moja drugarica je sad za raspust otisla u ameriku, u phoenix, na razmenu. pre amerike je bila da kazemo malo punija, a sada da ste je videla, sada je postala debela krava koja se pali na ameikance. nervira me....najbolje je sto nosi robu koji su sada in, koji njoj uopste ne stoje!!!!! jel ona ima ogledalo??????
ameri mi nekako nemaju stila! a zato englezi...oni razbijaju...i love british!!! (ako ne znate, film "alfie" nicky alias sienna miller je to rekla) except the countryside! well, you can't do anything against it!!! you know in july i am going to london!!! london rocks!!!! yeah!!!!! i have a friend there who will come to me in germany for one week, and then me and my sister will go with her to london for 4 days (unfortunately)!!!!!!
dobro ajd sad opet srpski......ali engleski je lep jezik zar ne? nekako.... :smile:

TAB:
E jer ta lutrija kao na foru green card

Pa ako te izvuku dobijes green card.

Moj komsija je tako otisao pre nekih 4-5 godina. Godinu dana nakon njegovog odlaska, prijavi se njegova rodjena sestra i nju takodje izvuku. Sada su zajedno u New York-u.

Koga bas zanima, neka proceprka mala po temama na forumu, bila je jedna pre nekoliko meseci, dok je trajalo prijavljivanje, posto postoji odredjeni period kada treba da se salju aplikacije.

TO MAJSTORE!!! Pokazao si im sta nas covek ume, kako se lako hvata ukostac cak i sa njihovim komplikovanim finanasijskim sistemom, bio je to, sto bi ja rekao, potpuni TRIJUMF UMA NAD MATERIJOM!!!
Bice manager od tebe!!!(:tapsh, tapsh, tapsh po ramenu) :D
Jel najveca ocena?

nego jedno glupo pitanje, upravo sam odustao od placanja racuna u posti zbog prevelikog reda ( a nije isplata penzija u toku). Jel ima toga kod vas, da cekas sat vremena u redu da platis racun za struju i sl?

Back