one question for you, who live with yankees!!

68Charger440:
Ocenu jos neznam, znacu sledece sedmice.

A to za placanje se uglavnom radi preko poste ili interneta. Moja keva uglavnom napise check za racune i ostavi u postanskom sanducetu i onda postar pokupi.

Pa pametno.....Ovde ti prodje pola dana dok platis telefon.....
Nego, zasto Amerikanci stalno ismevaju Kanadjane u filmovima i serijama? O cemu se tu radi?
upset.gif

Idem cisto iz zajebancije sa jednim drugom. Ja i taj drug smo isli zajedno od 8 do 11 razreda dok sam ja ziveo u Idahu i vec neko vreme planiramo ici zajedno u Las Vegas. Cekali smo da napunimo dovoljno godina (na leto obojica punimo 22) i ako nebude nekih komplikacija planiramo ici sredinom Jula. Jos uvek gledam sve opcije kako najjeftinije doci jer moram ici prvo u Idaho (oko 1,800 milja udaljen ili 30 sati voznje) pa onda odatle idemo u Vegas. Najverovatnije cu sa caletom ici (on je kamiondzija) od Idaha, a posle iznajmiti auto. To je jedna opcija, druga opcija je da idem sa Mustangom prvo do Idaha i onda sa njim pravo u Vegas. Malo vise voznje nego sto bi ja hteo, ali nemam nista protiv.

U Vegasu nemozes kockati ako nemas 21 godinu. Ja sam napunio 21 u Augustu prosle godine a taj drug je napunio 21 u Septembru prosle godine, a tad je bilo previse kasno da idemo (obojica imamo skolu), tako da smo cekali do ovog leta.

Nisam jos odlucio sta cemo rentati, gledacemo da je nesto sto najmanje trosi jer imamo voziti bas puno. Razlika izmedju onog najosnovnijeg (Chevrolet Aveo) i onih srednjih (Pontiac G6, Dodge Stratus) je nekih $50 za sedmicu dana. Ima vremena da jos odlucimo, mozda nam i nece trebati rent-a-car ako budem isao sa Mustangom.

Ma nebi to iznajmio ni kad bi bio za iznajmljivanje. Bio bi previse skup za iznajmiti a 5 milja po galonu je premalo za nekoga ko ce preci 1,500 milja za pet dana. Ustedeo sam poprilicno novca za put, ali ne planiram da potrosim sve.

Najvise bi voleo Jeep Wrangler sa otvorenim krovom (kao sa slike), on je fenomenalan za voznju po pustinjama.

jeepwrangler32xq.jpg

Enterprise je agencija za iznajmljivanje vozila. Uz Hertz, Enterprise je najveca agencija za iznajmljivanje vozila u Americi.

Ja sam zadovoljan sto uopste daju ikakvo auto za iznajmljivanje ispod 25 godina jer u vecini drzava u Americi moras biti 25 godina da iznajmis auto, ali eto Enterprise ima i program za one mladje od 25 godina (21-24) ali za njih nedaju one najbolje aute. Znaci mozes dobiti nesto kao Chevrolet Aveo, Dodge Neon, Chevrolet Cobalt, Pontiac G6, Dodge Stratus, Chevrolet Impala ili Ford Taurus (sto je auto bolje to je cena veca). Daje takodje Minivans, SUVs i Trucks, ali po vecim cenama. Ali nedaju one bolje tipa Dodge Charger ili luksuzne aute, za to moras biti 25 godina.

p.c. 21 je da se kockas, ne 22.

Back