one question for you, who live with yankees!!

68Charger440:
Pa zbog te moje "sopstvene zemlje" Krajina je pala. Ja sa Srbijom nista nemam, ja sam odrastao u Krajini, sada zivim u Americi.

Brate!
Svaki tvoj topic sam procitao i da kazem svidja mi se kako razmisljas!
Ali kad kazes da sa "Srbijom nemas nista", ne bih se bas slozio!
Reci mi samo gde si prebegao kada je pala Krajna?
Ko ti je omogucio da odes preko?
Americka ambasada u BEOGRADU ili mozda u ZAGREBU?
Nemoj tako brate SRBINE!

No dobro!
Hteo sam da te pitam nesto!
Reci mi jesi li izgubio na nekoj strani da bi imao sve te blagodeti koje uzivas trenutno?
Ciljam na OCA!
Mislim cale ti je non stop na putu,jel' se vidjate koliko?
Da ti nije njega da li bi imao sve to sto imas sada?
Kako ti funkcionise porodica?
Sigurno ne kao u Srbiji!
Svako na svoju stranu,predani svojim obavezama!
Imate li vremena za odmor,uzivanje,da se okupite zajedno?

Veliki poz i z Srbije!
Ovde je sve socijala!
Bezite odavde kao misevi sa broda!

68Charger440:
Promenice brzo misljenje kad im (ne)dodje plata i racuni.

Ne bih se osvrtao na materijalne stvari!
Mislim da je covek nosi bogatstvo u sebi i u prijateljima koji ga okruzuju!

Jednom sam cuo na TV-u kako jedna baba kaze: Najlepse je ziveti sirotinju ako imas sa kim da je delis!
Pa ti moj brate vidi sto ti ja to kazem!
Svi mi volimo da imamo dobra kola,obucu,odecu...
Kapiras?

Ancho:
Brate!
Svaki tvoj topic sam procitao i da kazem svidja mi se kako razmisljas!
Ali kad kazes da sa "Srbijom nemas nista", ne bih se bas slozio!
Reci mi samo gde si prebegao kada je pala Krajna?
Ko ti je omogucio da odes preko?
Americka ambasada u BEOGRADU ili mozda u ZAGREBU?
Nemoj tako brate SRBINE!

No dobro!
Hteo sam da te pitam nesto!
Reci mi jesi li izgubio na nekoj strani da bi imao sve te blagodeti koje uzivas trenutno?
Ciljam na OCA!
Mislim cale ti je non stop na putu,jel' se vidjate koliko?
Da ti nije njega da li bi imao sve to sto imas sada?
Kako ti funkcionise porodica?
Sigurno ne kao u Srbiji!
Svako na svoju stranu,predani svojim obavezama!
Imate li vremena za odmor,uzivanje,da se okupite zajedno?

Veliki poz i z Srbije!
Ovde je sve socijala!
Bezite odavde kao misevi sa broda!

To za Srbiju necu komentarisati. Daleko od toga da mrzim Srbiju, ali zbog Milosevica ja Krajina pala. Srbiju nikad ne bi mogao mrziti i nikad necu, i oticu tamo jednom u 2-3 godine, ali daleko od toga da bi se vratio tamo.

Moj cale nije uopste puno na putu. Evo zadnja 3-4 meseca je non-stop bio kuci, radio renoviranje podruma. On je svoj gazda i radi kako hoce. Cak i u vreme najveceg posla ode na put u ponedeljak ujutro i dodje u sredu ujutro, ode opet u sredu uvece i dodje kuci u petak ujutro. Tako da uopste nije mnogo na putu. Manje sam ga vidjao kad je radio nocnu smenu u jednoj fabrici nego sto ga vidjam sada.
Da nije njega mozda nebi imao opsolutno sve, ali bi imao mnogo toga. Eto jedino mozda u Srbiju nebi mogao otici kao sto sada imam. Moji jedni prijatelji oboje rade u fabrici i zaradjuju daleko manje nego moj cale, ali isto imaju kucu i dvoje novih kola i lepo zive. Eto jedino u Srbiju ne mogu otici, idu sada po prvi put posle 7 godina.
Porodica funkcionise super, preko sedmice naravno svako ima svoje obaveze, ja i brat sa skolom, keva i cale sa poslom, ali od petka popodne uvek smo zajedno. Ne izlazimo cesto, vise volimo da provedemo vreme preko vikenda uz rostilj ili slicno.
Moj cale je u Beogradu vozio gradski autobus i malo je bio kuci. Vise je sada kuci kad vozi kamion. Kevin posao je vise-manje isti, radila je tamo u kancelariji, radi i sada. Ja sam na koledzu tako da ne provodim mnogo vremena izvan kuce.

Ancho:
Ne bih se osvrtao na materijalne stvari!
Mislim da je covek nosi bogatstvo u sebi i u prijateljima koji ga okruzuju!

Jednom sam cuo na TV-u kako jedna baba kaze: Najlepse je ziveti sirotinju ako imas sa kim da je delis!
Pa ti moj brate vidi sto ti ja to kazem!
Svi mi volimo da imamo dobra kola,obucu,odecu...
Kapiras?

Istina, ali isto se bolje osecas kad imas stvari koje zelis nego kad nemas.
Daleko od toga da mi nemamo prijatelje sa kojim se druzimo i da zivimo samo da imamo vise.

Istina, ali isto se bolje osecas kad imas stvari koje zelis nego kad nemas.
Daleko od toga da mi nemamo prijatelje sa kojim se druzimo i da zivimo samo da imamo vise.

Kapiram.

I kao sto rekoh, to mi nije najvaznije, ali je fino da imam. Kad mogu da imam sto nebi imao? Zbog toga sam i dosao u Ameriku.

Pa lepo, lepo!
Nema sta!

pa lep ti je zivot!!!
i moj je!!! ja sam sad u bg!!!! uzivam ovde!!!!! malo je bezveze sto moja najbolja drugarice ide u skolu, ali cemo u petak super da se provdimo!!!! ici cemo u dramu, pa na akadenmiju, i jos negde!!! to obozavam ovde!!!! ovde sve radimo neisplanirano!!!
a u nemackoj svi nemci tacno po milisekundi sve isplaniraju!!! e ******* gde ti je zabava!!!!
mladi smo!!!!!!! ;)

Ancho:
68Charger440 ti cim ustanes hvatas se za komp pa cepas po forumu!
Zar ti malo ne dosadi?
Radi bre nesto!
A da, sto bi radio kada para imas ko blata!

daj nemoj ga zezati!!!!! pusti ga da radi sta hoce!!!! :???:
on nam je jedina veze va ameriku :p i za CIA!!!!

PS: previse filmova gledam
PSS: chargeru!! cestitam ti za tu prezentaciju!! ali ipak necu da investiram u to!!!!! :D

Back