Prezentacija je tek za 2 sedmice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milan Rockefeller:ti si saboravijo UP WITH THE JONES. Ako nesnas sta to znaci onda pitaj nekoga. To znaci da svako hoce vise da ima nego komsija. Tamo uzimaju za svako sranje kredit. I to nisu samo bogati nego i najsiromasni. To je razlog zbog cega posle nemogu da plate racune, pa moraju u drzavu da prijave. Posle sedam godina onda nemaju vise dugove i mogu od ponovo da pocnu. Tamo te komsija ne pita kolko pare imas (naravno da to isto pitaju), nego komsija te pita kolko kredit imas. za nas u evropu je to smesno, ali oni to tamo stvarno rade. Bez kreditnu karticu nisi niko i nista. Oni decama samo dva puta godisne kupuju stvari. u godini ali zato nista. Kafa se ne kuva kuci, nego ujutru se ustaje i ide sa auto u restoran. Tamo nema kao u evropu napolje u kafic da sedis nego moras unutra u kafic da ides. Isto tako nemozes da vidis ljudi na ulice, sve se radi sa auto. Tebi se svidjaju skromni ljudi??? Gates ti je isto skroman. ima miliarde a nosi pocepane djempere i kupio samo malu kucu za 10 mil. Ali puni milioneri nisu kao u filmu, svugde se setaju i samo bacaju pare. mnogo se stedi. To je normalnost kod milionere. Kako ko.

68Charger440:Oblace se da se lepo osecaju, ne da bi drugima pokazali koliko su bogati.

sienna:moram to da kazem, nisam mogla da se suzdrzim: cudno je to. nasi koji su otisli u ameriku, kazu da se nikad ne bi vratili u srbiju. a ovde u bg kad sam vise puta upoznala amerikance ili iz druge zemlje svi su bili odusevljeni beogradom i cak su neki ostali. rekli su kako su amerikanci jadni workaholics i kapitalisti. kazu da su bezdusni i jednostavno nemaju tu toplinu koju mi imamo. ne znam...drugacije je kad si u svom gradu ili u drugom....
68Charger440:Promenice brzo misljenje kad im (ne)dodje plata i racuni.
68Charger440:Niko ne radi toliko da bi imao dovoljno za normalan zivot.
E sad oni koji rade u fabrici za $8 na sat, a hteli bi da zive u vili i da voze skupe aute ... e to je vec njihov problem.