One Piece

He will be my Valentine~ :heart: :zaljubljena;

tumblr_lyxyvaPheq1r76ga8o2_500.png

Arabasta je bila bitna zbog Robin, a i zbog kasnijeg Impel Down arca. Water 7 je bitan zbog Frankija. Thriller Bark je bitan zbog Brook-a. Ima onaj Chopper arc, al on je bas mali... I bitni su ovi novi, Marineford arc, Impel Down [najbolji arc u OP imho] i ovaj sad posle tajm-skipa je govnetina najgora, al' ono, kao ti pokaze malo koliko su Strawhatsi napredovali.

Franky ce se uskoro pojaviti, ovo je moja lista do sada ko mi je najgotivniji u ekipi, sada kada sam ih malo bolje upoznao.

1.) Luffy - umno bolestan ali ima neke svoje principe od kojih ne odustaje i to mi se svidja, mnogo me i zasmejava. :)
2.) Zoro - sta znam, ok lik ali nikada ne navijam za njega da pobedi, cak sta vise zelim da ga neko odvali od batina. :D
3.) Chopper - simpatican je mnogo ali samo u svojoj osnovanoj formi. ;)
4.) Sanji/Usopp - Sanji mi je ok sve dok nema napad Kupidonove strele. Usopp je takodje ok ali ne volim da ga gledam kako se siba.
5.) Nami/Robin - mrzim ih obe i zelim im sve najgore.

btw. jel neko prebio Kid-a, Hawkins-a ili Law-a?

@SnG

Ne znam o kojim sagama pricas jer posle Skypiea sage ide CP9/Whitebeard War/New World i to je to, barem tako pise na OP Wikia. :)

@Ana

Ja i dalje ne razumem kako neko kao sto si ti puna sentimentalnosti gotivis OP toliko (pirati covece!).
z:)

Znam da ga mnogo volis =>
http://www.onepiecepics.com/wp-content/uploads/2009/03/cosplay-blackbeard.jpg xD

Poslednja izmena:
CP9 se zove Water 7. A Whitebeard War je ustvari Marineford arc. New World ti je Under the Sea. xD

Hawkinsa je neki Admiral dobro isibao, ne secam se tacno ko. Kid i Law su pobegli.

I ja volim Robin, ona mi je bas kul. xD

Saga sadrzi nekoliko arc-ova, CP9 saga sadrzi Water 7 koji je spojen sa Enies Lobby arcom. U Whitebeard war sagi je najvazniji arc Marineford arc. A New Wolrd je ustvari time skip i njihov prelazak u New World odn drugu stranu Red Line-a ;)

@Grimm
Voli ga ti! Ostavi mi Zoroa! :P
Nzm, ali obozavam OP. Postao je my life. Evo upravo skidam do 300 ep :D

Hawkins se susreo sa Kizaruom, Kid i Law su se izvukli, bese i nisu imali neki kontakt sa njim (ili je to ipak bio Pacifista... :think:)
Kid ima najvecu bounty od svih Supernova, nije prebijen ni jednom :D

Enies Lobby je po meni najbolji arc! Novi napadi SVAKOG u grupi, borbe su super (jedino se Luffy-Lucci borba po meni jako oduzila), ma sve novo se zbilo u tom arcu zato je tako i popularan.
I zao mi je Choppy-a... :(
A uvek, ali UVEK se najezim kad cujem Robin kako se dere kad joj Luffy kaze "Say you wanna live". Brrrrrr.
Zaista nisi trebao to da preskocis. Nisi video deo sa Merry isto. :( Tu sam plakala kao nikad!

Sve posle ovog arc-a je sr@nje, po meni. Sve jedno te isto i Brook, -.- Nikako ga ne volim i smatram da nije on trebao da dodje...

Iskreno smorio me arc a posebno Frenki, jedini zanimljivi deo ako je to taj arc jeste kada se pojavljuje Admiral Kuzan i spusta ih sve na zemlju i kada se Usopp i Luffy posvadjaju oko broda.
Ace VS Blackbird je takodje cool, e to me recimo ne smara, to volim da citam. :)
Sogeking je Usopp to sam skontao kada sam prelistavao.

Back