-----*One Piece*-----
TORRENT DOWNLOAD HD
Pozdrav,
-Pre svega da se izvinim ako sam pogresio sekciju,ali radi se i o Downloadu i o Animama. Znam,znam trebalo je ovo da napisem u temi
Anime Download,ali kako su opste u ovoj sekciji (anime) korisnici ne aktivni,a ja bih ovu animu zeleo da skinem sto pre,mislim da je ovako uocljivija !
-E ovako,znaci radi se o animi za koju ste vi manje-vise culi,a to je One Piece (kao sto ste i mogli da procitate u naslovu). Pretrazio sam internet da bih nasao neki torrent za skidanje ove anime,sezonu po sezonu sam nalazio samo u rezolucijama 360p ponegde 480p,retko gde 720p i to su bili samo nove epizode.
Pokusaji 1:
Trazio sam po internetu,i trazio (kao zedan po pustinji vodu lol) i nasao sajt koji je izgledao sasvim uredu,preuzeo sam torrent,ali ne samo sto je bio Fake,nego sam poceo da skidam svakojake gluposti,ukljucujuci i to da sam nakupio neki virus na kompu sa njim. Onda sam odlucio da pogledam na sajtovima poput The Pirate Bay,ali bezuspesno,onda sam se posluzio sajtom Torrentz.com.
Pokusaj 2:
Posto mi je na ovom sajtu (torrentz.com) ''Search'' toliko jeb**o komplikovan,namucio sam se (<-- isto lol). Sto se sezona po sezona tice,nisam bas zasijao,ali sam zbog toga nasao
ovaj torrent. Ali veliki (najveci) problem je taj sto je sami torrent imao bas,bas,bas malo seedersa,sto je posao mnogo otezavao,posto torrent sadrzi:
Epizode 1-600 u 720p,1-11 filmova u 720p i 1080p,sve OVA i Specijale,sadrzavao je 138GB. Svi sajtovi koji su bili na Torrentz-ovoj URL adresi ovog torrenta,kada se aktiviraju ili im je brzina 0,8kb/s,ili ne mogu da skinu Metadata (Downloading Metadata),ili ne mogu da se konekruju sa takozvanim ''Peers'' (Finding Peers i Connecting to Peers). Tako da nista od ovog torrenta.
Pokusaj 3:
Nastavio sam da ''istrazujem'' sajt torrentz,i nasao jedan,po izgledu, odlican torrent,i bilo je sve u redu dok nisam video deskripciju (opis) i komentare,koji su izgledali ovako nekako :
Korisnik 1-can anyone tell me what language is subbed !? [Da li iko moze da mi kaze koji jezik je titlovan ?]
Korisnik 2-i don't know,but i think its english [Ne znam,ali mislim da je engleski]
Vlasnik torrenta -Subbed language is Arabic. [Titlovani jezik je arapski]
Korisnik 1-and dubbed is english ? [I sinhronizovani jezik je engleski ?]
Vlasnik torrenta-No,Arabic is subbed,and Japanese is dubbed. [Ne,arapski je titlovan i engleski je sinhronizovan]
-To bi bilo super kada bih ja znao Arapski,ali posto ne znam nije, Tako da sam odustao i od ovog torrenta.
Polusaj 4:
Cisto pretrazivanje interneta za ostacima HD One Piece sezona. Takodje bez uspjeha !
POTREBNO:
-Anima One Piece,sa prevodom na engleski (moze i srpski,mada mislim da to niko nece naci) i Japanskim glasom govora. Moze link da bude za kompletnu animu (sa epizodama naprimer: 1-300_301-600,1-600 ili kao sezone: 1-10,1-15 itd),a moze i vise linkova za svaku sezonu (na primer, Season 1,Season 2... i tako svaka posebno). Link bi trebalo da bude torrent,i rezolucija (ako iko nadje) 720p i 1080p,ove prve epizode mogu biti i 480p,mada u takvim slucajevima izgleda ocajno.
-Takodje mozete postaviti i neki vas sajt gde obicno skidate anime u HDu !
Izvinjenje:
-Anna Hiwatari: Recimo da vec znam da ces napisati kako si mi rekla da ne postavljam ovo vise puta,ti si mi vec rekla,ali kao sto sam na pocetku vec rekao,cini mi se da ce mi ovako ''zahtev'' izgledati vidljivije,i da cu dobiti vise pomoci !