Gost377586
Veoma poznat
- Poruka
- 11.136
Da, Brave, nesto se pretvaraju u medvede, nisam gledala
a onaj dole sto sedi sto ljubomoro gleda

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, Brave, nesto se pretvaraju u medvede, nisam gledala
Ja gledam na vojvodina net, nisu jos izbacili.
Na kom sajtu ste gledale sedmu epizodu?? Ja trazim svuda po netu, i ne mogu da nadjem... :/
Nasla sam gde vezba i sa Sonom MegvajeromProcitala sam negde da je visoka valjda 165cm.... Boze cime se ja bavim
skines sa torenta i gkedas...jedino nemas prevod tj imas na engkeskom ako ti znaci...
- - - - - - - - - -
ukucas:
kat.ph
u pretrazivacu..
ili kickass torent...
- - - - - - - - - -
jel uce ove plesove kod nas?sad mi se ide sa sve kostimom..
Meni je Kuka bolji kao negativac nego kao dobrica. Nisam jos gledala 8. i 9. epozodu, ovo pricam na osnovu njegovog lika iz 2. sezone![]()
Meni je Kuka bolji kao negativac nego kao dobrica. Nisam jos gledala 8. i 9. epozodu, ovo pricam na osnovu njegovog lika iz 2. sezone![]()
prvo koga bole ona sgvar sta ce se desiti sa meridom....taman sam se nalozila da vidim nastavak serije kad je druga bila zivot i prikljucenije crvenog smora,grrrr...inace ne citajte dalje ako niste gledali:
koja glupost sa piratom..cim.je saznao da je dark one odma je pomenio raspolozenje...a do tad dobrica...i sad je kao odjedanput ljut na emu i oce da se sveti..msm nebuloza...
i sta se desilo sa merlinom...ona je uradila sta izvukla.mu samo mracnu energiju i prebacila u momce,ili svu zivotnu i ovaj je riknuo,ili samo svu magiju...jsr ako je magiju onda pirat treba da je superuber magican a posto...
ovo je trenutak kad sam stala i razmislila jes ti normalna sta pises i o cemu razmisljas
- - - - - - - - - -
![]()