Gost377586
Veoma poznat
- Poruka
- 11.136
Da, Brave, nesto se pretvaraju u medvede, nisam gledala
a onaj dole sto sedi sto ljubomoro gleda
al mi ona deluje nizenego sto sa mislikaXDDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, Brave, nesto se pretvaraju u medvede, nisam gledala
al mi ona deluje nizenego sto sa mislikaXD
Procitala sam negde da je visoka valjda 165cm.... Boze cime se ja bavim 
Ja gledam na vojvodina net, nisu jos izbacili.

Na kom sajtu ste gledale sedmu epizodu?? Ja trazim svuda po netu, i ne mogu da nadjem... :/
Nasla sam gde vezba i sa Sonom MegvajeromProcitala sam negde da je visoka valjda 165cm.... Boze cime se ja bavim
skines sa torenta i gkedas...jedino nemas prevod tj imas na engkeskom ako ti znaci...
- - - - - - - - - -
ukucas:
kat.ph
u pretrazivacu..
ili kickass torent...
- - - - - - - - - -
jel uce ove plesove kod nas?sad mi se ide sa sve kostimom..
A i Dzenifer Morison se malo probudila sto se glume tice, ovu scenu je odlicno odradila.

Meni je Kuka bolji kao negativac nego kao dobrica. Nisam jos gledala 8. i 9. epozodu, ovo pricam na osnovu njegovog lika iz 2. sezone![]()
♡♡Meni je Kuka bolji kao negativac nego kao dobrica. Nisam jos gledala 8. i 9. epozodu, ovo pricam na osnovu njegovog lika iz 2. sezone![]()

prvo koga bole ona sgvar sta ce se desiti sa meridom....taman sam se nalozila da vidim nastavak serije kad je druga bila zivot i prikljucenije crvenog smora,grrrr...inace ne citajte dalje ako niste gledali:
koja glupost sa piratom..cim.je saznao da je dark one odma je pomenio raspolozenje...a do tad dobrica...i sad je kao odjedanput ljut na emu i oce da se sveti..msm nebuloza...
i sta se desilo sa merlinom...ona je uradila sta izvukla.mu samo mracnu energiju i prebacila u momce,ili svu zivotnu i ovaj je riknuo,ili samo svu magiju...jsr ako je magiju onda pirat treba da je superuber magican a posto...
ovo je trenutak kad sam stala i razmislila jes ti normalna sta pises i o cemu razmisljas
- - - - - - - - - -
![]()
Pa dobro, ako jedan Mracni umre, drugi treba da se pojavi... Meni je zanimljivo to sto ih tako prebacuju, nikad ne znas sta te ceka u sledecoj epizodi... Zelina mi je fenomenalna i super sto su vratili Dr. Vejda bar na kratno
Ova 8. mi je bas bila romanticna
Sutra gledam 9. neka su Mulan i Merida, taman da odmorim mozak od ovih ludaka 

A Kruelu vracaju u 101.